• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - агенти

Резултати за

Внос-износ - агенти

ГерманияМагдебург и Саксония-АнхалтПроизводител
  1. DOHMANN TEXTILVERWERTUNG GMBH

    Германия

    Предприятието DOHMANN TEXTILVERWERTUNG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Дрехи от оказион, Внос-износ - агенти, Околна среда - услуги, Тъкани, Дрехи от оказион, Внос-износ - агенти, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Bitterfeld-Wolfen, Германия.

  2. ATF AMMENDORFER PLASTISOLE GMBH

    Германия

    Предприятието ATF AMMENDORFER PLASTISOLE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Гранулирани продукти за пластмасови материи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Внос-износ - агенти, Събиране и рециклиране на различни продукти, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Внос-износ - агенти, и Събиране и рециклиране на различни продукти. Седалището му е в/ъв Halle, Германия.

  3. BAD LAUCHSTÄDTER FILTERMEDIEN GMBH & CO. KG.

    Германия

    Предприятието BAD LAUCHSTÄDTER FILTERMEDIEN GMBH & CO. KG., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на каучук и пластмасови материи, Химия - внос-износ, Внос-износ на каучук и пластмасови материи, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bad Lauchstädt, Германия.