• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • текстил - машини за предварително обработване- предене и тъкане

Резултати за

Текстил - машини за предварително обработване- предене и тъкане

ГерманияМайнц и Райнланд-Пфалц
  1. PFAFF & SINGER INH. I. KRALJEVIC GBR

    Германия

    Предприятието PFAFF & SINGER INH. I. KRALJEVIC GBR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Mainz, Германия.

  2. MALLM & WEBER GMBH

    Германия

    Предприятието MALLM & WEBER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ebernhahn, Германия.

  3. ZIMTEC GMBH

    Германия

    Предприятието ZIMTEC GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени перални машини и центрофуги, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Промишлени перални машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв Andernach, Германия.

  4. XI`AN TYPICAL EUROPE GMBH

    Германия

    Предприятието XI`AN TYPICAL EUROPE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Kaiserslautern, Германия.

  5. VEGA SYSTEME WASCHTECHNIK

    Германия

    Предприятието VEGA SYSTEME WASCHTECHNIK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени перални машини и центрофуги, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Промишлени перални машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв Badem, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. KAISER LUTRA TEXTILMASCHINEN GMBH

    Германия

    Предприятието KAISER LUTRA TEXTILMASCHINEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Kaiserslautern, Германия.

  2. HAPPY INDUSTRIAL GMBH

    Германия

    Предприятието HAPPY INDUSTRIAL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bodenheim, Германия.

  3. KLAUS-MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието KLAUS-MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Kindsbach, Германия.

  4. PEGASUS EUROPA GMBH

    Германия

    Предприятието PEGASUS EUROPA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв Kaiserslautern, Германия.

  5. NÄHTECHNIK KAISERSLAUTERN

    Германия

    Предприятието NÄHTECHNIK KAISERSLAUTERN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Kaiserslautern, Германия.

  1. SDC VERTRIEBS GMBH

    Германия

    Предприятието SDC VERTRIEBS GMBH, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Jockgrim, Германия.

  2. WELKER SPINTECH GMBH

    Германия

    Предприятието WELKER SPINTECH GMBH, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Neustadt, Германия.