• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • керамика- порцелан и фаянс - изделия за промишлеността

Резултати за

Керамика- порцелан и фаянс - изделия за промишлеността

ГерманияМайнц и Райнланд-ПфалцТърговец на едро
  1. KERAMIK SEIFERT GMBH

    Германия

    Предприятието KERAMIK SEIFERT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Декоративни керамични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Кристални съдове, Художествена стъклария, Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Плочки и плочкови настилки, Кристални съдове, Художествена стъклария, Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, и Плочки и плочкови настилки. Седалището му е в/ъв Königsau, Германия.

  2. WILHELM KLAUER SÖHNE KG

    Германия

    Предприятието WILHELM KLAUER SÖHNE KG, e Производител, и работи в сферата на Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Музикални инструменти и аксесоари, Духови инструменти, Струнни инструменти, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Музикални инструменти и аксесоари, Духови инструменти, и Струнни инструменти. Седалището му е в/ъв Ransbach-Baumbach, Германия.

  3. KALENBORN KALPROTECT GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието KALENBORN KALPROTECT GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Керамика - изделия за промишлеността, и Керамика - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Vettelschoß, Германия.

  4. LAUFEN GMBH

    Германия

    Предприятието LAUFEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Санитария - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, и Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Staudt, Германия.

  5. CARL JÄGER TONINDUSTRIEBEDARF GMBH

    Германия

    Предприятието CARL JÄGER TONINDUSTRIEBEDARF GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Суровини за керамичната промишленост, и Суровини за керамичната промишленост. Седалището му е в/ъв Hilgert, Германия.