• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

ГерманияМайнц и Райнланд-ПфалцТърговец на едро
  1. BECK CATERING EQUIPMENT

    Германия

    Предприятието BECK CATERING EQUIPMENT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Münster-Sarmsheim, Германия.

  2. ENDERS & SKROBEK GMBH

    Германия

    Предприятието ENDERS & SKROBEK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Домашни мебели. Седалището му е в/ъв Koblenz, Германия.

  3. GTS GASTROTECHNIK & SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието GTS GASTROTECHNIK & SERVICE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Andernach, Германия.

  4. MONDO DEL CAFFÈ VERTRIEBS GMBH

    Германия

    Предприятието MONDO DEL CAFFÈ VERTRIEBS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Какао и шоколад, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Подправки, Какао и шоколад, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кафе-машини. Седалището му е в/ъв Niederweis, Германия.

  5. OBERAU-GLAS

    Германия

    Предприятието OBERAU-GLAS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Кухо стъкло, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Кухо стъкло. Седалището му е в/ъв Fachbach, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ROTEC GROSSKÜCHENTECHNIK PIRMIN ROTH E.K.

    Германия

    Предприятието ROTEC GROSSKÜCHENTECHNIK PIRMIN ROTH E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Мебели и рафтове за офиса, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, и Мебели и рафтове за офиса. Седалището му е в/ъв Landau, Германия.

  2. HOTELPRODUKTE PETER ZVOLSKY

    Германия

    Предприятието HOTELPRODUKTE PETER ZVOLSKY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Домашни мебели, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Домашни мебели, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Stromberg, Германия.

  3. WUST GMBH

    Германия

    Предприятието WUST GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Kaiserslautern, Германия.

  4. CENTRO FRIGO HOLGER GÄRTNER

    Германия

    Предприятието CENTRO FRIGO HOLGER GÄRTNER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Neuwied, Германия.

  5. PE & EN FOLIEN UND GASTROBEDARF (DANIELA, C. U. S. PFEFFER GBR)

    Германия

    Предприятието PE & EN FOLIEN UND GASTROBEDARF (DANIELA, C. U. S. PFEFFER GBR), e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Gösenroth, Германия.

  1. WEBER-STEPHEN DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието WEBER-STEPHEN DEUTSCHLAND GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Ingelheim, Германия.

  2. LOWE REFRIGERATION DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието LOWE REFRIGERATION DEUTSCHLAND GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Домашни мебели. Седалището му е в/ъв Klingelbach, Германия.

  1. KINGSFIELD GASTRONOMIE SERVICE

    Германия

    Предприятието KINGSFIELD GASTRONOMIE SERVICE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмаси - опаковки, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Königsfeld, Германия.

  2. AL-TEK GMBH

    Германия

    Предприятието AL-TEK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Месни консерви и консерви от колбаси, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Koblenz, Германия.

  3. KAFFEEWELT GÖPPERT INH. ECKEHARD GÖPPERT

    Германия

    Предприятието KAFFEEWELT GÖPPERT INH. ECKEHARD GÖPPERT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Nauroth, Германия.

  4. GASTRO-TECH CHILDRESS

    Германия

    Предприятието GASTRO-TECH CHILDRESS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионални кухни - машини и техника, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Pirmasens, Германия.

  5. GAWLITZA GASTRONOMIETECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието GAWLITZA GASTRONOMIETECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти - машини и техника, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Beindersheim, Германия.

Филтри

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Брой резултати

17 Фирми