• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - стомани и метали

Резултати за

Внос-износ - стомани и метали

ГерманияМюнхен, Нюрнберг и БаварияДоставчик на услуги
  1. STEFAN SCHLOSSER

    Германия

    Предприятието STEFAN SCHLOSSER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Патентни свидетелства и търговска защита, Консултантски услуги по патенти за изобретения, Търговски марки - депозиране и защита, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Патентни свидетелства и търговска защита, Консултантски услуги по патенти за изобретения, Търговски марки - депозиране и защита, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Weißenhorn, Германия.

  2. JANNIG & REPKOW – DEUTSCHE UND EUROPÄISCHE PATENTANWÄLTE, AUGSBURG UND BERLIN

    Германия

    Предприятието JANNIG & REPKOW – DEUTSCHE UND EUROPÄISCHE PATENTANWÄLTE, AUGSBURG UND BERLIN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Патентни свидетелства и търговска защита, Консултантски услуги по патенти за изобретения, Търговски марки - депозиране и защита, Внос-износ - стомани и метали, Патентни свидетелства и търговска защита, Консултантски услуги по патенти за изобретения, и Търговски марки - депозиране и защита. Седалището му е в/ъв Augsburg, Германия.

  3. SR HUEBNER & KOLLEGEN - PATENTANWÄLTE UND RECHTSANWÄLTE

    Германия

    Предприятието SR HUEBNER & KOLLEGEN - PATENTANWÄLTE UND RECHTSANWÄLTE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Патентни свидетелства и търговска защита, Консултантски услуги по патенти за изобретения, Търговски марки - депозиране и защита, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Патентни свидетелства и търговска защита, Консултантски услуги по патенти за изобретения, Търговски марки - депозиране и защита, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв München, Германия.

  4. EIRENSCHMALZ MASCHINENBAUMECHANIK UND METALLBAU GMBH

    Германия

    Предприятието EIRENSCHMALZ MASCHINENBAUMECHANIK UND METALLBAU GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на обработващи машини, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Внос-износ на обработващи машини, и Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Седалището му е в/ъв Schwabsoien, Германия.