• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • ортопедия и рехабилитация - уреди- инструменти и техника

Резултати за

Ортопедия и рехабилитация - уреди- инструменти и техника

ГерманияМюнхен, Нюрнберг и Бавария
  1. LEBENSPHASEN GMBH

    Германия

    Предприятието LEBENSPHASEN GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Услуги по управление на сондажи. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Консултантски услуги в областта на управлението, Маркетинг - проучвания, Консултантски услуги по маркетингова стратегия, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Консултантски услуги в областта на управлението, Маркетинг - проучвания, и Консултантски услуги по маркетингова стратегия. Седалището му е в/ъв Ergoldsbach, Германия.

  2. AMOENA MEDIZIN-ORTHOPÄDIE-TECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието AMOENA MEDIZIN-ORTHOPÄDIE-TECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - интрументи, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - интрументи, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, и Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Raubling, Германия.

  3. WOLFGANG GÖSSL

    Германия

    Предприятието WOLFGANG GÖSSL, e Разпространител, и работи в сферата на Медицина и хирургия - артикули и принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Бинтове и превръзки, Зъболечение - съоръжения и инструменти, Зъболечение - артикули и принадлежности, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Бинтове и превръзки, Зъболечение - съоръжения и инструменти, Зъболечение - артикули и принадлежности, и Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Schönberg, Германия.

  4. SHS-ORTHOPÄDIE-PRODUKT MODELLGESTALTUNGS-GMBH

    Германия

    Предприятието SHS-ORTHOPÄDIE-PRODUKT MODELLGESTALTUNGS-GMBH, e Производител, и работи в сферата на Медицинска хирургия - интрументи. Освен това развива дейност и в сферата на Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Зъболечение - съоръжения и инструменти, Зъболечение - артикули и принадлежности, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Зъболечение - съоръжения и инструменти, Зъболечение - артикули и принадлежности, и Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Kronach, Германия.

  5. LÖHLEIN & SEITZ GMBH

    Германия

    Предприятието LÖHLEIN & SEITZ GMBH, e Производител, и работи в сферата на Медицинска хирургия - интрументи. Освен това развива дейност и в сферата на Зъболечение - съоръжения и инструменти, Зъболечение - артикули и принадлежности, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Обувки, Зъболечение - съоръжения и инструменти, Зъболечение - артикули и принадлежности, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, и Обувки. Седалището му е в/ъв Nürnberg, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ABC BREAST CARE GMBH

    Германия

    Предприятието ABC BREAST CARE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - интрументи, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - интрументи, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, и Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Neubeuern, Германия.

  2. ORTHOPÄDIE-SCHUHTECHNIK SCHEFFLER GMBH

    Германия

    Предприятието ORTHOPÄDIE-SCHUHTECHNIK SCHEFFLER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Медицинска хирургия - интрументи. Освен това развива дейност и в сферата на Зъболечение - съоръжения и инструменти, Зъболечение - артикули и принадлежности, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Обувки, Зъболечение - съоръжения и инструменти, Зъболечение - артикули и принадлежности, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, и Обувки. Седалището му е в/ъв Mitterteich, Германия.

  3. SCHMIDT & FIEBER INH. MARGARETHE SCHMIDT

    Германия

    Предприятието SCHMIDT & FIEBER INH. MARGARETHE SCHMIDT, e Производител, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - интрументи, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - интрументи, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, и Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Iphofen, Германия.

  4. DINKLREITER GMBH

    Германия

    Предприятието DINKLREITER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Медицинска хирургия - интрументи. Освен това развива дейност и в сферата на Зъболечение - артикули и принадлежности, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Обувки, Мъжки обувки, Зъболечение - артикули и принадлежности, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Обувки, и Мъжки обувки. Седалището му е в/ъв Bad Griesbach, Германия.

  5. JOHANN KACHELMEIER

    Германия

    Предприятието JOHANN KACHELMEIER, e Производител, и работи в сферата на Медицинска хирургия - интрументи. Освен това развива дейност и в сферата на Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Зъболечение - артикули и принадлежности, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Обувки, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Зъболечение - артикули и принадлежности, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, и Обувки. Седалището му е в/ъв Furth Im Wald, Германия.

  1. KRIEGER GBR

    Германия

    Предприятието KRIEGER GBR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Медицинска хирургия - интрументи. Освен това развива дейност и в сферата на Зъболечение - съоръжения и инструменти, Зъболечение - артикули и принадлежности, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Обувки, Зъболечение - съоръжения и инструменти, Зъболечение - артикули и принадлежности, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, и Обувки. Седалището му е в/ъв Weiding, Германия.

  2. BELSANA MEDIZINISCHE ERZEUGNISSE

    Германия

    Предприятието BELSANA MEDIZINISCHE ERZEUGNISSE, e Производител, и работи в сферата на Медицинска хирургия - интрументи. Освен това развива дейност и в сферата на Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Бельо и долни дрехи, Дълги и къси чорапи, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Бельо и долни дрехи, и Дълги и къси чорапи. Седалището му е в/ъв Bamberg, Германия.

  1. MAINLIFTER TREPPENLIFTE

    Германия

    Предприятието MAINLIFTER TREPPENLIFTE, e Разпространител, и работи в сферата на Строителни обекти - оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Въжени линии, лифтове, влекове, Асансьори, товароподемници, ескалатори, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Въжени линии, лифтове, влекове, Асансьори, товароподемници, ескалатори, и Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Aschaffenburg, Германия.

  2. VENNEKEL GMBH SPORTMATTEN & SPORTGERÄTE

    Германия

    Предприятието VENNEKEL GMBH SPORTMATTEN & SPORTGERÄTE, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - подови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Видове спорт - принадлежности, Физкултура и гимнастика - уреди и съоръжения, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Видове спорт - принадлежности, и Физкултура и гимнастика - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Bergkirchen, Германия.

  3. KOMPETENZZENTRUM SCHULTER & KNIE GERMANY

    Германия

    Предприятието KOMPETENZZENTRUM SCHULTER & KNIE GERMANY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на orthopaedics, surgery, и physiotherapy. Седалището му е в/ъв München, Германия.

  4. A.S.T. ANGEWANDTE-SYSTEM-TECHNIK MATTHIAS BOECK

    Германия

    Предприятието A.S.T. ANGEWANDTE-SYSTEM-TECHNIK MATTHIAS BOECK, e Производител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване, Уреди и съоръжения за рехабилитация, Железопътен подвижен състав и оборудване, и Уреди и съоръжения за рехабилитация. Седалището му е в/ъв Wolnzach, Германия.

  5. ORTHOPÄDIETECHNIK-SANITÄTSHAUS HAAS GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ORTHOPÄDIETECHNIK-SANITÄTSHAUS HAAS GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, Ортопедични протези, Обувки, и Ортопедични протези. Седалището му е в/ъв Würzburg, Германия.

  6. H-P-COSMOS SPORTS & MEDICAL GMBH

    Германия

    Предприятието H-P-COSMOS SPORTS & MEDICAL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Уреди и съоръжения за рехабилитация, Информатика - софтуер, и Уреди и съоръжения за рехабилитация. Седалището му е в/ъв Nußdorf, Германия.

  7. ROTHBALLER GOODWALKERS GMBH

    Германия

    Предприятието ROTHBALLER GOODWALKERS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информационни системи, консултантски услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, и Придобиване, бази, обезопасяване на данни. Седалището му е в/ъв Weiden, Германия.

  8. TEC-PHYSIO SONNTAG-FITNESSGERÄTE INH. ANDY SONNTAG

    Германия

    Предприятието TEC-PHYSIO SONNTAG-FITNESSGERÄTE INH. ANDY SONNTAG, e Разпространител, и работи в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Медицинска хирургия - интрументи, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Видове спорт - принадлежности, Медицинска хирургия - интрументи, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, и Видове спорт - принадлежности. Седалището му е в/ъв München, Германия.

  1. HANS BRÜNNER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието HANS BRÜNNER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедични протези, и Ортопедични протези. Седалището му е в/ъв Schweinfurt, Германия.

  2. DAMBECK GMBH

    Германия

    Предприятието DAMBECK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ортопедични протези. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, и Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Kempten, Германия.

  3. DRESCHER + LUNG SANITÄTSHAUS WERKSTÄTTEN F. TECHN. ORTHOPÄDIE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието DRESCHER + LUNG SANITÄTSHAUS WERKSTÄTTEN F. TECHN. ORTHOPÄDIE GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедични протези, и Ортопедични протези. Седалището му е в/ъв Augsburg, Германия.

  4. HEDO REHA-TECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието HEDO REHA-TECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Уреди и инструменти за инвалиди, и Уреди и инструменти за инвалиди. Седалището му е в/ъв Feldkirchen, Германия.

  5. HAIDER BIOSWING GESUNDHEITSSITZ- UND THERAPIESYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието HAIDER BIOSWING GESUNDHEITSSITZ- UND THERAPIESYSTEME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, и Медицина и хирургия - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Pullenreuth, Германия.

  6. POHLIG GMBH

    Германия

    Предприятието POHLIG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Traunstein, Германия.

  7. CENTRE BARBARA SCHARDT E.K

    Германия

    Предприятието CENTRE BARBARA SCHARDT E.K, e Производител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Johanniskirchen, Германия.

  8. ZIMMERMANN SANITÄTS- UND ORTHOPÄDIEHAUS GMBH

    Германия

    Предприятието ZIMMERMANN SANITÄTS- UND ORTHOPÄDIEHAUS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Straubing, Германия.

  9. ORTHO-REHA NEUHOF GMBH

    Германия

    Предприятието ORTHO-REHA NEUHOF GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Nürnberg, Германия.

  10. FEIERABEND GMBH ORTHOPÄDIE-TECHNIK

    Германия

    Предприятието FEIERABEND GMBH ORTHOPÄDIE-TECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв München, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Ортопедия и рехабилитация - уреди- инструменти и техника

Брой резултати

37 Фирми