• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • винарство - машини- техника и инсталации

Резултати за

Винарство - машини- техника и инсталации

ГерманияМюнхен, Нюрнберг и БаварияПроизводител
  1. IFA TECHNOLOGY GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Develops, manufactures and delivers weighing, mixing and dosage systems for impregnation resin and epoxy resin. IFA offers complete solutions for impregnation and coating plants, industrial water purification systems, the glass and rock wool industry, engineering plastics and bulk materials as well as plants for the paint, varnish and building materials industry. Perfect system control and data connection round off the product range. Installation and commissioning by our own employees. IFA Technology offers good and safe handling for storing liquids, solids and bulk materials as well as the appropriate storage containers such as customised shelves, tank farms or silo systems. Among other things, we test and check the compatibility of the materials, the effect of environmental influences and conformity with legal requirements.

  2. BEROTEK GMBH

    Германия

    Предприятието BEROTEK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Гаражи и сервизи - техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Каросерия - машини и техника, и Каросерия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ingolstadt, Германия.

  3. OERLIKON LEYBOLD VACUUM GMBH

    Германия

    Предприятието OERLIKON LEYBOLD VACUUM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Седалището му е в/ъв München, Германия.

  4. VG INDUSTRIE FLUID TECHNOLOGY & ENGINEERING GMBH

    Германия

    Предприятието VG INDUSTRIE FLUID TECHNOLOGY & ENGINEERING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Помпи, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, и Помпи. Седалището му е в/ъв Bamberg, Германия.

  5. AUTOTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието AUTOTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Гаражи и сервизи - техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Регулировка на автомобили - техника и машини, и Регулировка на автомобили - техника и машини. Седалището му е в/ъв Fürth, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. WERNERT-PUMPEN GMBH

    Германия

    Предприятието WERNERT-PUMPEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Седалището му е в/ъв Mönchberg, Германия.

  2. ACR AUTOMOTIVE DEVELOPMENT GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието ACR AUTOMOTIVE DEVELOPMENT GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Репрография - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, Контрол и регулиране - уреди и инструменти, Изпитателни съоръжения, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, Контрол и регулиране - уреди и инструменти, и Изпитателни съоръжения. Седалището му е в/ъв Landsberg, Германия.

  3. HYDROPLAN

    Германия

    Предприятието HYDROPLAN, e Производител, и работи в сферата на Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Механични трансмисии и компоненти, Помпи, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Суров дървен материал, Механични трансмисии и компоненти, Помпи, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Lauf, Германия.

  4. STEMPEL SCHILDER & MEHR

    Германия

    Предприятието STEMPEL SCHILDER & MEHR, e Производител, и работи в сферата на Сигнализация - пана и табели. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Тампони и щемпели - машини и техника, Домашно отопление - техника и инсталации, Печатане, Печат и набор - машини и техника, Тампони и щемпели - машини и техника, Домашно отопление - техника и инсталации, и Печатане. Седалището му е в/ъв Nittendorf, Германия.

  5. MARKUS FUCHS

    Германия

    Предприятието MARKUS FUCHS, e Производител, и работи в сферата на Фасониране и подвързване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Репрография - машини и техника, Пожари - техника и инсталации за защита, Специални превозни средства - конструкция и съоръжения, Пожар - превозни средства и съоръжения, Репрография - машини и техника, Пожари - техника и инсталации за защита, Специални превозни средства - конструкция и съоръжения, и Пожар - превозни средства и съоръжения. Седалището му е в/ъв Gräfelfing, Германия.

  1. GERTEC MASCHINEN-UND ANLAGENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието GERTEC MASCHINEN-UND ANLAGENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Седалището му е в/ъв Waltenhofen, Германия.

  2. WSW ENERGY GMBH

    Германия

    Предприятието WSW ENERGY GMBH, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Освен това развива дейност и в сферата на Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Нефтохимическо производство - инсталации и техника, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, и Нефтохимическо производство - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Kulmbach, Германия.

  1. KERSCHER TUNING GMBH

    Германия

    Предприятието KERSCHER TUNING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Гаражи и сервизи - техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Каросерии - конструкция, Регулировка на автомобили - техника и машини, Каросерии - конструкция, и Регулировка на автомобили - техника и машини. Седалището му е в/ъв Falkenberg, Германия.

  2. DAS AIRBRUSH-STUDIO MÜNCHEN HELMUT G. HAIDER

    Германия

    Предприятието DAS AIRBRUSH-STUDIO MÜNCHEN HELMUT G. HAIDER, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване - машини и инсталации, Машини и техника за химическата промишленост, Печат и набор - машини и техника, Бои и лакове, Боядисване - машини и инсталации, Машини и техника за химическата промишленост, Печат и набор - машини и техника, и Бои и лакове. Седалището му е в/ъв Ottobrunn, Германия.

  3. AMSERV SÜD GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието AMSERV SÜD GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Поправка на промишлени съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Металургия - машини и инсталации, Трансформатори, токопреобразователи и токоизправители, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Металургия - машини и инсталации, и Трансформатори, токопреобразователи и токоизправители. Седалището му е в/ъв Neusäß, Германия.

  4. AGO AG ENERGIE ANLAGEN

    Германия

    Предприятието AGO AG ENERGIE ANLAGEN, e Производител, и работи в сферата на Пневматични инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка на промишлени съоръжения, Домашно отопление - техника и инсталации, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Поправка на промишлени съоръжения, Домашно отопление - техника и инсталации, и Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Седалището му е в/ъв Kulmbach, Германия.

  5. HELMUT KRAUS GMBH

    Германия

    Предприятието HELMUT KRAUS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Гаражи и сервизи - техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Каросерия - машини и техника, и Каросерия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Mering, Германия.

  6. ITT - GOULDS PUMPS

    Германия

    Предприятието ITT - GOULDS PUMPS, e Производител, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Помпи, Центробежни помпи, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Помпи, и Центробежни помпи. Седалището му е в/ъв Bamberg, Германия.

  7. RUDOLF ZIZLER GMBH

    Германия

    Предприятието RUDOLF ZIZLER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Гаражи и сервизи - техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Каросерия - машини и техника, Бои и лакове, Каросерия - машини и техника, и Бои и лакове. Седалището му е в/ъв Otzing, Германия.

  8. MARTIN HIERL

    Германия

    Предприятието MARTIN HIERL, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Седалището му е в/ъв Lupburg, Германия.

  1. POWERPAC GMBH

    Германия

    Предприятието POWERPAC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Седалището му е в/ъв Königsbrunn, Германия.

  2. LIGNOGEN GMBH

    Германия

    Предприятието LIGNOGEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Газ и нефт - добив, Вода - добив и снабдяване, Животновъдство - машини и техника, Домашно отопление - техника и инсталации, Газ и нефт - добив, Вода - добив и снабдяване, Животновъдство - машини и техника, и Домашно отопление - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Schwabach, Германия.

  3. HELMUT WEISENSEE

    Германия

    Предприятието HELMUT WEISENSEE, e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Рециклиране - машини и инсталации, Суров дървен материал, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Рециклиране - машини и инсталации, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Stadtlauringen, Германия.

  4. SPECK-PUMPEN WALTER SPECK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието SPECK-PUMPEN WALTER SPECK GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Помпи, Вакуумпомпи, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Помпи, и Вакуумпомпи. Седалището му е в/ъв Roth, Германия.

  5. DELLMECO DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието DELLMECO DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлена тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Помпи, Печат и набор - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, и Помпи. Седалището му е в/ъв Haibach, Германия.

  6. PTG DEUTSCHLAND GMBH - PRECISION COMPONENTS

    Германия

    Предприятието PTG DEUTSCHLAND GMBH - PRECISION COMPONENTS, e Производител, и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Животновъдство - машини и техника, Компресори, Бутални и винтови компресори, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Животновъдство - машини и техника, Компресори, Бутални и винтови компресори, и Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Седалището му е в/ъв Augsburg, Германия.

  7. ALREC-TEC GMBH

    Германия

    Предприятието ALREC-TEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Рециклиране - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци, Сортиране на отпадъци - машини и техника, sorting systems, metal detectors, Обработка и рециклиране на отпадъци, и Сортиране на отпадъци - машини и техника. Седалището му е в/ъв Mömbris, Германия.

  8. KOBER PUMPEN- UND ANLAGENTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието KOBER PUMPEN- UND ANLAGENTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Помпи, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Помпи, и Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Седалището му е в/ъв Zirndorf, Германия.

  9. KORNELIUS FALLER

    Германия

    Предприятието KORNELIUS FALLER, e Производител, и работи в сферата на Гаражи и сервизи - техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Регулировка на автомобили - техника и машини, Къмпинг и каравани - превозни средства, части и аксесоари, Превозни средства - електрически и електронни компоненти и части, Превозни средства - аксесоари и съоръжения, Регулировка на автомобили - техника и машини, Къмпинг и каравани - превозни средства, части и аксесоари, Превозни средства - електрически и електронни компоненти и части, и Превозни средства - аксесоари и съоръжения. Седалището му е в/ъв Niederfüllbach, Германия.

  10. MG-DSGN

    Германия

    Предприятието MG-DSGN, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Промишлено отопление - инсталации и техника, Изкуство - изделия и пособия, Вода - добив и снабдяване, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Промишлено отопление - инсталации и техника, и Изкуство - изделия и пособия. Седалището му е в/ъв Oberhaching, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Винарство - машини- техника и инсталации

Брой резултати

53 Фирми

Категория