• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

ГерманияМюнхен, Нюрнберг и БаварияТърговец на едро
  1. MIROSLAV NOTA

    Германия

    Предприятието MIROSLAV NOTA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Scheyern, Германия.

  2. E + F ERHARD GROSSKÜCHEN EINRICHTUNGS GMBH

    Германия

    Предприятието E + F ERHARD GROSSKÜCHEN EINRICHTUNGS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ried, Германия.

  3. JURA ELEKTRO-GERÄTE VERTRIEBS-GMBH

    Германия

    Предприятието JURA ELEKTRO-GERÄTE VERTRIEBS-GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Довършителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Nürnberg, Германия.

  4. AUTOMATENVERTRIEB RUDOLF KLANKERMAYER GMBH

    Германия

    Предприятието AUTOMATENVERTRIEB RUDOLF KLANKERMAYER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Atting, Германия.

  5. SG STAHL GROSSKÜCHEN GMBH

    Германия

    Предприятието SG STAHL GROSSKÜCHEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Markt Einersheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GEBR. RIEGER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието GEBR. RIEGER GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Ansbach, Германия.

  2. GOUSTO - KONSTANTINOS GIANNICIS

    Германия

    Предприятието GOUSTO - KONSTANTINOS GIANNICIS, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Домашно осветление и аксесоари, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Домашно осветление и аксесоари, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв München, Германия.

  3. AZZARELLO HANDELS-GMBH

    Германия

    Предприятието AZZARELLO HANDELS-GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Автомати, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Автомати. Седалището му е в/ъв München, Германия.

  4. KAFFEETECHNIK SEUBERT GBR

    Германия

    Предприятието KAFFEETECHNIK SEUBERT GBR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Ochsenfurt, Германия.

  5. M. WEITL VERTRIEB

    Германия

    Предприятието M. WEITL VERTRIEB, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Geretsried, Германия.

  1. TECHFORM GMBH

    Германия

    Предприятието TECHFORM GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за преподавателската дейност, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за преподавателската дейност, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Hof, Германия.

  2. L & B GROSSKÜCHEN GMBH

    Германия

    Предприятието L & B GROSSKÜCHEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Mitterfels, Германия.

  1. GASTRO-KON-TEC GMBH

    Германия

    Предприятието GASTRO-KON-TEC GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Домашни мебели, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, и Домашни мебели. Седалището му е в/ъв Regensburg, Германия.

  2. D. UND E. GÜNTHER GMBH

    Германия

    Предприятието D. UND E. GÜNTHER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Nürnberg, Германия.

  3. FRANZ JOSEF SEMMLER AUTOMATENVERTRIEB KG

    Германия

    Предприятието FRANZ JOSEF SEMMLER AUTOMATENVERTRIEB KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Winzer, Германия.

  4. GASTROTECHNIK DIETER KLEIN E.K.

    Германия

    Предприятието GASTROTECHNIK DIETER KLEIN E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, и Мебели за преподавателската дейност. Седалището му е в/ъв Stadtbergen, Германия.

  5. LEHNER GROSSKÜCHENTECHNIK GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието LEHNER GROSSKÜCHENTECHNIK GMBH & CO.KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Домашни мебели, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Домашни мебели. Седалището му е в/ъв Winhöring, Германия.

  6. U. DANNENBERG

    Германия

    Предприятието U. DANNENBERG, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Kumhausen/preisenberg, Германия.

  7. IQ VENDING

    Германия

    Предприятието IQ VENDING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Kirchheim, Германия.

  8. G & H CHEMIE-VERTRIEBS GMBH

    Германия

    Предприятието G & H CHEMIE-VERTRIEBS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Wolnzach, Германия.

  1. JORGAS GASTRONOMIEBEDARF INH. LUDWIG JORGAS

    Германия

    Предприятието JORGAS GASTRONOMIEBEDARF INH. LUDWIG JORGAS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Домашни мебели. Седалището му е в/ъв Huglfing, Германия.

  2. CITY COFFEE KAFFEE SERVICE SYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието CITY COFFEE KAFFEE SERVICE SYSTEME GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Подправки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Fürth, Германия.

  3. STEINMASSL GMBH

    Германия

    Предприятието STEINMASSL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Суров дървен материал, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Kirchanschöring, Германия.

  4. SCHMIDT ROLAND GMBH GROSSKÜCHENTECHNIK

    Германия

    Предприятието SCHMIDT ROLAND GMBH GROSSKÜCHENTECHNIK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, и Мебели за детски стаи. Седалището му е в/ъв Adelshofen, Германия.

  5. GÖTZ GASTROKÜCHEN GMBH

    Германия

    Предприятието GÖTZ GASTROKÜCHEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Кухни - мебелно обзавеждане, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Kitzingen, Германия.

  6. HANDSCHUCH HAUS DER GASTRONOMIE GMBH

    Германия

    Предприятието HANDSCHUCH HAUS DER GASTRONOMIE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Regensburg, Германия.

  7. NIVONA APPARATE GMBH

    Германия

    Предприятието NIVONA APPARATE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Довършителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Nürnberg, Германия.

  8. SCHNEIDER KAFFEETECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието SCHNEIDER KAFFEETECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Домашни мебели. Седалището му е в/ъв München, Германия.

  9. MKG GASTRONOMIE GERÄTE

    Германия

    Предприятието MKG GASTRONOMIE GERÄTE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Wertingen, Германия.

  10. PAUL REISENWEBER GROSSHANDEL GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието PAUL REISENWEBER GROSSHANDEL GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Електричество - строителни работи, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Електричество - строителни работи, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Bad Neustadt, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Брой резултати

118 Фирми