• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • градинарство- цветарство - внос-износ

Резултати за

Градинарство- цветарство - внос-износ

ГерманияПотсдам и Бранденбург
  1. OLIVER ROTTER

    Германия

    Предприятието OLIVER ROTTER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Замразени и дълбоко замразени продукти, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Замразени и дълбоко замразени продукти, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Stahnsdorf, Германия.

  2. HAVELLUCH-AGRAR GMBH

    Германия

    Предприятието HAVELLUCH-AGRAR GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Градинарство и цветарство, Говеда, Земеделие - внос-износ, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Градинарство и цветарство, Говеда, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pessin, Германия.

  3. BIOIMKEREI BURMESTER

    Германия

    Предприятието BIOIMKEREI BURMESTER, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Разсадници и лесовъдство, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Beelitz, Германия.

  4. CH. ABRAHAM AUSBAU & MONTAGE GMBH

    Германия

    Предприятието CH. ABRAHAM AUSBAU & MONTAGE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Внос-износ на хартия и картон, Разсадници и лесовъдство, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Внос-износ на хартия и картон. Седалището му е в/ъв Potsdam, Германия.

  5. AGRAR GMBH

    Германия

    Предприятието AGRAR GMBH, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Градинарство и цветарство, Говеда, Земеделие - внос-износ, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Градинарство и цветарство, Говеда, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sonnenberg, Германия.