• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • рационализации- реорганизация- сливания

Резултати за

Рационализации- реорганизация- сливания

ГерманияПотсдам и БранденбургДоставчик на услуги
  1. RECHTSANWÄLTIN SABINE FELDER

    Германия

    Предприятието RECHTSANWÄLTIN SABINE FELDER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по управление на сондажи. Освен това развива дейност и в сферата на Финансово дело - консултантски услуги, Право - консултантски услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, Рационализации, реорганизация, сливания, Финансово дело - консултантски услуги, Право - консултантски услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, и Рационализации, реорганизация, сливания. Седалището му е в/ъв Wittenberge, Германия.

  2. DIPL.-PÄD. ANKE ELSTER TELEMARKETING

    Германия

    Предприятието DIPL.-PÄD. ANKE ELSTER TELEMARKETING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Директен маркетинг, Рационализации, реорганизация, сливания, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, и Директен маркетинг. Седалището му е в/ъв Woltersdorf, Германия.

  3. CLEOPA GMBH

    Германия

    Предприятието CLEOPA GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението, Рационализации, реорганизация, сливания, Консултантски услуги в областта на управлението, и Рационализации, реорганизация, сливания. Седалището му е в/ъв Hennigsdorf, Германия.

  4. RECHTSANWALT CHRISTIAN DOERFER

    Германия

    Предприятието RECHTSANWALT CHRISTIAN DOERFER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Право - консултантски услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, и Рационализации, реорганизация, сливания. Седалището му е в/ъв Wittstock/dosse, Германия.