• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • ортопедия и рехабилитация - уреди- инструменти и техника

Резултати за

Ортопедия и рехабилитация - уреди- инструменти и техника

ГерманияПотсдам и Бранденбург
  1. ALBINUS GMBH

    Германия

    Предприятието ALBINUS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Медицинска хирургия - интрументи, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Зъболечение - артикули и принадлежности, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Медицинска хирургия - интрументи, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Зъболечение - артикули и принадлежности, и Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Cottbus, Германия.

  2. GILLERT MEDIZINTECHNIK E.K.

    Германия

    Предприятието GILLERT MEDIZINTECHNIK E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Уреди и съоръжения за рехабилитация, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Уреди и съоръжения за рехабилитация, и Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Eberswalde, Германия.

  3. OSH ORTHOPÄDIE-SCHUHTECHNIK BRANDENBURG/H. GMBH

    Германия

    Предприятието OSH ORTHOPÄDIE-SCHUHTECHNIK BRANDENBURG/H. GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Brandenburg, Германия.

  4. FACHBETRIEB FÜR REHABILITATIONSTECHNIK ULRICH MALTRY E.K.

    Германия

    Предприятието FACHBETRIEB FÜR REHABILITATIONSTECHNIK ULRICH MALTRY E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Уреди и съоръжения за рехабилитация. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, и Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Potsdam, Германия.