• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • градинарство- цветарство - внос-износ

Резултати за

Градинарство- цветарство - внос-износ - Производител - Германия

ГерманияПроизводител
  1. ALFRED GRÖSSLE

    Германия

    Предприятието ALFRED GRÖSSLE, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Градинарство, цветарство - внос-износ, Градинарство - машини и уреди, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Градинарство, цветарство - внос-износ, и Градинарство - машини и уреди. Седалището му е в/ъв Elchesheim-Illingen, Германия.

  2. MITSCHURIN GALABAU & TECHNIK E.G.

    Германия

    Предприятието MITSCHURIN GALABAU & TECHNIK E.G., e Производител, и работи в сферата на Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Wernigerode, Германия.

  3. VARIO ÜBERDACHUNGSTECHNIK KIELGAST GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието VARIO ÜBERDACHUNGSTECHNIK KIELGAST GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Meschede, Германия.

  4. CH. ABRAHAM AUSBAU & MONTAGE GMBH

    Германия

    Предприятието CH. ABRAHAM AUSBAU & MONTAGE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Внос-износ на хартия и картон, Разсадници и лесовъдство, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Внос-износ на хартия и картон. Седалището му е в/ъв Potsdam, Германия.

  5. BIOIMKEREI BURMESTER

    Германия

    Предприятието BIOIMKEREI BURMESTER, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Разсадници и лесовъдство, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Beelitz, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. NORDSAAT SAATZUCHT GMBH

    Германия

    Предприятието NORDSAAT SAATZUCHT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Земеделие - внос-износ, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Langenstein, Германия.

  2. TRANTOWER AGRAR GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието TRANTOWER AGRAR GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Градинарство и цветарство, Говеда, Земеделие - внос-износ, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Градинарство и цветарство, Говеда, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Trantow, Германия.

  3. BADEN AGRARHANDEL GMBH FRIESENHEIM

    Германия

    Предприятието BADEN AGRARHANDEL GMBH FRIESENHEIM, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Земеделие - внос-износ, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Friesenheim, Германия.

  4. SAATGUT 2000 GMBH

    Германия

    Предприятието SAATGUT 2000 GMBH, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Земеделие - внос-износ, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Claußnitz, Германия.

  5. AGRAR GMBH

    Германия

    Предприятието AGRAR GMBH, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Градинарство и цветарство, Говеда, Земеделие - внос-износ, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Градинарство и цветарство, Говеда, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sonnenberg, Германия.

Филтри

Резултати за

Градинарство- цветарство - внос-износ - Производител - Германия

Брой резултати

10 Фирми