• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • ортопедия и рехабилитация - уреди- инструменти и техника

Резултати за

Ортопедия и рехабилитация - уреди- инструменти и техника - Търговец На Дребно - Германия

ГерманияТърговец на дребно
  1. SANI-AKTIV.DE

    Германия

    Предприятието SANI-AKTIV.DE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на incontinence pads, и wheelchairs. Седалището му е в/ъв Kraftsdorf, Германия.

  2. SCHULTE-DERNE24

    Германия

    Предприятието SCHULTE-DERNE24, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Болнични легла, incontinence pads, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Болнични легла, и hospital and medical laboratory equipment and supplies. Седалището му е в/ъв Dortmund, Германия.

  3. SANITÄTSHAUS FÖRSTER OHG

    Германия

    Предприятието SANITÄTSHAUS FÖRSTER OHG, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на orthopaedic arch supports. Седалището му е в/ъв Frankfurt Am Main, Германия.

  4. LUDWIG BECKER ELEKTRONISCHE INFORMATIONSSYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието LUDWIG BECKER ELEKTRONISCHE INFORMATIONSSYSTEME GMBH, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Уреди и инструменти за инвалиди, и Уреди и инструменти за инвалиди. Седалището му е в/ъв Gleiszellen-Gleishorbach, Германия.

  5. MARLAND GMBH

    Германия

    Предприятието MARLAND GMBH, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Уреди и инструменти за инвалиди, и Уреди и инструменти за инвалиди. Седалището му е в/ъв Aulendorf, Германия.