• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ - Търговец На Едро - Германия

ГерманияТърговец на едро
  1. SALEM-FRUCHT GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието SALEM-FRUCHT GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, import/export, production and sale of fruit and vegetables, fruit export, Плодове и зеленчуци - внос-износ, и fruit export. Седалището му е в/ъв Salem, Германия.

  2. PRONTO SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието PRONTO SERVICE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Taufkirchen, Германия.

  3. KN TRADING GMBH

    Германия

    Предприятието KN TRADING GMBH, e Multi-Category, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени зеленчуци, Бисквити и дребни сладки, Frozen fruits, Замразени и дълбоко замразени зеленчуци, Бисквити и дребни сладки, и fertilizer for cereal crops. Седалището му е в/ъв Mühlheim Am Main, Германия.

  4. ATLAS

    Германия

    Предприятието ATLAS, e Multi-Category, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на water-melon, и strawberries. Седалището му е в/ъв Kassel, Германия.

  5. DAZUN GMBH

    Германия

    Предприятието DAZUN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. JJ GLOBAL TRADER

    Германия

    Предприятието JJ GLOBAL TRADER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fresh exotic fruit, и exotic fruit. Седалището му е в/ъв Kelsterbach, Германия.

  2. FRUITON GMBH

    Германия

    Предприятието FRUITON GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Düsseldorf, Германия.

  3. JOHANNES GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието JOHANNES GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Saarlouis, Германия.

  4. MAREN BECKMANN GMBH

    Германия

    Предприятието MAREN BECKMANN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Friedrichskoog, Германия.

  5. PFALZ FRESH GMBH

    Германия

    Предприятието PFALZ FRESH GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Mutterstadt, Германия.

  1. R+R RENNER GBR

    Германия

    Предприятието R+R RENNER GBR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Fußgönheim, Германия.

  2. OBSTHOF ZIRKER KG

    Германия

    Предприятието OBSTHOF ZIRKER KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Herxheim, Германия.

  1. FRUCHTGROSSHANDEL SCHEPP

    Германия

    Предприятието FRUCHTGROSSHANDEL SCHEPP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cadolzburg, Германия.

  2. MUSSLER FRÜCHTEDIENST GMBH

    Германия

    Предприятието MUSSLER FRÜCHTEDIENST GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lahr, Германия.

  3. WALLRABENSTEIN GMBH

    Германия

    Предприятието WALLRABENSTEIN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Limburg, Германия.

  4. FRUCHTHOF NAGEL GMBH

    Германия

    Предприятието FRUCHTHOF NAGEL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Яйца, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Млечни продукти, Плодове, Яйца, Плодове и зеленчуци - внос-износ, и Млечни продукти. Седалището му е в/ъв Neu-Ulm, Германия.

  5. YAVUZ GMBH

    Германия

    Предприятието YAVUZ GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Frankfurt, Германия.

  6. NORDGEMÜSE KROGMANN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието NORDGEMÜSE KROGMANN GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

  7. AGRARPRODUKTE LÖBNITZ GMBH

    Германия

    Предприятието AGRARPRODUKTE LÖBNITZ GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Пресни зеленчуци, Плодове, Свински породи, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Пресни зеленчуци, Плодове, Свински породи, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Löbnitz, Германия.

  8. OBST TRAUTNER GMBH

    Германия

    Предприятието OBST TRAUTNER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Gräfenberg, Германия.

  1. FRUCHTHOF GLEICHMANN GMBH

    Германия

    Предприятието FRUCHTHOF GLEICHMANN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Koblenz, Германия.

  2. J.H. WAGENAAR IMPORT-EXPORT GMBH

    Германия

    Предприятието J.H. WAGENAAR IMPORT-EXPORT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kempen, Германия.

  3. DIETER MEYER GMBH

    Германия

    Предприятието DIETER MEYER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Frankfurt, Германия.

  4. ERBACHER MARKTHALLE

    Германия

    Предприятието ERBACHER MARKTHALLE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Erbach, Германия.

  5. ALBRECHT HAHN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ALBRECHT HAHN GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Brühl, Германия.

  6. HÜBLER FRUCHTHANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието HÜBLER FRUCHTHANDELSGESELLSCHAFT MBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Leipzig, Германия.

  7. FRÜCHTEGROSSHANDEL HEINBACH INH. VOLKER HEINBACH

    Германия

    Предприятието FRÜCHTEGROSSHANDEL HEINBACH INH. VOLKER HEINBACH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Schotten, Германия.

  8. OBSTHOF SCHMOLDT HANDELS GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието OBSTHOF SCHMOLDT HANDELS GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Krummendeich, Германия.

  9. HLF H. LOTZE FRUCHTIMPORT UND NAHVERKEHR GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието HLF H. LOTZE FRUCHTIMPORT UND NAHVERKEHR GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Hannover, Германия.

  10. NOVI-FRUCHTHANDEL GMBH

    Германия

    Предприятието NOVI-FRUCHTHANDEL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kehl, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ - Търговец На Едро - Германия

Брой резултати

140 Фирми