• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • текстил - машини за предварително обработване- предене и тъкане

Резултати за

Текстил - машини за предварително обработване- предене и тъкане - Търговец На Едро - Германия

ГерманияТърговец на едро
  1. ERIK GROSSE-KRACHT

    Германия

    Предприятието ERIK GROSSE-KRACHT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Braunschweig, Германия.

  2. PFAFF SINGER NÄHMASCHINEN

    Германия

    Предприятието PFAFF SINGER NÄHMASCHINEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Siegburg, Германия.

  3. OPPERMANN AUTOMOTIVE WEBBING GMBH

    Германия

    Предприятието OPPERMANN AUTOMOTIVE WEBBING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Технически текстил за промишлена употреба, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Каучук - изделия, Технически текстил за промишлена употреба, Тъкани, и Крайна обработка на текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Einbeck, Германия.

  4. HUBERT STÜTZER

    Германия

    Предприятието HUBERT STÜTZER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Фабрични шевни машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Rodeberg, Германия.

  5. KARL L. HÜBSCHMANN GMBH

    Германия

    Предприятието KARL L. HÜBSCHMANN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Облекло - машини и техника за индустрията, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Augsburg, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PFAFF & SINGER INH. I. KRALJEVIC GBR

    Германия

    Предприятието PFAFF & SINGER INH. I. KRALJEVIC GBR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Mainz, Германия.

  2. SARVAN MASCHINENHANDEL GMBH

    Германия

    Предприятието SARVAN MASCHINENHANDEL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Krefeld, Германия.

  3. NÄHTECHNIK NORD-WEST GMBH

    Германия

    Предприятието NÄHTECHNIK NORD-WEST GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Заваряване и спояване - машини и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Фабрични шевни машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Waldbröl, Германия.

  4. HEINZ SEIDENPFENNIG DAMPFBUEGELANLAGENBAU GESELLSCHAFT MIT BESCHRAENKTER HAFTUNG

    Германия

    Предприятието HEINZ SEIDENPFENNIG DAMPFBUEGELANLAGENBAU GESELLSCHAFT MIT BESCHRAENKTER HAFTUNG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени перални машини и центрофуги, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Промишлени перални машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв Bergheim, Германия.

  5. NÄHZENTREN HABROCK GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието NÄHZENTREN HABROCK GMBH & CO KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Paderborn, Германия.

  1. PFEIL NÄHMASCHINEN

    Германия

    Предприятието PFEIL NÄHMASCHINEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Mühlau, Германия.

  2. WASCH- UND BÜGELTECHNIK ONLINESHOP

    Германия

    Предприятието WASCH- UND BÜGELTECHNIK ONLINESHOP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Vlotho, Германия.

  1. GEWATEX GMBH

    Германия

    Предприятието GEWATEX GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Zwiefalten, Германия.

  2. M&H-INDUSTRIEVERTRETUNG

    Германия

    Предприятието M&H-INDUSTRIEVERTRETUNG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлени метални остриета и ножове. Освен това развива дейност и в сферата на Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  3. SCHMIETEX ENGINEERING GMBH

    Германия

    Предприятието SCHMIETEX ENGINEERING GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Обработващи машини за формоване. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, и Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Lichtenwalde, Германия.

  4. INTERSPARE GMBH

    Германия

    Предприятието INTERSPARE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Reinbek, Германия.

  5. STRICKKONTOR

    Германия

    Предприятието STRICKKONTOR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Emden, Германия.

  6. MEYER TEXTILMASCHINEN GMBH

    Германия

    Предприятието MEYER TEXTILMASCHINEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Happurg, Германия.

  7. KONRAD BUSCHE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието KONRAD BUSCHE GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Nürnberg, Германия.

  8. SERDAR NÄHMASCHINEN UND BÜGELTECHNIK

    Германия

    Предприятието SERDAR NÄHMASCHINEN UND BÜGELTECHNIK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлени метални остриета и ножове. Освен това развива дейност и в сферата на Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

  1. LS LAUNDRY SPECIALIST GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието LS LAUNDRY SPECIALIST GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени перални машини и центрофуги, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Промишлени перални машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв St. Wendel, Германия.

  2. NÄHMASCHINEN SOMMER

    Германия

    Предприятието NÄHMASCHINEN SOMMER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Regensburg, Германия.

  3. E.J. CZIRAKY

    Германия

    Предприятието E.J. CZIRAKY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Облекло - машини и техника за индустрията, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Tegernsee, Германия.

  4. MARTIN REISCHL

    Германия

    Предприятието MARTIN REISCHL, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Електродомакински уреди - големи уреди, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Stockstadt, Германия.

  5. ANDREAS BOENIG NÄHMASCHINEN GMBH

    Германия

    Предприятието ANDREAS BOENIG NÄHMASCHINEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Köln, Германия.

  6. ANELIO PIFFERI SCHNEIDEREIBEDARF GROSSHANDLUNG

    Германия

    Предприятието ANELIO PIFFERI SCHNEIDEREIBEDARF GROSSHANDLUNG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Oberhausen, Германия.

  7. ROLAND UND BERND STRIPP GBR

    Германия

    Предприятието ROLAND UND BERND STRIPP GBR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sulzbach, Германия.

  8. ZAHN - ZWEIRAD - CENTER

    Германия

    Предприятието ZAHN - ZWEIRAD - CENTER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Kassel, Германия.

  9. SCHNEIDEREIBEDARF AZMAN

    Германия

    Предприятието SCHNEIDEREIBEDARF AZMAN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Barntrup, Германия.

  10. HPC HAFKEMEYER PLOMBEN + COMPANY

    Германия

    Предприятието HPC HAFKEMEYER PLOMBEN + COMPANY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Жици и кабели от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Жици и кабели от цветни метали, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Репрография - машини и техника, Пластмаси - опаковки, Жици и кабели от цветни метали, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Репрография - машини и техника, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Bruchhausen-Vilsen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Текстил - машини за предварително обработване- предене и тъкане - Търговец На Едро - Германия

Брой резултати

109 Фирми

Категория