• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - хранително-вкусова промишленост

Резултати за

Внос-износ - хранително-вкусова промишленост

ГерманияФранкфурт и ХесенДоставчик на услуги
  1. A&P MIETSERVICE ALICE FECHNER‎

    Германия

    Предприятието A&P MIETSERVICE ALICE FECHNER‎, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Алкохолни и спиртни напитки, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Frankfurt, Германия.

  2. OFFTAKE GMBH

    Германия

    Предприятието OFFTAKE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Замразени и дълбоко замразени продукти, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Frankfurt, Германия.

  3. HCH-KAMEX IMPORT-EXPORT GMBH

    Германия

    Предприятието HCH-KAMEX IMPORT-EXPORT GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Железни и цветни руди, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Железни и цветни руди, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Frankfurt, Германия.

  4. TRAMCO TRADING UND PROMOTION GMBH

    Германия

    Предприятието TRAMCO TRADING UND PROMOTION GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Железни и цветни руди, Внос-износ на обработващи машини, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Мъжки дрехи, Железни и цветни руди, Внос-износ на обработващи машини, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Frankfurt, Германия.

  5. KOEX NAHRUNGSHANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието KOEX NAHRUNGSHANDELSGESELLSCHAFT MBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Пикантни подправки, Готови ястия и деликатеси, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Подправки, Пикантни подправки, Готови ястия и деликатеси, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Frankfurt, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GIMA GÜNEY GMBH

    Германия

    Предприятието GIMA GÜNEY GMBH, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Höchst, Германия.

  2. THEODOROS RIZOS

    Германия

    Предприятието THEODOROS RIZOS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Контейнери, Довършителни работи, Международни куриерски служби, Посредник по международни превози, Контейнери, Довършителни работи, Международни куриерски служби, и Посредник по международни превози. Седалището му е в/ъв Frankfurt, Германия.

  3. LEBENSMITTEL BECKER GMBH U. CO. KG

    Германия

    Предприятието LEBENSMITTEL BECKER GMBH U. CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Търговия в супер- и хипермаркетите, Хранeнe - внос-износ, и Търговия в супер- и хипермаркетите. Седалището му е в/ъв Griesheim, Германия.

  4. OLAF ENGELBERT

    Германия

    Предприятието OLAF ENGELBERT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Яйца. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Haiger, Германия.

  5. AS-MODELLBAUWERKSTOFFE STERNISA

    Германия

    Предприятието AS-MODELLBAUWERKSTOFFE STERNISA, e Производител, и работи в сферата на Домашни животни. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Bad Wildungen, Германия.

  1. AXCHEM DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието AXCHEM DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Erzhausen, Германия.

  2. KARL ZIERES GMBH

    Германия

  1. LUDWIG MEYER GMBH

    Германия

  2. RÜCKRIEGEL GMBH & CO. KG MASCHINENBAU

    Германия

  3. KARL-HEINZ ZIMMERMANN E.K.

    Германия

  4. PAUL EBERLE GMBH & CO KG

    Германия

  5. REWE-MARKT GUTH GMBH

    Германия