• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • керамика- порцелан и фаянс - изделия за промишлеността

Резултати за

Керамика- порцелан и фаянс - изделия за промишлеността

ГерманияФранкфурт и ХесенДоставчик на услуги
  1. PROCERAM HANDELSGESELLSCHAFT FÜR DESIGN UND PROMOTION SERVICE MBH

    Германия

    Предприятието PROCERAM HANDELSGESELLSCHAFT FÜR DESIGN UND PROMOTION SERVICE MBH, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Сериграфия, Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, и Сериграфия. Седалището му е в/ъв Brachttal, Германия.

  2. POTHS STEINMETZBETRIEB GMBH

    Германия

    Предприятието POTHS STEINMETZBETRIEB GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъчник - изделия за промишлеността, Мрамори и естествени камъни, Пясъчник - изделия за промишлеността, и Мрамори и естествени камъни. Седалището му е в/ъв Wiesbaden, Германия.

  3. NOBELIT STEIN GMBH

    Германия

    Предприятието NOBELIT STEIN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, и Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Philippsthal, Германия.