• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

Резултати за

Конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

ГерманияФранкфурт и ХесенДоставчик на услуги
  1. MB INKASSO-UND ERMITTLUNGS-GMBH

    Германия

    Предприятието MB INKASSO-UND ERMITTLUNGS-GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Bruchköbel, Германия.

  2. BARETO UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Германия

    Предприятието BARETO UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Туристически агенции, Хотел, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Гастрономия - специалитети, Туристически агенции, Хотел, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Frankfurt, Германия.

  3. DANIEL MIKACIC

    Германия

    Предприятието DANIEL MIKACIC, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Маркетинг - проучвания. Освен това развива дейност и в сферата на Институти за проучване на общественото мнение, Телемаркетинг, Телефонни центрове, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Институти за проучване на общественото мнение, Телемаркетинг, Телефонни центрове, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Wiesbaden, Германия.

  4. FDI DEUTSCHLAND SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието FDI DEUTSCHLAND SERVICE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Финансиране, гаранция и управление на търговските кредити. Освен това развива дейност и в сферата на Събиране на дългове, Право - консултантски услуги, Финансиране и кредит - дружества, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Събиране на дългове, Право - консултантски услуги, Финансиране и кредит - дружества, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Dreieich, Германия.

  5. DAS A UND O FÜR IHR BÜRO

    Германия

    Предприятието DAS A UND O FÜR IHR BÜRO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Секретарство - услуги, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Секретарство - услуги, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Hadamar, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. KONGRESS PALAIS KASSEL

    Германия

    Предприятието KONGRESS PALAIS KASSEL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Туристически агенции, Хотел, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Гастрономия - специалитети, Туристически агенции, Хотел, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Kassel, Германия.

  2. BRIC INTERNATIONAL E.K.

    Германия

    Предприятието BRIC INTERNATIONAL E.K., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговски справки. Освен това развива дейност и в сферата на Рейтингова оценка на предприятия, Прехвърляне и откупуване на търговски и промишлени предприятия - консултантски услуги, Набиране на персонал в международен план, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Рейтингова оценка на предприятия, Прехвърляне и откупуване на търговски и промишлени предприятия - консултантски услуги, Набиране на персонал в международен план, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Königstein, Германия.

  3. EVRENT - DOMINIK LIEBEHENZ

    Германия

    Предприятието EVRENT - DOMINIK LIEBEHENZ, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Творческа продукция и разпространение, Спектакли - организация, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Творческа продукция и разпространение, Спектакли - организация, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Hünfelden, Германия.

  4. DAS SPRACHENINSTITUT DSI

    Германия

    Предприятието DAS SPRACHENINSTITUT DSI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Превод, Хотел, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Превод. Седалището му е в/ъв Kassel, Германия.

  5. ÜBERSETZUNGSDIENST K. SUCHAN (BDÜ)

    Германия

    Предприятието ÜBERSETZUNGSDIENST K. SUCHAN (BDÜ), e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Превод, Хотел, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Превод. Седалището му е в/ъв Kronberg, Германия.

  1. BERTHOLD

    Германия

    Предприятието BERTHOLD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Превод, Технически превод, Търговски превод, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Bad Zwesten, Германия.

  2. LANDHAUS KEHL

    Германия

    Предприятието LANDHAUS KEHL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Туристически агенции, Хотел, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Гастрономия - специалитети, Туристически агенции, Хотел, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Tann, Германия.

  1. KASSENSUCHE GMBH

    Германия

    Предприятието KASSENSUCHE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Общи издания, Микроинформатика - консултантски услуги, Информационни банки, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Общи издания, Микроинформатика - консултантски услуги, Информационни банки, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Frankfurt, Германия.

  2. WIRTSCHAFTSVERBAND DER DEUTSCHEN KAUTSCHUKINDUSTRIE (WDK)

    Германия

    Предприятието WIRTSCHAFTSVERBAND DER DEUTSCHEN KAUTSCHUKINDUSTRIE (WDK), e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Общи издания, Микроинформатика - консултантски услуги, Информационни банки, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Общи издания, Микроинформатика - консултантски услуги, Информационни банки, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Frankfurt, Германия.

  3. HAUSENER DORFKRUG E. K. PIA WINZEN

    Германия

    Предприятието HAUSENER DORFKRUG E. K. PIA WINZEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Туристически агенции, Хотел, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Гастрономия - специалитети, Туристически агенции, Хотел, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Frankfurt, Германия.

  4. TELE DIALOG TEAM TELEFONTRAINING & MEHR

    Германия

    Предприятието TELE DIALOG TEAM TELEFONTRAINING & MEHR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Телемаркетинг, Телефонни центрове, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Рационализации, реорганизация, сливания, Телемаркетинг, Телефонни центрове, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Nidderau, Германия.

  5. TAGUNGSRÄUME DARMSTADT

    Германия

    Предприятието TAGUNGSRÄUME DARMSTADT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Туристически агенции, Хотел, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Гастрономия - специалитети, Туристически агенции, Хотел, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Darmstadt, Германия.

  6. INKUSO-INTERKULTURELLES CONSULTING

    Германия

    Предприятието INKUSO-INTERKULTURELLES CONSULTING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Консултантска фирма за психологическа и професионална консултация, Телемаркетинг, Телефонни центрове, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Консултантска фирма за психологическа и професионална консултация, Телемаркетинг, Телефонни центрове, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Amöneburg-Roßdorf, Германия.

  7. EDDI24 GMBH

    Германия

    Предприятието EDDI24 GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Измерване и регулиране на електрическата и други енергии - уреди и инструменти, Енергия и суровини - услуги за промишлеността, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Вода - добив и снабдяване, Измерване и регулиране на електрическата и други енергии - уреди и инструменти, Енергия и суровини - услуги за промишлеността, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Kassel, Германия.

  8. MARION ZINDEL

    Германия

    Предприятието MARION ZINDEL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Туристически агенции, Хотел, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Гастрономия - специалитети, Туристически агенции, Хотел, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Witzenhausen, Германия.

  1. QDREI OHG

    Германия

    Предприятието QDREI OHG, e Разпространител, и работи в сферата на Панаири и изложения - подреждане на щандове. Освен това развива дейност и в сферата на Изложбени щандове - проектиране и монтаж, Спектакли - организация, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Изложбени щандове - проектиране и монтаж, Спектакли - организация, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Frankfurt Am Main, Германия.

  2. CONSILIUM & CO GESELLSCHAFT FÜR INFORMATION UND ANALYSE MBH

    Германия

    Предприятието CONSILIUM & CO GESELLSCHAFT FÜR INFORMATION UND ANALYSE MBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Маркетинг - проучвания. Освен това развива дейност и в сферата на Институти за проучване на общественото мнение, Телемаркетинг, Телефонни центрове, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Институти за проучване на общественото мнение, Телемаркетинг, Телефонни центрове, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Darmstadt, Германия.

  3. BAUDEKORATION SAUER GMBH

    Германия

    Предприятието BAUDEKORATION SAUER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Творческа продукция и разпространение, Спектакли - организация, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Пластмаси - подови настилки, Творческа продукция и разпространение, Спектакли - организация, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Ortenberg, Германия.

  4. AGENS WFI® INKASSO INH. THOMAS BUCK

    Германия

    Предприятието AGENS WFI® INKASSO INH. THOMAS BUCK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Финансиране, гаранция и управление на търговските кредити. Освен това развива дейност и в сферата на Събиране на дългове, Право - консултантски услуги, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Събиране на дългове, Право - консултантски услуги, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Offenbach, Германия.

  5. MÖRSCHEL GMBH

    Германия

    Предприятието MÖRSCHEL GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Зали за международни търгове. Освен това развива дейност и в сферата на Финансиране, гаранция и управление на търговските кредити, Събиране на дългове, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Финансиране, гаранция и управление на търговските кредити, Събиране на дългове, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Wölfersheim, Германия.

  6. MÜLLER & VEITH INVESTMENTFONDS BERATUNGS GMBH

    Германия

    Предприятието MÜLLER & VEITH INVESTMENTFONDS BERATUNGS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Финансово дело - консултантски услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Застраховки, Финансиране и кредит - дружества, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Застраховки, Финансиране и кредит - дружества, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Friedberg, Германия.

  7. ERDT ARTWORKS GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ERDT ARTWORKS GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери. Освен това развива дейност и в сферата на Рекламни агенции, Концепция и реализация на рекламни кампании, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Рекламни агенции, Концепция и реализация на рекламни кампании, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Viernheim, Германия.

  8. UWE FISCHER - INDUSTRIAL DESIGN

    Германия

    Предприятието UWE FISCHER - INDUSTRIAL DESIGN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Рекламни агенции. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени научноизследователски бюра, Дизайн - консултанти, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Промишлени научноизследователски бюра, Дизайн - консултанти, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Frankfurt, Германия.

  9. JOACHIM ENRIQUE THE BIG EASY

    Германия

    Предприятието JOACHIM ENRIQUE THE BIG EASY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео. Освен това развива дейност и в сферата на Творческа продукция и разпространение, Спектакли - организация, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Творческа продукция и разпространение, Спектакли - организация, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Kassel, Германия.

  10. EURO-SCHULEN WIESBADEN GMBH

    Германия

    Предприятието EURO-SCHULEN WIESBADEN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Хотел, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Wiesbaden, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно