• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • климатизация- проветряване и вентилация - техника

Резултати за

Климатизация- проветряване и вентилация - техника

ГерманияФранкфурт и Хесен
  1. KLIMA-SYSTEME 2000 GMBH

    Германия

    Предприятието KLIMA-SYSTEME 2000 GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Wehrheim, Германия.

  2. KÄLTEMITTEL-DIREKT GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието KÄLTEMITTEL-DIREKT GMBH & CO.KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Willingen, Германия.

  3. KÄLTE KLIMA PLOTNIKOV

    Германия

    Предприятието KÄLTE KLIMA PLOTNIKOV, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Offenbach, Германия.

  4. MBM-SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието MBM-SERVICE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Вода - добив и снабдяване, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Fuldabrück, Германия.

  5. VOLKER WEITZDÖRFER

    Германия

    Предприятието VOLKER WEITZDÖRFER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Frankfurt, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BRUNNENBAU ERDWAERME HETH GMBH

    Германия

    Предприятието BRUNNENBAU ERDWAERME HETH GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Lorsch, Германия.

  2. HALA INTEC GMBH

    Германия

    Предприятието HALA INTEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Frankfurt, Германия.

  3. HERBERT NUHN FAHRZEUGKÜHLUNG UND TRANSPORTKÄLTE

    Германия

    Предприятието HERBERT NUHN FAHRZEUGKÜHLUNG UND TRANSPORTKÄLTE, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Kassel, Германия.

  4. RALF KLEE & KLAUS JAKOB GBR

    Германия

    Предприятието RALF KLEE & KLAUS JAKOB GBR, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Neukirchen, Германия.

  5. GERNOT BREITHAUPT

    Германия

    Предприятието GERNOT BREITHAUPT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Grünberg, Германия.

  1. ING. W. ULLRICH NACHF. KÜHL- U. KLIMAANLAGEN GMBH

    Германия

    Предприятието ING. W. ULLRICH NACHF. KÜHL- U. KLIMAANLAGEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Kassel, Германия.

  2. TMV GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието TMV GMBH & CO. KG, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Erbach, Германия.

  1. WOLF KÄLTE- & KLIMASERVICE

    Германия

    Предприятието WOLF KÄLTE- & KLIMASERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Bad Sooden-Allendorf, Германия.

  2. NEUPLAN INGENIEURBÜRO

    Германия

    Предприятието NEUPLAN INGENIEURBÜRO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Довършителни работи, Вода - добив и снабдяване, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Gießen, Германия.

  3. ISS ICE, SPORTS & SOLAR SYSTEMS GMBH

    Германия

    Предприятието ISS ICE, SPORTS & SOLAR SYSTEMS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Вода - добив и снабдяване, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Egelsbach, Германия.

  4. ORKY VERKAUFSDIREKTION GMBH

    Германия

    Предприятието ORKY VERKAUFSDIREKTION GMBH, e Производител, и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Пречистване на въздуха - уреди и инсталации, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Пречистване на въздуха - уреди и инсталации, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Hammersbach, Германия.

  5. ESATEK E.K ENERGIESYSTEME

    Германия

    Предприятието ESATEK E.K ENERGIESYSTEME, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Seligenstadt, Германия.

  6. KÄLTE- UND KLIMATECHNIK KUNZ GMBH

    Германия

    Предприятието KÄLTE- UND KLIMATECHNIK KUNZ GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Lautertal-Beedenkirchen, Германия.

  7. ING.-BÜRO TALE-YAZDI

    Германия

    Предприятието ING.-BÜRO TALE-YAZDI, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Schöneck, Германия.

  8. KÄLTE- U. ELEKTROTECHNIK S. RÜGER

    Германия

    Предприятието KÄLTE- U. ELEKTROTECHNIK S. RÜGER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Schenklengsfeld, Германия.

  1. KLIMATIC ZEPHIR GMBH

    Германия

    Предприятието KLIMATIC ZEPHIR GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Babenhausen, Германия.

  2. H+L ANLAGENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието H+L ANLAGENBAU GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тръби от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени термопомпи, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Кафенета и барове - машини и техника, Промишлени термопомпи, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, и Кафенета и барове - машини и техника. Седалището му е в/ъв Dieburg, Германия.

  3. GESELLSCHAFT FÜR MOBILE FAHRZEUGTEILE MBH

    Германия

    Предприятието GESELLSCHAFT FÜR MOBILE FAHRZEUGTEILE MBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Viernheim, Германия.

  4. EUROTEC GMBH

    Германия

    Предприятието EUROTEC GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Büdingen, Германия.

  5. SANDEN INTERNATIONAL (EUROPE) LTD.

    Германия

    Предприятието SANDEN INTERNATIONAL (EUROPE) LTD., e Производител, и работи в сферата на Вода - добив и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Превозни средства - механични компоненти и части, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Превозни средства - механични компоненти и части. Седалището му е в/ъв Bad Nauheim, Германия.

  6. KLÜH KLS E.K.

    Германия

    Предприятието KLÜH KLS E.K., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Offenbach, Германия.

  7. RWT HAUSTEC SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието RWT HAUSTEC SERVICE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Herborn, Германия.

  8. LÜFTUNGSANLAGEN REINIGUNG WALL

    Германия

    Предприятието LÜFTUNGSANLAGEN REINIGUNG WALL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Offenbach, Германия.

  9. MICROCLIMA GMBH

    Германия

    Предприятието MICROCLIMA GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Maintal, Германия.

  10. BUSCH

    Германия

    Предприятието BUSCH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Довършителни работи, Вода - добив и снабдяване, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Volkmarsen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Климатизация- проветряване и вентилация - техника

Брой резултати

163 Фирми