• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ

ГерманияХамбург и областтаРазпространител
  1. EXOTIC FRUCHTIMPORT G.M.B.H.

    Германия

    Предприятието EXOTIC FRUCHTIMPORT G.M.B.H., e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

  2. HINRICH MATTHIES GMBH

    Германия

    Предприятието HINRICH MATTHIES GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

  3. MY FRESH FARM E.K.

    Германия

    Предприятието MY FRESH FARM E.K., e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

  4. HELAL BAZAR GMBH LIEFERANT FÜR OBST,GEMÜSE & FEINKOST

    Германия

    Предприятието HELAL BAZAR GMBH LIEFERANT FÜR OBST,GEMÜSE & FEINKOST, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.