• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • климатизация- проветряване и вентилация - техника

Резултати за

Климатизация- проветряване и вентилация - техника

ГерманияШверин и Мекленбург-Предна Померания
  1. KÄLTE-, KLIMATECHNIK MANFRED WEGNER GMBH

    Германия

    Предприятието KÄLTE-, KLIMATECHNIK MANFRED WEGNER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Wismar, Германия.

  2. LANGE THERMOTEC GMBH

    Германия

    Предприятието LANGE THERMOTEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Rostock, Германия.

  3. REICH KÄLTETECHNIK

    Германия

    Предприятието REICH KÄLTETECHNIK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Ducherow, Германия.

  4. DKT DEUTSCHE KÄLTE- UND KLIMATECHNIK INH. RITA REDWEIK-MENDACH

    Германия

    Предприятието DKT DEUTSCHE KÄLTE- UND KLIMATECHNIK INH. RITA REDWEIK-MENDACH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Drönnewitz, Германия.

  5. DÄHN DIENSTLEISTUNGS GMBH

    Германия

    Предприятието DÄHN DIENSTLEISTUNGS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Rostock, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MATTHIAS SASS KÄLTETECHNIK

    Германия

    Предприятието MATTHIAS SASS KÄLTETECHNIK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Вода - добив и снабдяване, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Rostock, Германия.

  2. KLH KÄLTETECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието KLH KÄLTETECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Промишлено отопление - инсталации и техника, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Промишлено отопление - инсталации и техника, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Bad Doberan, Германия.

  3. JK-KÄLTE GMBH

    Германия

    Предприятието JK-KÄLTE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Neubrandenburg, Германия.

  4. GEOTHERMIA INH.: DIPL.-ING. (FH) ANDREAS KLAN

    Германия

    Предприятието GEOTHERMIA INH.: DIPL.-ING. (FH) ANDREAS KLAN, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Feldberger Seenlandschaft, Германия.

  5. FRIGOTECHNIK HANDELS-GMBH

    Германия

    Предприятието FRIGOTECHNIK HANDELS-GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Rostock, Германия.

  1. FREUND SERVICETECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието FREUND SERVICETECHNIK GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Neubrandenburg, Германия.

  2. LKV LUFTTECHNISCHE KOMPONENTEN VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието LKV LUFTTECHNISCHE KOMPONENTEN VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Neubrandenburg, Германия.

  1. HOORTER BRUNNENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието HOORTER BRUNNENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Hoort, Германия.

  2. KVER KÄLTE VOLLKLIMA ENERGIESPARTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието KVER KÄLTE VOLLKLIMA ENERGIESPARTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Ribnitz-Damgarten, Германия.

  3. HERBERT SEUS GMBH & CO. KÄLTETECHNIK KG

    Германия

    Предприятието HERBERT SEUS GMBH & CO. KÄLTETECHNIK KG, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Промишлено отопление - инсталации и техника, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Промишлено отопление - инсталации и техника, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Bergen, Германия.

  4. D. + W. KRÜGER KLIMATECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието D. + W. KRÜGER KLIMATECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Schwerin, Германия.

  5. KÄLTE - KLIMASERVICE KIEPER GMBH

    Германия

    Предприятието KÄLTE - KLIMASERVICE KIEPER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Neubrandenburg, Германия.

  6. KKV KÄLTE-KLIMA UND VERSORGUNGSTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието KKV KÄLTE-KLIMA UND VERSORGUNGSTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Parchim, Германия.

  7. TORSTEN WILL

    Германия

    Предприятието TORSTEN WILL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Karstädt, Германия.

  8. LÜFTUNGSREINIGER.DE

    Германия

    Предприятието LÜFTUNGSREINIGER.DE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Wismar, Германия.

  1. HEIZUNGSBAU ECKERT

    Германия

    Предприятието HEIZUNGSBAU ECKERT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Gnoien, Германия.

  2. GROSSKÜCHE - KÄLTE - KLIMA SCHULZ

    Германия

    Предприятието GROSSKÜCHE - KÄLTE - KLIMA SCHULZ, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Вода - добив и снабдяване, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Seebad Ahlbeck, Германия.

  3. FRED BREUER

    Германия

    Предприятието FRED BREUER, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Grimmen, Германия.

  4. WATERCOOL E.K.

    Германия

    Предприятието WATERCOOL E.K., e Производител, и работи в сферата на Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Двигатели с вътрешно горене - компоненти и части, Помпи, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Двигатели с вътрешно горене - компоненти и части, Помпи, Топлообменници, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Waren, Германия.

  5. KARSTEN PLASSMANN KLIMATECHNIK

    Германия

    Предприятието KARSTEN PLASSMANN KLIMATECHNIK, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Ganzlin, Германия.

  6. OSTSEE KÄLTE KÄLTETECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието OSTSEE KÄLTE KÄLTETECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Kritzow, Германия.

  7. FRIESE P.

    Германия

    Предприятието FRIESE P., e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Neubrandenburg, Германия.

  8. THOMAS UND AXEL SCHMIDT

    Германия

    Предприятието THOMAS UND AXEL SCHMIDT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Wittenbeck, Германия.

  9. KÜHLANLAGENBAU NORD GMBH

    Германия

    Предприятието KÜHLANLAGENBAU NORD GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Schwerin, Германия.

  10. A&M KÄLTETECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието A&M KÄLTETECHNIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на air conditioning. Седалището му е в/ъв Rostock, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Климатизация- проветряване и вентилация - техника

Брой резултати

40 Фирми