• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • industrial equipment

Резултати за

Industrial equipment

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергАгент/Представител
  1. HAMANN INDUSTRIETECHNIK-SÜD E.K.

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието HAMANN INDUSTRIETECHNIK-SÜD E.K., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Седалището му е в/ъв Kirchheim Unter Teck, Германия.

  2. SUSTEK GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието SUSTEK GMBH, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Murrhardt, Германия.

  3. AQUA-TECHNIK METZ UND HEILIG OHG

    Германия

    Предприятието AQUA-TECHNIK METZ UND HEILIG OHG, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Überlingen, Германия.

  4. RICO GMBH

    Германия

    Предприятието RICO GMBH, e Multi-Category, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Ellwangen, Германия.

  5. OSMO MEMBRANE SYSTEMS GMBH

    Германия

    Предприятието OSMO MEMBRANE SYSTEMS GMBH, e Multi-Category, и работи в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Пречистване на водата – апарати и инсталации, microfiltration, water ultra filtration systems, membrane filters, и Пречистване на водата – апарати и инсталации. Седалището му е в/ъв Korntal-Münchingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HALLER INFRAROT GMBH

    Германия

    Предприятието HALLER INFRAROT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Hayingen, Германия.

  2. ALBERT HANDTMANN MASCHINENFABRIK GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието ALBERT HANDTMANN MASCHINENFABRIK GMBH & CO KG, e Multi-Category, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на plant engineering, и machining centres. Седалището му е в/ъв Biberach, Германия.

  3. SINOSOL AG

    Германия

    Предприятието SINOSOL AG, e Multi-Category, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена кинкалерия, Строителна кинкалерия, Промишлена кинкалерия, и Строителна кинкалерия. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. MESCO ENGINEERING GMBH

    Германия

    Предприятието MESCO ENGINEERING GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Lörrach, Германия.