• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • амбалаж и опаковане - машини и техника

Резултати за

Амбалаж и опаковане - машини и техника

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. LANDIG + LAVA GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието LANDIG + LAVA GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Изолиращи опаковки от пластмаса, vacuum sealing machines, counter top air tight packaging machines, vacuum packing machines, и Изолиращи опаковки от пластмаса. Седалището му е в/ъв Bad Saulgau, Германия.

  2. SAROPACK GMBH- FOLIENVERPACKUNGSSPEZIALIST NR. 1

    Германия

    Предприятието SAROPACK GMBH- FOLIENVERPACKUNGSSPEZIALIST NR. 1, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Седалището му е в/ъв Lörrach, Германия.

  3. KALLFASS VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH

    Германия

    Предприятието KALLFASS VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковане с бандероли - машини, film wrappers, Опаковане с бандероли - машини, Welding machines for plastics, и packaging machines. Седалището му е в/ъв Nürtingen, Германия.

  4. ILLIG MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ILLIG MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на mechanical engineering, thermoforming lines, и thermoforming machines. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  5. KOMET MASCHINENFABRIK GMBH

    Германия

    Предприятието KOMET MASCHINENFABRIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Седалището му е в/ъв Plochingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. VERPACKUNG24 GMBH

    Германия

    Предприятието VERPACKUNG24 GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на cardboard boxes, Stretch wrap, palettes, и Bubble wrap. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  2. OPTIMA CONSUMER GMBH

    Германия

    Предприятието OPTIMA CONSUMER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на fillers, Tinting machine, и machine building. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Hall, Германия.

  3. OPTIMA NONWOVENS GMBH

    Германия

    Предприятието OPTIMA NONWOVENS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне в обков - машини, Machines, custom-built, packaging line, Поставяне в обков - машини, и machine building. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Hall, Германия.

  4. MVS-IMCI MASCHINENBAU UND VERPACKUNGSSERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието MVS-IMCI MASCHINENBAU UND VERPACKUNGSSERVICE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Амбалаж и опаковане - машини и техника. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  5. ILO

    Германия

    Предприятието ILO, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Marbach, Германия.

  1. EWOTECH VERPACKUNGS + FÜLLTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието EWOTECH VERPACKUNGS + FÜLLTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Проектантски бюра - ПГС, Информатика - софтуер, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Проектантски бюра - ПГС, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Nattheim, Германия.

  2. MST-SWATOCH E.K.

    Германия

    Предприятието MST-SWATOCH E.K., e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Опаковки от хартия и картон, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Rottenburg, Германия.

  1. UNITED EXPERTS INDUSTRIE GMBH

    Германия

    Предприятието UNITED EXPERTS INDUSTRIE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Автоматизация - инсталации и съоръжения, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Автоматизация - инсталации и съоръжения, и Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Седалището му е в/ъв Bad Rappenau, Германия.

  2. BRIGITTE HEMMERICH HEMMERICH PACKAGING AND MORE E.K.

    Германия

    Предприятието BRIGITTE HEMMERICH HEMMERICH PACKAGING AND MORE E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, и Картон - производство. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  3. IVT ULRICH PRESCHER

    Германия

    Предприятието IVT ULRICH PRESCHER, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, и Картон - производство. Седалището му е в/ъв Küssaberg, Германия.

  4. VMS-MASCHINENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието VMS-MASCHINENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Бутилиране и пълнене - машини и обурудване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, и Бутилиране и пълнене - машини и обурудване. Седалището му е в/ъв Obersontheim, Германия.

  5. KIRSCH VERPACKUNGSSYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието KIRSCH VERPACKUNGSSYSTEME GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Дървени опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, Пластмаси - опаковки, Дървени опаковки, Хартия - производство, и Картон - производство. Седалището му е в/ъв Weinstadt, Германия.

  6. FISCHERTECH GMBH

    Германия

    Предприятието FISCHERTECH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sasbach, Германия.

  7. RICO GMBH

    Германия

    Предприятието RICO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Willstätt, Германия.

  8. GÜNTHER RAPP

    Германия

    Предприятието GÜNTHER RAPP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Амбалаж и опаковане - машини и техника. Седалището му е в/ъв Gaggenau, Германия.

  1. VAC-STAR DEUTSCHLAND / LERCH WERKSVERTRETUNGEN GMBH

    Германия

    Предприятието VAC-STAR DEUTSCHLAND / LERCH WERKSVERTRETUNGEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмаси - подови настилки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  2. MOBA-TEC GMBH

    Германия

    Предприятието MOBA-TEC GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Пластмаси - опаковки, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Grünkraut, Германия.

  3. RAYPACK KG

    Германия

    Предприятието RAYPACK KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Спояване на пластмаси - машини, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Опаковки от хартия и картон, Наем на промишлени съоръжения, Спояване на пластмаси - машини, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Опаковки от хартия и картон, и Наем на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. HARALD HINDERER

    Германия

    Предприятието HARALD HINDERER, e Производител, и работи в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Опаковане с бандероли - машини, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, и Опаковане с бандероли - машини. Седалището му е в/ъв Rudersberg, Германия.

  5. STAUDT VERSCHLIESSANLAGEN INH. HEIDRUN STAUDT

    Германия

    Предприятието STAUDT VERSCHLIESSANLAGEN INH. HEIDRUN STAUDT, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Машини и техника за фармацевтичната промишленост, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Бутилиране и пълнене - машини и обурудване, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Машини и техника за фармацевтичната промишленост, Амбалаж и опаковане - машини и техника, и Бутилиране и пълнене - машини и обурудване. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

  6. KNOLL VPA GMBH

    Германия

    Предприятието KNOLL VPA GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за фармацевтичната промишленост, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Машини и техника за фармацевтичната промишленост, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Hüttisheim, Германия.

  7. SCHUBERT PACKAGING SYSTEMS GMBH

    Германия

    Предприятието SCHUBERT PACKAGING SYSTEMS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника, Груб строеж, Довършителни работи, Проектантски бюра - ПГС, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Груб строеж, Довършителни работи, и Проектантски бюра - ПГС. Седалището му е в/ъв Crailsheim, Германия.

  8. GMPI MASCHINEN GMBH

    Германия

    Предприятието GMPI MASCHINEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Бутилиране и пълнене - машини и обурудване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, и Бутилиране и пълнене - машини и обурудване. Седалището му е в/ъв Ilshofen, Германия.

  9. NORDEN GMBH

    Германия

    Предприятието NORDEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Бутилиране и пълнене - машини и обурудване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, и Бутилиране и пълнене - машини и обурудване. Седалището му е в/ъв Ostfildern, Германия.

  10. SILCOPLAN ENGINEERING GMBH

    Германия

    Предприятието SILCOPLAN ENGINEERING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Orsingen-Nenzingen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Амбалаж и опаковане - машини и техника

Брой резултати

99 Фирми

Категория