• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • архивни отдели- документалисти

Резултати за

Архивни отдели- документалисти

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. NETCONTROL GMBH

    Германия

    Предприятието NETCONTROL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Офисно оборудване - машини и техника, Копиране на документи - офисна техника, Архивни отдели, документалисти, Информатика - софтуер, Офисно оборудване - машини и техника, Копиране на документи - офисна техника, и Архивни отдели, документалисти. Седалището му е в/ъв Breisach, Германия.

  2. CTO BALZUWEIT GMBH

    Германия

    Предприятието CTO BALZUWEIT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, Архивни отдели, документалисти, Информационни системи, консултантски услуги, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, Архивни отдели, документалисти, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. WJW-DIGITAL GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието WJW-DIGITAL GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Архивни отдели, документалисти. Освен това развива дейност и в сферата на document filing. Седалището му е в/ъв Wernau, Германия.

  4. ARCHIVTECHNIK KUNZE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ARCHIVTECHNIK KUNZE GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Архивни отдели, документалисти, и Архивни отдели, документалисти. Седалището му е в/ъв Calw, Германия.

  5. INTAS INFORM.TECHNOL. U.ARCHIVS.GMBH

    Германия

    Предприятието INTAS INFORM.TECHNOL. U.ARCHIVS.GMBH, e Производител, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Архивни отдели, документалисти, и Архивни отдели, документалисти. Седалището му е в/ъв Langenargen, Германия.