• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ на стъкло и стъкларски изделия

Резултати за

Внос-износ на стъкло и стъкларски изделия

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. GLASSLINE GMBH

    Германия

    Предприятието GLASSLINE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на стъкло и стъкларски изделия, Златарство - машини и техника, Внос-износ на стъкло и стъкларски изделия, и Златарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Adelsheim, Германия.

  2. RELI GLASTECHNOLOGIE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието RELI GLASTECHNOLOGIE GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Огнеупорни материали и изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на стъкло и стъкларски изделия, Огнеупорни керамични изделия, Внос-износ на стъкло и стъкларски изделия, и Огнеупорни керамични изделия. Седалището му е в/ъв Eppingen, Германия.

  3. VERTRIEBSHAUS WÖRNE INH. KURT WÖRNE

    Германия

    Предприятието VERTRIEBSHAUS WÖRNE INH. KURT WÖRNE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Лозарство - машини и техника, Внос-износ на стъкло и стъкларски изделия, Лозарство - машини и техника, и Внос-износ на стъкло и стъкларски изделия. Седалището му е в/ъв Ihringen, Германия.

  4. BADISCHER GLASHANDEL KARL ARNOLDT GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието BADISCHER GLASHANDEL KARL ARNOLDT GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на стъкло и стъкларски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Плоско стъкло и огледала, и Плоско стъкло и огледала. Седалището му е в/ъв Eschelbronn, Германия.

  5. GABIOTECH

    Германия

    Предприятието GABIOTECH, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ на стъкло и стъкларски изделия. Седалището му е в/ъв Murg, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. KIEFER GLAS GMBH

    Германия

    Предприятието KIEFER GLAS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на стъкло и стъкларски изделия. Седалището му е в/ъв Appenweier, Германия.

  2. GLASHÜTTE M. POLCZER GMBH

    Германия

    Предприятието GLASHÜTTE M. POLCZER GMBH, и работи в сферата на Внос-износ на стъкло и стъкларски изделия. Седалището му е в/ъв Laichingen, Германия.