• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • вторична преработка на водите - техника и инсталации

Резултати за

Вторична преработка на водите - техника и инсталации

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. KMU LOFT CLEANWATER SE

    Германия

    Verified by europages badge

    KMU LOFT Cleanwater SE is the professional and reliable partner of the water treatment industry – worldwide. From initial analysis and design to installation and commissioning, our industry experts, engineers and chemists are here to help you every step of the way. We have been designing and producing KMU LOFT vacuum evaporators as efficient solutions for waste water treatment since 1989. Currently, over 2400 of our vacuum evaporators are treating waste water all over the world, 24/7. Our evaporators recover up to 98% reusable high-quality distillate, allowing our customers from a wide variety of sectors to treat their waste water efficiently and safely. Using vacuum evaporators helps not only to reuse treated waste water as a resource, but also minimises costs, since you can recover and reuse valuable by-products from your waste water.

  2. UWO-WATER GMBH

    Германия

    Предприятието UWO-WATER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Водоснабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Вторична преработка на водите - техника и инсталации, и Вторична преработка на водите - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  3. SOLARSPRING GMBH MEMBRANE SOLUTIONS

    Германия

    Предприятието SOLARSPRING GMBH MEMBRANE SOLUTIONS, e Производител, и работи в сферата на Вторична преработка на водите - техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на water purifying plants, Air purification, и vaporizers. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  4. ATN WASSERAUFBEREITUNG GMBH

    Германия

    Предприятието ATN WASSERAUFBEREITUNG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Вторична преработка на водите - техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на water treatment advice, Plant construction, activated carbon filter, и Cooling water treatment. Седалището му е в/ъв Mönsheim, Германия.

  5. MEMOS MEMBRANES MODULES SYSTEM GMBH

    Германия

    Предприятието MEMOS MEMBRANES MODULES SYSTEM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, Филтриране - уреди и помощни материали, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, и Оттичане на водите - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Pfullingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HYDROMOLLIS WASSERTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието HYDROMOLLIS WASSERTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Басейни - инсталации и съоръжения, Филтриране - уреди и помощни материали, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, и Басейни - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  2. MEMBRANE-ENGINEERING GMBH

    Германия

    Предприятието MEMBRANE-ENGINEERING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Проектантски бюра - ПГС, Информатика - софтуер, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Проектантски бюра - ПГС, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  3. JOHNER-AQUA-TEAM INH. ERICH JOHNER

    Германия

    Предприятието JOHNER-AQUA-TEAM INH. ERICH JOHNER, e Производител, и работи в сферата на Вода - добив и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията, Филтриране - уреди и помощни материали, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Напитки - машини и техника за индустрията, Филтриране - уреди и помощни материали, Преработка на водите - уреди и инсталации, и Вторична преработка на водите - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Gutach, Германия.

  4. BETRAM TER HORST

    Германия

    Предприятието BETRAM TER HORST, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, Вода - добив и снабдяване, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, и Оттичане на водите - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Obrigheim, Германия.

  5. METALLBAU KONRAD GMBH

    Германия

    Предприятието METALLBAU KONRAD GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Изделия от бетон и строителни брикети, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, и Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Mudau, Германия.

  1. PROMINENT DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието PROMINENT DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, Вода - добив и снабдяване, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, и Превозни средства - високотехнологични навигационни системи. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  2. BBMT ABWASSER- UND RECYCLINGTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието BBMT ABWASSER- UND RECYCLINGTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, Проектантски бюра - ПГС, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, и Проектантски бюра - ПГС. Седалището му е в/ъв Renningen, Германия.

  1. WEHRLE UMWELT GMBH

    Германия

    Предприятието WEHRLE UMWELT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, Пътен транспорт, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Emmendingen, Германия.

  2. WELLAN GMBH

    Германия

    Предприятието WELLAN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Вода - добив и снабдяване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Преработка на водите - уреди и инсталации, и Вторична преработка на водите - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Asperg, Германия.

  3. IFM INSTITUT FÜR MATERIALPRÜFUNG DR. SCHELLENBERG ROTTWEIL GMBH

    Германия

    Предприятието IFM INSTITUT FÜR MATERIALPRÜFUNG DR. SCHELLENBERG ROTTWEIL GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Вторична преработка на водите - техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, Проектантски бюра - ПГС, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра, Довършителни работи, Проектантски бюра - ПГС, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, и Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Седалището му е в/ъв Rottweil, Германия.

  4. ACS UMWELTTECHNIK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ACS UMWELTTECHNIK GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, Изделия от бетон и строителни брикети, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, и Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Rielasingen-Worblingen, Германия.

  5. WATTEC GMBH

    Германия

    Предприятието WATTEC GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Вода - добив и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, Неорганична химия - изходни материали и производни, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, и Неорганична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Langenau, Германия.

  6. HERIBERT RISCH

    Германия

    Предприятието HERIBERT RISCH, e Производител, и работи в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Филтри за течности, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Филтри за коли, камиони и строителни машини, Филтри за течности, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Филтри за коли, камиони и строителни машини. Седалището му е в/ъв March, Германия.

  7. SANYTURA GMBH

    Германия

    Предприятието SANYTURA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Gerabronn, Германия.

  8. ARMIN HAMMA UMWELTTECHNIK

    Германия

    Предприятието ARMIN HAMMA UMWELTTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, Филтриране - уреди и помощни материали, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, и Оттичане на водите - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Tuttlingen, Германия.

  1. EAUVATION DEUTSCHLAND

    Германия

    Предприятието EAUVATION DEUTSCHLAND, e Производител, и работи в сферата на Вторична преработка на водите - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Meckenbeuren, Германия.

  2. PW PLAN INGENIEURBÜRO FÜR ABWASSERTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието PW PLAN INGENIEURBÜRO FÜR ABWASSERTECHNIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, Проектантски бюра - ПГС, Изделия от бетон и строителни брикети, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, Проектантски бюра - ПГС, и Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Ostfildern, Германия.

  3. CSB-STEUERUNGSBAU

    Германия

    Предприятието CSB-STEUERUNGSBAU, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, Филтриране - уреди и помощни материали, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, и Оттичане на водите - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Pfaffenhofen, Германия.

  4. TBV DIETRICH ELSER

    Германия

    Предприятието TBV DIETRICH ELSER, e Производител, и работи в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Неорганична химия - изходни материали и производни, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Неорганична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Abtsgmünd, Германия.

  5. AQUARICHTIG

    Германия

    Предприятието AQUARICHTIG, e Производител, и работи в сферата на Вода - добив и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Неорганична химия - изходни материали и производни, Медицинска хирургия - интрументи, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Неорганична химия - изходни материали и производни, и Медицинска хирургия - интрументи. Седалището му е в/ъв Neuhausen, Германия.

  6. AZV HAUSACH-HORNBERG

    Германия

    Предприятието AZV HAUSACH-HORNBERG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, Проектантски бюра - ПГС, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, и Проектантски бюра - ПГС. Седалището му е в/ъв Hausach, Германия.

  7. BEWETEC GMBH

    Германия

    Предприятието BEWETEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Вода - добив и снабдяване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Преработка на водите - уреди и инсталации, и Вторична преработка на водите - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Steinenbronn, Германия.

  8. KOSS ENTWÄSSERUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието KOSS ENTWÄSSERUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Санитарна тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена кинкалерия, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, Промишлена кинкалерия, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, и Оттичане на водите - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Osterburken, Германия.

  9. ALEXANDER EHM REGENERIERSTATION STUTTGART

    Германия

    Предприятието ALEXANDER EHM REGENERIERSTATION STUTTGART, e Производител, и работи в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Неорганична химия - изходни материали и производни, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Неорганична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  10. EUWA H.H. EUMANN GMBH

    Германия

    Предприятието EUWA H.H. EUMANN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Вода - добив и снабдяване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Преработка на водите - уреди и инсталации, и Вторична преработка на водите - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Gärtringen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно

Намерете оферта за

Филтри

Резултати за

Вторична преработка на водите - техника и инсталации

Брой резултати

108 Фирми

Категория