• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • безмитен - международна търговия

Резултати за

Безмитен - международна търговия

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. KANEEM COMMODITY TRADING

    Германия

    Предприятието KANEEM COMMODITY TRADING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  2. IMMOBILIEN-WUNSCHGESUCHE.DE INH. PATRIC MARTIN

    Германия

    Предприятието IMMOBILIEN-WUNSCHGESUCHE.DE INH. PATRIC MARTIN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Охрана и безопасност - услуги, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Агенции за недвижими имоти - търговия и промишленост, Набиране на персонал в международен план, Охрана и безопасност - услуги, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Агенции за недвижими имоти - търговия и промишленост, и Набиране на персонал в международен план. Седалището му е в/ъв Offenburg, Германия.

  3. ESA "EUROSHIP" ASSEKURADEURGESELLSCHAFT MBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ESA "EUROSHIP" ASSEKURADEURGESELLSCHAFT MBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международни куриерски служби. Освен това развива дейност и в сферата на Посредник по международни превози, Експедитори и групировчици, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Агенции за недвижими имоти - търговия и промишленост, Посредник по международни превози, Експедитори и групировчици, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, и Агенции за недвижими имоти - търговия и промишленост. Седалището му е в/ъв Bad Friedrichshall, Германия.