• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • газификация- биоенергия - инсталации

Резултати за

Газификация- биоенергия - инсталации

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. INNOVUM MANFRED SPALTENBERGER

    Германия

    Предприятието INNOVUM MANFRED SPALTENBERGER, e Производител, и работи в сферата на Биоенергия - производство. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Газификация, биоенергия - инсталации, Сгъстени и втечнени газове, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Газификация, биоенергия - инсталации, и Сгъстени и втечнени газове. Седалището му е в/ъв Mundelsheim, Германия.

  2. ROS ROCA INTERNACIONAL SL

    Германия

    Предприятието ROS ROCA INTERNACIONAL SL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Газификация, биоенергия - инсталации, Сгъстени и втечнени газове, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Газификация, биоенергия - инсталации, и Сгъстени и втечнени газове. Седалището му е в/ъв Ostfildern, Германия.

  3. BIO-SYSTEM GESELLSCHAFT FÜR ANWENDUNGEN BIOLOGISCHER VERFAHREN MBH

    Германия

    Предприятието BIO-SYSTEM GESELLSCHAFT FÜR ANWENDUNGEN BIOLOGISCHER VERFAHREN MBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Алтернативни енергии - съоръжения и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Газификация, биоенергия - инсталации, и Газификация, биоенергия - инсталации. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  4. MAIER BIOGASTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието MAIER BIOGASTECHNIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Биоенергия - производство, Газ и нефт - добив, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Биоенергия - производство, Газ и нефт - добив, Земеделие - инсталации и съоръжения, и Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Isny, Германия.