• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • говеда

Резултати за

Говеда

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. GETREIDEMÜHLE OBERJESINGEN

    Германия

    Предприятието GETREIDEMÜHLE OBERJESINGEN, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Земеделие - внос-износ, Диетичнa и биологичнa хранa, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Земеделие - внос-износ, и Диетичнa и биологичнa хранa. Седалището му е в/ъв Herrenberg, Германия.

  2. PROSEPRO UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Германия

    Предприятието PROSEPRO UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Говеда, Свински породи, Информатика - софтуер, Плодове, Говеда, Свински породи, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Mönsheim, Германия.

  3. AGRARHANDEL MÜLLER GBR

    Германия

    Предприятието AGRARHANDEL MÜLLER GBR, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Земеделие - внос-износ, Брашно и грис, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Земеделие - внос-износ, и Брашно и грис. Седалището му е в/ъв Dietingen, Германия.

  4. INGENIEURBÜRO JÜRGEN SIMON - OPTIMIERUNG VON EINKAUFSPREISEN, KOSTEN UND BESTÄNDEN

    Германия

    Предприятието INGENIEURBÜRO JÜRGEN SIMON - OPTIMIERUNG VON EINKAUFSPREISEN, KOSTEN UND BESTÄNDEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Говеда, Свински породи, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Говеда, и Свински породи. Седалището му е в/ъв Gaildorf, Германия.

  5. UEG HOHENLOHE FRANKEN W.V.

    Германия

    Предприятието UEG HOHENLOHE FRANKEN W.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Овчи и кози породи, Свински породи, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Овчи и кози породи, и Свински породи. Седалището му е в/ъв Bopfingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. VIEHHANDLUNG ANDREAS HAUGER

    Германия

    Предприятието VIEHHANDLUNG ANDREAS HAUGER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Говеда, Овчи и кози породи, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Говеда, и Овчи и кози породи. Седалището му е в/ъв Bad Dürrheim, Германия.

  2. WILLI UND FRANK STIER GMBH

    Германия

    Предприятието WILLI UND FRANK STIER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Говеда. Освен това развива дейност и в сферата на Овчи и кози породи, Свински породи, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Овчи и кози породи, Свински породи, Домашни животни, и Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Creglingen, Германия.

  3. ADELMANN NUTZ-UND SCHLACHTVIEHHANDLUNG GMBH

    Германия

    Предприятието ADELMANN NUTZ-UND SCHLACHTVIEHHANDLUNG GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Свински породи, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Свински породи, и Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Schöntal, Германия.

  4. DANIEL BURGMAYER AGRARHANDEL E.K.

    Германия

    Предприятието DANIEL BURGMAYER AGRARHANDEL E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Говеда, Овчи и кози породи, Свински породи, Домашни животни, Говеда, Овчи и кози породи, Свински породи, и Домашни животни. Седалището му е в/ъв Zwiefalten, Германия.