• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • градинска украса

Резултати за

Градинска украса

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. UTE HAAG GARTENGESTALTUNG GMBH

    Германия

    Предприятието UTE HAAG GARTENGESTALTUNG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Градински мебели и украса. Освен това развива дейност и в сферата на Пейзажисти - предприемачи, Градинска украса, Пейзажисти - предприемачи, и Градинска украса. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. TAKASHO EUROPE GMBH

    Германия

    Предприятието TAKASHO EUROPE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Градински мебели и украса. Освен това развива дейност и в сферата на Градинска украса, и Градинска украса. Седалището му е в/ъв Gaildorf, Германия.

  3. WAITKUS PST GMBH

    Германия

    Предприятието WAITKUS PST GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Монтаж и демонтаж на промишлени инсталации, Градински мебели и украса, Довършителни работи, Промишлени инсталации - проектиране, Монтаж и демонтаж на промишлени инсталации, Градински мебели и украса, Довършителни работи, и Промишлени инсталации - проектиране. Седалището му е в/ъв Weingarten, Германия.

  4. KOINET GMBH

    Германия

    Предприятието KOINET GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Градински мебели и украса, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Градински мебели и украса. Седалището му е в/ъв Blumberg, Германия.

  5. PAUL HINKEL KINDERUNTERHALTUNGSGERÄTE VERTRIEB E. K.

    Германия

    Предприятието PAUL HINKEL KINDERUNTERHALTUNGSGERÄTE VERTRIEB E. K., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Градински мебели и украса. Освен това развива дейност и в сферата на Градински съоръжения за игра, Градско обзавеждане и съоръжения, Обществени градини - игрални съоръжения, Игри и играчки, Градински съоръжения за игра, Градско обзавеждане и съоръжения, Обществени градини - игрални съоръжения, и Игри и играчки. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.