• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • домашно бельо

Резултати за

Домашно бельо

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. TEXTILREINIGUNG UND WÄSCHEREI ERICH PAAR E.K.

    Германия

    Предприятието TEXTILREINIGUNG UND WÄSCHEREI ERICH PAAR E.K., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Walldürn, Германия.

  2. TRAUMHAFT GMBH

    Германия

    Предприятието TRAUMHAFT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Лен - тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Лен - тъкани, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Baden-Baden, Германия.

  3. PLANTEX TEXTILE SYSTEME UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Германия

    Предприятието PLANTEX TEXTILE SYSTEME UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Гумирани тъкани, Шатри, палатки и шапита, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Гумирани тъкани, Шатри, палатки и шапита, Домашно бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  4. JSB BETTFEDERN GMBH

    Германия

    Предприятието JSB BETTFEDERN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Спално бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Пера, пух и други пълнежи, Домашно бельо, Спално бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Пера, пух и други пълнежи. Седалището му е в/ъв Bretten, Германия.

  5. STICKEREI ALEXANDER DELSOR

    Германия

    Предприятието STICKEREI ALEXANDER DELSOR, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Домашно бельо, Мъжки дрехи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Домашно бельо, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Bodnegg, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TEXTILREINIGUNG SCHULDER

    Германия

    Предприятието TEXTILREINIGUNG SCHULDER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Öhringen, Германия.

  2. MY-BANNER.DE IHR BANNERSPEZIALIST

    Германия

    Предприятието MY-BANNER.DE IHR BANNERSPEZIALIST, e Производител, и работи в сферата на Пилони за знамена. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Набор, фотонабор и фотогравиране, и Печатане. Седалището му е в/ъв Holzgerlingen, Германия.

  3. PRAKTISCHE MÖBEL UND TEXTILIEN GMBH

    Германия

    Предприятието PRAKTISCHE MÖBEL UND TEXTILIEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Тъкани, Домашно бельо, Кърпи за баня и хавлии, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Тъкани, Домашно бельо, и Кърпи за баня и хавлии. Седалището му е в/ъв Neuenstadt, Германия.

  4. FETSCHER-ZELTE SALEM

    Германия

    Предприятието FETSCHER-ZELTE SALEM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Метални халета, Гумирани тъкани, Шатри, палатки и шапита, Домашно бельо, Метални халета, Гумирани тъкани, Шатри, палатки и шапита, и Домашно бельо. Седалището му е в/ъв Salem, Германия.

  5. SIEGFRIED ROTH

    Германия

    Предприятието SIEGFRIED ROTH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Дамски дрехи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Meßstetten, Германия.

  1. MICHAEL KREISS

    Германия

    Предприятието MICHAEL KREISS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Детски и бебешки дрехи, Работно и предпазно облекло, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Детски и бебешки дрехи, и Работно и предпазно облекло. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  2. WOLFSPERGER TEXTILPFLEGE GMBH

    Германия

    Предприятието WOLFSPERGER TEXTILPFLEGE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Домашно бельо, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Тъкани, Домашно бельо, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Emmendingen, Германия.

  1. DELFINA WÄSCHEKRONE GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието DELFINA WÄSCHEKRONE GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Домашно бельо, Кърпи за баня и хавлии, Мъжки дрехи, Тъкани, Домашно бельо, Кърпи за баня и хавлии, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Laichingen, Германия.

  2. HARTI-FROTTIERMODEN

    Германия

    Предприятието HARTI-FROTTIERMODEN, e Производител, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Мъжки дрехи, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Forst, Германия.

  3. SPERRFECHTER GMBH

    Германия

    Предприятието SPERRFECHTER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Къмпинг и каравани - превозни средства, части и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Жилищни фургони, Автокаравани, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Домашно бельо, Жилищни фургони, Автокаравани, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Домашно бельо. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  4. ALBERT WEGST

    Германия

    Предприятието ALBERT WEGST, e Разпространител, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Домашно бельо, Спално бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Тъкани, Домашно бельо, Спално бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. ERICH LANG

    Германия

    Предприятието ERICH LANG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Детски и бебешки дрехи, Домашно бельо, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, и Детски и бебешки дрехи. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  6. HUSSEN24

    Германия

    Предприятието HUSSEN24, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на текстилни тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Покривки и кърпи за маса, Щамповане на текстилни тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, и Покривки и кърпи за маса. Седалището му е в/ъв Oftersheim, Германия.

  7. DOMINIC ERNST

    Германия

    Предприятието DOMINIC ERNST, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Домашно бельо, Перални и химическо чистене - машини и техника, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, и Домашно бельо. Седалището му е в/ъв Erbach, Германия.

  8. EHRMANN & CO. NÄHEREI FÜR HEIMTEXTILIEN GMBH

    Германия

    Предприятието EHRMANN & CO. NÄHEREI FÜR HEIMTEXTILIEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, и Домашно бельо. Седалището му е в/ъв Markdorf, Германия.

  1. HUSSEN DELUXE GMBH

    Германия

    Предприятието HUSSEN DELUXE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Лен - тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Покривки и кърпи за маса, Лен - тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, и Покривки и кърпи за маса. Седалището му е в/ъв Ehingen, Германия.

  2. GEIGER TEXTIL GMBH

    Германия

    Предприятието GEIGER TEXTIL GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Домашно бельо, Работно и предпазно облекло, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Домашно бельо, и Работно и предпазно облекло. Седалището му е в/ъв Bad Säckingen, Германия.

  3. INS INDUSTRIENÄHSERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието INS INDUSTRIENÄHSERVICE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Чанти, куфарчета и дамски чанти. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Мъжки дрехи, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Nürtingen, Германия.

  4. PRUNKFAHNEN-MANUFAKTUR

    Германия

    Предприятието PRUNKFAHNEN-MANUFAKTUR, e Разпространител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пилони за знамена, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Дамски дрехи, Пилони за знамена, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. TENT EVENT GMBH

    Германия

    Предприятието TENT EVENT GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Гумирани тъкани, Шатри, палатки и шапита, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Гумирани тъкани, Шатри, палатки и шапита, Домашно бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  6. LB-HÜPFBURGEN - SHOW4YOU - A.BORRMANN

    Германия

    Предприятието LB-HÜPFBURGEN - SHOW4YOU - A.BORRMANN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Улично осветление - промишлено и търговско. Освен това развива дейност и в сферата на Сценично осветление - техника, Гумирани тъкани, Шатри, палатки и шапита, Домашно бельо, Сценично осветление - техника, Гумирани тъкани, Шатри, палатки и шапита, и Домашно бельо. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  7. ALPIRSBACHER WÄSCHE-SERVICE F. EBERHARD GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ALPIRSBACHER WÄSCHE-SERVICE F. EBERHARD GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Alpirsbach, Германия.

  8. WILDEMASCHE.COM

    Германия

    Предприятието WILDEMASCHE.COM, e Производител, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Plüderhausen, Германия.

  9. GALL WÄSCHESERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието GALL WÄSCHESERVICE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Крайна обработка на текстилни тъкани, и Домашно бельо. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  10. SCHERZER UND RAKUS GBR

    Германия

    Предприятието SCHERZER UND RAKUS GBR, e Разпространител, и работи в сферата на Тапети. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Buchen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно