• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • замразени и дълбоко замразени продукти

Резултати за

Замразени и дълбоко замразени продукти

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. SHOT ICE

    Германия

    Предприятието SHOT ICE, e Multi-Category, и работи в сферата на Млечни и плодови сладоледи. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Олио и хранителни мазнини, Готови ястия и деликатеси, Гастрономия - специалитети, Замразени и дълбоко замразени продукти, Олио и хранителни мазнини, Готови ястия и деликатеси, и Гастрономия - специалитети. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  2. UNILEVER DEUTSCHLAND GMBH / UNILEVER FOOD SOLUTIONS

    Германия

    Предприятието UNILEVER DEUTSCHLAND GMBH / UNILEVER FOOD SOLUTIONS, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Прясно месо и пресни домашни птици, Замразени и дълбоко замразени продукти, Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Прясно месо и пресни домашни птици, и Замразени и дълбоко замразени продукти. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  3. HELMUT SIEGLE FLEISCHERFACHGESCHÄFT GMBH

    Германия

    Предприятието HELMUT SIEGLE FLEISCHERFACHGESCHÄFT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Дреболии, Колбаси и осолени продукти, Салами, наденици и кремвирши, Замразени и дълбоко замразени продукти, Дреболии, Колбаси и осолени продукти, Салами, наденици и кремвирши, и Замразени и дълбоко замразени продукти. Седалището му е в/ъв Bietigheim-Bissingen, Германия.

  4. MAIER´S GENUSS INH. JENS MAIER

    Германия

    Предприятието MAIER´S GENUSS INH. JENS MAIER, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Прясно месо и пресни домашни птици, Замразени и дълбоко замразени продукти, Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Прясно месо и пресни домашни птици, и Замразени и дълбоко замразени продукти. Седалището му е в/ъв Schorndorf, Германия.

  5. HENNING UND KREUTNER GMBH

    Германия

    Предприятието HENNING UND KREUTNER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Олио и хранителни мазнини, Растителни мазнини, Неорганична химия - изходни материали и производни, Замразени и дълбоко замразени продукти, Олио и хранителни мазнини, Растителни мазнини, и Неорганична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BÄCKEREI DRESCHFLEGEL

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI DRESCHFLEGEL, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Фабрични хлебни изделия. Седалището му е в/ъв Mosbach, Германия.

  2. ZIMEX GMBH

    Германия

    Предприятието ZIMEX GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Железни и цветни руди, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Железни и цветни руди, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Böblingen, Германия.

  3. KARL GENGENBACH GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието KARL GENGENBACH GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Автомати, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Тютюн и изделия за пушачи, Алкохолни и спиртни напитки, Автомати, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Тютюн и изделия за пушачи. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Hall, Германия.

  4. ROLAND BÄUERLE

    Германия

    Предприятието ROLAND BÄUERLE, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, Дреболии, Колбаси и осолени продукти, Замразени и дълбоко замразени продукти, Прясно месо и пресни домашни птици, Дреболии, Колбаси и осолени продукти, и Замразени и дълбоко замразени продукти. Седалището му е в/ъв Knittlingen, Германия.

  5. FEINES VERPACKT

    Германия

    Предприятието FEINES VERPACKT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Млечни продукти, Замразени и дълбоко замразени продукти, Месни консерви и консерви от колбаси, Риби, Млечни продукти, Замразени и дълбоко замразени продукти, и Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Singen, Германия.

  1. SCHWAN REGIOFOOD GMBH

    Германия

    Предприятието SCHWAN REGIOFOOD GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Млечни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Сирена, Замразени и дълбоко замразени продукти, Олио и хранителни мазнини, Превод, Сирена, Замразени и дълбоко замразени продукти, Олио и хранителни мазнини, и Превод. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  2. MAYERS BÄCKEREI - KONDITOREI GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието MAYERS BÄCKEREI - KONDITOREI GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Фабрични хлебни изделия. Седалището му е в/ъв Salach, Германия.

  1. METZGEREI RALF SCHWARZ

    Германия

    Предприятието METZGEREI RALF SCHWARZ, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Дреболии, Колбаси и осолени продукти, Салами, наденици и кремвирши, Замразени и дълбоко замразени продукти, Дреболии, Колбаси и осолени продукти, Салами, наденици и кремвирши, и Замразени и дълбоко замразени продукти. Седалището му е в/ъв Korntal-Münchingen, Германия.

  2. TEMBOX BODHAN LEWANDOWSKI

    Германия

    Предприятието TEMBOX BODHAN LEWANDOWSKI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Превози при установена температура, Пътен транспорт, Международен търговски пътен транспорт, Международни куриерски служби, Превози при установена температура, Пътен транспорт, Международен търговски пътен транспорт, и Международни куриерски служби. Седалището му е в/ъв Holzgerlingen, Германия.

  3. STADTBÄCKEREI SCHULTHEISS GMBH

    Германия

    Предприятието STADTBÄCKEREI SCHULTHEISS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Виенски специалитети, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Виенски специалитети. Седалището му е в/ъв Ostfildern, Германия.

  4. EMIL KORNMAIER

    Германия

    Предприятието EMIL KORNMAIER, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Дреболии, Колбаси и осолени продукти, Салами, наденици и кремвирши, Замразени и дълбоко замразени продукти, Дреболии, Колбаси и осолени продукти, Салами, наденици и кремвирши, и Замразени и дълбоко замразени продукти. Седалището му е в/ъв Biberach, Германия.

  5. METZGEREI PETER VOGEL

    Германия

    Предприятието METZGEREI PETER VOGEL, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Дреболии, Колбаси и осолени продукти, Замразени и дълбоко замразени продукти, Месни консерви и консерви от колбаси, Дреболии, Колбаси и осолени продукти, Замразени и дълбоко замразени продукти, и Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Königsbronn, Германия.

  6. WALTER SCHILL

    Германия

    Предприятието WALTER SCHILL, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Дреболии, Колбаси и осолени продукти, Салами, наденици и кремвирши, Замразени и дълбоко замразени продукти, Дреболии, Колбаси и осолени продукти, Салами, наденици и кремвирши, и Замразени и дълбоко замразени продукти. Седалището му е в/ъв Herrenberg, Германия.

  7. SCHNEIDER TRANSPORTE GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието SCHNEIDER TRANSPORTE GMBH & CO.KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Въздушен превоз на стоки, Превози при установена температура, Пътен транспорт, Международен търговски пътен транспорт, Въздушен превоз на стоки, Превози при установена температура, Пътен транспорт, и Международен търговски пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Kißlegg, Германия.

  8. METZGEREI SACK INH. MICHAEL GROM E.K.

    Германия

    Предприятието METZGEREI SACK INH. MICHAEL GROM E.K., e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Дреболии, Колбаси и осолени продукти, Салами, наденици и кремвирши, Замразени и дълбоко замразени продукти, Дреболии, Колбаси и осолени продукти, Салами, наденици и кремвирши, и Замразени и дълбоко замразени продукти. Седалището му е в/ъв Malsch, Германия.

  1. GÜNTER WÖRZ

    Германия

    Предприятието GÜNTER WÖRZ, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Дреболии, Колбаси и осолени продукти, Салами, наденици и кремвирши, Замразени и дълбоко замразени продукти, Дреболии, Колбаси и осолени продукти, Салами, наденици и кремвирши, и Замразени и дълбоко замразени продукти. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  2. STEMKE BROT- UND KUCHENLADEN GMBH

    Германия

    Предприятието STEMKE BROT- UND KUCHENLADEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Фабрични сладкарски изделия, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Фабрични сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Oberndorf, Германия.

  3. WALTER GEIGER

    Германия

    Предприятието WALTER GEIGER, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Прясно месо и пресни домашни птици, Млечни продукти, Замразени и дълбоко замразени продукти, Риби, Прясно месо и пресни домашни птици, Млечни продукти, и Замразени и дълбоко замразени продукти. Седалището му е в/ъв Salem, Германия.

  4. MANFRED STEINROCK

    Германия

    Предприятието MANFRED STEINROCK, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Дреболии, Колбаси и осолени продукти, Салами, наденици и кремвирши, Замразени и дълбоко замразени продукти, Дреболии, Колбаси и осолени продукти, Салами, наденици и кремвирши, и Замразени и дълбоко замразени продукти. Седалището му е в/ъв Rudersberg, Германия.

  5. ANDREAS POPP

    Германия

    Предприятието ANDREAS POPP, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Виенски специалитети, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Виенски специалитети. Седалището му е в/ъв Überlingen, Германия.

  6. SCHEUERMANN GMBH

    Германия

    Предприятието SCHEUERMANN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Млечни продукти, Замразени и дълбоко замразени продукти, Месни консерви и консерви от колбаси, Риби, Млечни продукти, Замразени и дълбоко замразени продукти, и Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Wiernsheim, Германия.

  7. ALBFOOD AG

    Германия

    Предприятието ALBFOOD AG, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, Дреболии, Колбаси и осолени продукти, Замразени и дълбоко замразени продукти, Прясно месо и пресни домашни птици, Дреболии, Колбаси и осолени продукти, и Замразени и дълбоко замразени продукти. Седалището му е в/ъв Haigerloch, Германия.

  8. HEINZ KUNZMANN

    Германия

    Предприятието HEINZ KUNZMANN, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Дреболии, Колбаси и осолени продукти, Салами, наденици и кремвирши, Замразени и дълбоко замразени продукти, Дреболии, Колбаси и осолени продукти, Салами, наденици и кремвирши, и Замразени и дълбоко замразени продукти. Седалището му е в/ъв Pfinztal, Германия.

  9. WERNER FRIK

    Германия

    Предприятието WERNER FRIK, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Прясно месо и пресни домашни птици, Колбаси и осолени продукти, Замразени и дълбоко замразени продукти, Риби, Прясно месо и пресни домашни птици, Колбаси и осолени продукти, и Замразени и дълбоко замразени продукти. Седалището му е в/ъв Kirchheim, Германия.

  10. KERSTIN KRAUS

    Германия

    Предприятието KERSTIN KRAUS, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Фабрични хлебни изделия. Седалището му е в/ъв Königsbach-Stein, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно