• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • превоз на опасни продукти

Резултати за

Превоз на опасни продукти

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. H & M KURIERE GMBH

    Германия

    Предприятието H & M KURIERE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международни куриерски служби. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - организация, Превоз на опасни продукти, Пътен транспорт - организация, Превоз на опасни продукти, National and international expeditions, и exceptional freight haulage. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  2. ROOS SPEDITION GMBH KONZERNABSCHLUSS

    Германия

    Предприятието ROOS SPEDITION GMBH KONZERNABSCHLUSS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Превоз на опасни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Превози с цистерни - петролни или индустриални течности, и Превози с цистерни - петролни или индустриални течности. Седалището му е в/ъв Durmersheim, Германия.

  3. ABG-ELEKTRONIK- RECYCLING GGMBH

    Германия

    Предприятието ABG-ELEKTRONIK- RECYCLING GGMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Превоз на отпадъци, Околна среда - услуги, Събиране и рециклиране на различни продукти, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Превоз на отпадъци, Околна среда - услуги, и Събиране и рециклиране на различни продукти. Седалището му е в/ъв Leingarten, Германия.

  4. SCHNEIDER TRANSPORTE GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието SCHNEIDER TRANSPORTE GMBH & CO.KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Въздушен превоз на стоки, Превози при установена температура, Пътен транспорт, Международен търговски пътен транспорт, Въздушен превоз на стоки, Превози при установена температура, Пътен транспорт, и Международен търговски пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Kißlegg, Германия.

  5. BAUMEISTER GMBH

    Германия

    Предприятието BAUMEISTER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Въздушен превоз на стоки, Пътен транспорт, Международен търговски пътен транспорт, Пътен транспорт - организация, Въздушен превоз на стоки, Пътен транспорт, Международен търговски пътен транспорт, и Пътен транспорт - организация. Седалището му е в/ъв Neulingen, Германия.