• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • прехвърляне и откупуване на търговски и промишлени предприятия - консултантски услуги

Резултати за

Прехвърляне и откупуване на търговски и промишлени предприятия - консултантски услуги

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. FISCHER CONTROLLING CORPORATE FINANCE

    Германия

    Предприятието FISCHER CONTROLLING CORPORATE FINANCE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговски справки. Освен това развива дейност и в сферата на Рейтингова оценка на предприятия, Данъчни експерти, Право - консултантски услуги, Прехвърляне и откупуване на търговски и промишлени предприятия - консултантски услуги, Рейтингова оценка на предприятия, Данъчни експерти, Право - консултантски услуги, и Прехвърляне и откупуване на търговски и промишлени предприятия - консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Markdorf, Германия.

  2. SYNCAP MANAGEMENT GMBH

    Германия

    Предприятието SYNCAP MANAGEMENT GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговски справки. Освен това развива дейност и в сферата на Рейтингова оценка на предприятия, Данъчни експерти, Право - консултантски услуги, Прехвърляне и откупуване на търговски и промишлени предприятия - консултантски услуги, Рейтингова оценка на предприятия, Данъчни експерти, Право - консултантски услуги, и Прехвърляне и откупуване на търговски и промишлени предприятия - консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. KEHRBERGER UNTERNEHMENSVERMITTLUNG INH. ULRICH KEHRBERGER

    Германия

    Предприятието KEHRBERGER UNTERNEHMENSVERMITTLUNG INH. ULRICH KEHRBERGER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Прехвърляне и откупуване на търговски и промишлени предприятия - консултантски услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Leinfelden-Echterdingen, Германия.

  4. MTC MARKETING TEXTILE-CONSULTING GMBH

    Германия

    Предприятието MTC MARKETING TEXTILE-CONSULTING GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промоция - консултантски агенции. Освен това развива дейност и в сферата на Агенции за връзки с обществеността (public relations), Прехвърляне и откупуване на търговски и промишлени предприятия - консултантски услуги, Агенции за връзки с обществеността (public relations), и Прехвърляне и откупуване на търговски и промишлени предприятия - консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.