• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • суровини за производство на картон

Резултати за

Суровини за производство на картон

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. EC VERPACKUNGSSERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието EC VERPACKUNGSSERVICE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Набор, фотонабор и фотогравиране, Пластмаси - опаковки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, и Набор, фотонабор и фотогравиране. Седалището му е в/ъв Herbrechtingen, Германия.

  2. BOXEDFOOD

    Германия

    Предприятието BOXEDFOOD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Пластмаси - опаковки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Baden-Baden, Германия.

  3. RITZ VERPACKUNGEN

    Германия

    Предприятието RITZ VERPACKUNGEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Friedrichshafen, Германия.

  4. CARL FRIED. MÜLLER AG KILIAN VERPACKUNG

    Германия

    Предприятието CARL FRIED. MÜLLER AG KILIAN VERPACKUNG, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  5. XTRAPLATZ SELFSTORAGE - IHR LAGER AUF ZEIT

    Германия

    Предприятието XTRAPLATZ SELFSTORAGE - IHR LAGER AUF ZEIT, e Разпространител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пътен транспорт, Международно пренасяне, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пътен транспорт, и Международно пренасяне. Седалището му е в/ъв Bruchsal, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SYPACK GMBH

    Германия

    Предприятието SYPACK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Ettlingen, Германия.

  2. GERHARD SCHATZ GMBH

    Германия

    Предприятието GERHARD SCHATZ GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Remshalden, Германия.

  3. SPONGO GMBH

    Германия

    Предприятието SPONGO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Картон - производство. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковки от хартия и картон, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Сериграфия, Опаковки от хартия и картон, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, и Сериграфия. Седалището му е в/ъв Ellwangen, Германия.

  4. ELKE OPPEK GMBH

    Германия

    Предприятието ELKE OPPEK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Офисно оборудване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Копиране на документи - офисна техника, Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Копиране на документи - офисна техника, Хартия - производство, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Schwieberdingen, Германия.

  5. RACA GMBH

    Германия

    Предприятието RACA GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, Картон за амбалажната промишленост, Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, и Картон за амбалажната промишленост. Седалището му е в/ъв Filderstadt, Германия.

  1. STEFAN ZEEH

    Германия

    Предприятието STEFAN ZEEH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електрически и електронни компоненти - машини за производството. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - компоненти и части, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Електричество - компоненти и части, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. SPECK VERPACKUNGEN

    Германия

    Предприятието SPECK VERPACKUNGEN, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  1. PROSERVICEPAC GMBH

    Германия

    Предприятието PROSERVICEPAC GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Картон - производство. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковки от хартия и картон, Печатане, Търговско опаковане по поръчка, Международни куриерски служби, Опаковки от хартия и картон, Печатане, Търговско опаковане по поръчка, и Международни куриерски служби. Седалището му е в/ъв Waiblingen, Германия.

  2. GESCHENKVERSTECK.DE

    Германия

    Предприятието GESCHENKVERSTECK.DE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Картон - производство. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковки от хартия и картон, Хартия за подаръци, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Издания - различни изделия, Опаковки от хартия и картон, Хартия за подаръци, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Издания - различни изделия. Седалището му е в/ъв Wertheim, Германия.

  3. SCHOBER VERPACKUNGEN

    Германия

    Предприятието SCHOBER VERPACKUNGEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Gaildorf, Германия.

  4. POLSTER MARKETING & VERTRIEB HANS-ULRICH POLSTER

    Германия

    Предприятието POLSTER MARKETING & VERTRIEB HANS-ULRICH POLSTER, e Производител, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Картон - производство, Картон - кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба, Хартиени изделия - домашни и санитарни артикули, Опаковки от хартия и картон, Картон - производство, Картон - кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба, Хартиени изделия - домашни и санитарни артикули, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Gottmadingen, Германия.

  5. HÄGELE GMBH

    Германия

    Предприятието HÄGELE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Eisenbach (hochschwarzwald), Германия.

  6. RELAUNCH.IT

    Германия

    Предприятието RELAUNCH.IT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Набор, фотонабор и фотогравиране, и Печатане. Седалището му е в/ъв Bad Krozingen, Германия.

  7. WITH EXPRESS GMBH

    Германия

    Предприятието WITH EXPRESS GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Картон - производство. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковки от хартия и картон, Въздушен превоз на стоки, Пътен транспорт, Международно пренасяне, Опаковки от хартия и картон, Въздушен превоз на стоки, Пътен транспорт, и Международно пренасяне. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  8. PETER STANZTECHNIK GBR

    Германия

    Предприятието PETER STANZTECHNIK GBR, e Производител, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Набор, фотонабор и фотогравиране, Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, и Набор, фотонабор и фотогравиране. Седалището му е в/ъв Rastatt, Германия.

  1. CREADILLY/REESEDESIGN INH. DANIELA BRENK

    Германия

    Предприятието CREADILLY/REESEDESIGN INH. DANIELA BRENK, e Производител, и работи в сферата на Картон - производство. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Печатане, Сериграфия, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Печатане, и Сериграфия. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  2. BRASPACK GMBH

    Германия

    Предприятието BRASPACK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Дървени опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, Пластмаси - опаковки, Дървени опаковки, Хартия - производство, и Картон - производство. Седалището му е в/ъв Ladenburg, Германия.

  3. EXXBAGS GMBH

    Германия

    Предприятието EXXBAGS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Пластмаси - опаковки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Rielasingen-Worblingen, Германия.

  4. IN-KA-TEC GMBH+CO.KG

    Германия

    Предприятието IN-KA-TEC GMBH+CO.KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Тиксо. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Gerabronn, Германия.

  5. HÖHN DIGITAL SERVICES GMBH

    Германия

    Предприятието HÖHN DIGITAL SERVICES GMBH, e Производител, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Пластмаси - опаковки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  6. UNIC-TEC PACKINGDESIGN & LOGISTIC GMBH

    Германия

    Предприятието UNIC-TEC PACKINGDESIGN & LOGISTIC GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Картон - производство. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковки от хартия и картон, Печатане, Търговско опаковане по поръчка, Международни куриерски служби, Опаковки от хартия и картон, Печатане, Търговско опаковане по поръчка, и Международни куриерски служби. Седалището му е в/ъв Korb, Германия.

  7. ANTON GLASER INH. MARTIN RUSTIGE

    Германия

    Предприятието ANTON GLASER INH. MARTIN RUSTIGE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Офисно оборудване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Копиране на документи - офисна техника, Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Копиране на документи - офисна техника, Хартия - производство, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  8. SCHOKOLADE UND FORM, HANDELSAGENTUR BRUNO, INH. ROLF BRUNO

    Германия

    Предприятието SCHOKOLADE UND FORM, HANDELSAGENTUR BRUNO, INH. ROLF BRUNO, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Хартия - производство, Картон - производство, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Хартия - производство, и Картон - производство. Седалището му е в/ъв Reute, Германия.

  9. BAIERSBRONN FRISCHFASER KARTON GMBH

    Германия

    Предприятието BAIERSBRONN FRISCHFASER KARTON GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Опаковки от хартия и картон. Освен това развива дейност и в сферата на Картон - производство, и Картон - производство. Седалището му е в/ъв Baiersbronn, Германия.

  10. VIRIPACK GMBH

    Германия

    Предприятието VIRIPACK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, и Картон - производство. Седалището му е в/ъв Ravensburg, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно