• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • технически и научен софтуер

Резултати за

Технически и научен софтуер

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. GEWATEC GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието GEWATEC GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Технически и научен софтуер, Програмиране и разработка на софтуер, Издаване на програмни продукти, Технически и научен софтуер, industrial software, Програмиране и разработка на софтуер, и Издаване на програмни продукти. Седалището му е в/ъв Wehingen, Германия.

  2. KELLER & PARTNER, UNTERNEHMENSBERATUNGSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието KELLER & PARTNER, UNTERNEHMENSBERATUNGSGESELLSCHAFT MBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Технически и научен софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - микро-компютри, Информатика - периферни компютърни устройства, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - микро-компютри, и Информатика - периферни компютърни устройства. Седалището му е в/ъв Freiberg, Германия.

  3. HÖLLE & HÜTTNER AG

    Германия

    Предприятието HÖLLE & HÜTTNER AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Технически и научен софтуер, Биотехнологии, Технически и научен софтуер, и Биотехнологии. Седалището му е в/ъв Tübingen, Германия.

  4. SYGNIS PHARMA AG

    Германия

    Предприятието SYGNIS PHARMA AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Холдинги, Технически и научен софтуер, Холдинги, и Технически и научен софтуер. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  5. KEUDEL AV-TECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието KEUDEL AV-TECHNIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Технически и научен софтуер, и Технически и научен софтуер. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PRAGMATIS GMBH

    Германия

    Предприятието PRAGMATIS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Технически и научен софтуер, и Технически и научен софтуер. Седалището му е в/ъв Ketsch, Германия.

  2. B & B INGENIEURGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието B & B INGENIEURGESELLSCHAFT MBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Технически и научен софтуер, и Технически и научен софтуер. Седалището му е в/ъв Donaueschingen, Германия.

  3. BIB-BERATUNG-INTEGRATION-BAUSOFTWARE GMBH

    Германия

    Предприятието BIB-BERATUNG-INTEGRATION-BAUSOFTWARE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Технически и научен софтуер, и Технически и научен софтуер. Седалището му е в/ъв Offenburg, Германия.

  4. JÖRG PAULE INFORMATIONSSYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието JÖRG PAULE INFORMATIONSSYSTEME GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Управляващ софтуер за предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Технически и научен софтуер, и Технически и научен софтуер. Седалището му е в/ъв Fellbach, Германия.

  5. ASKNET AG

    Германия

    Предприятието ASKNET AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Технически и научен софтуер, и Технически и научен софтуер. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  1. ISA INFORMATIONSSYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието ISA INFORMATIONSSYSTEME GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Технически и научен софтуер, и Технически и научен софтуер. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. DATALOC GMBH

    Германия

    Предприятието DATALOC GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Технически и научен софтуер, и Технически и научен софтуер. Седалището му е в/ъв Zell, Германия.

  1. METROLOGIC GROUP GMBH

    Германия

    Предприятието METROLOGIC GROUP GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Технически и научен софтуер, и Технически и научен софтуер. Седалището му е в/ъв Wernau, Германия.

  2. JAN THORBECKE VERLAG GMBH

    Германия

    Предприятието JAN THORBECKE VERLAG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Технически издателства. Освен това развива дейност и в сферата на Научни издателства, и Научни издателства. Седалището му е в/ъв Ostfildern, Германия.

  3. SWETLANA PURSCHE

    Германия

    Предприятието SWETLANA PURSCHE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Рекламни агенции, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Превод, Технически превод, Рекламни агенции, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв Überlingen, Германия.

  4. KAIROS-VERLAG & WERBE-GMBH

    Германия

    Предприятието KAIROS-VERLAG & WERBE-GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Печатане, Общи издания, Технически издателства, Вестници и списания, Печатане, Общи издания, Технически издателства, и Вестници и списания. Седалището му е в/ъв Tübingen, Германия.

  5. LJUBOV MITTAG DIPLOM-ÜBERSETZERIN FÜR RUSSISCH, DEUTSCH UND ENGLISCH

    Германия

    Предприятието LJUBOV MITTAG DIPLOM-ÜBERSETZERIN FÜR RUSSISCH, DEUTSCH UND ENGLISCH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Превод, Технически превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв Haßmersheim, Германия.

  6. HEILWAGEN ÜBERSETZUNGEN INH. AURELIA & CHRISTIAN HEILWAGEN

    Германия

    Предприятието HEILWAGEN ÜBERSETZUNGEN INH. AURELIA & CHRISTIAN HEILWAGEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Превод, Технически превод, Търговски превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  7. INGRID KRONSBEIN

    Германия

    Предприятието INGRID KRONSBEIN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Превод, Технически превод, Търговски превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  8. INSEL-WELT-VERLAG U. SEMINARE

    Германия

    Предприятието INSEL-WELT-VERLAG U. SEMINARE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Печатане, Издания - различни изделия, Общи издания, Технически издателства, Печатане, Издания - различни изделия, Общи издания, и Технически издателства. Седалището му е в/ъв Ettlingen, Германия.

  1. MPÜ MEDIZINISCH-PHARMAZEUTISCHE ÜBERSETZUNGEN GMBH

    Германия

    Предприятието MPÜ MEDIZINISCH-PHARMAZEUTISCHE ÜBERSETZUNGEN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Превод, Технически превод, Търговски превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  2. MEI SHI

    Германия

    Предприятието MEI SHI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Превод, Технически превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  3. DOCUMENTATION SERVICE FRANK GMBH

    Германия

    Предприятието DOCUMENTATION SERVICE FRANK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Печатане, Технически издателства, Промишлени научноизследователски бюра, Информационни системи, консултантски услуги, Печатане, Технически издателства, Промишлени научноизследователски бюра, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Burgstetten, Германия.

  4. ÜBERSETZUNGEN REGINA REINBOTH-KÄMPF

    Германия

    Предприятието ÜBERSETZUNGEN REGINA REINBOTH-KÄMPF, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Превод, Технически превод, Търговски превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

  5. EUBECON GMBH

    Германия

    Предприятието EUBECON GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Превод, Технически превод, Търговски превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Walldorf, Германия.

  6. ENGIN ÜBERSETZUNGSBÜRO GMBH

    Германия

    Предприятието ENGIN ÜBERSETZUNGSBÜRO GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Превод, Технически превод, Търговски превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  7. BECK FACHÜBERSETZUNGEN

    Германия

    Предприятието BECK FACHÜBERSETZUNGEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Превод, Технически превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  8. CERALINGUA LARISSA LAMPL

    Германия

    Предприятието CERALINGUA LARISSA LAMPL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Превод, Технически превод, Търговски превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  9. GRIGORIOS VALLIANOS

    Германия

    Предприятието GRIGORIOS VALLIANOS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Превод, Технически превод, Търговски превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  10. DR. PAJOR

    Германия

    Предприятието DR. PAJOR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Превод, Технически превод, Търговски превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Rottweil, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно