• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • технически устен превод

Резултати за

Технически устен превод

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. TRAVEL-BADEN

    Германия

    Предприятието TRAVEL-BADEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Технически устен превод. Освен това развива дейност и в сферата на Служебни пътувания - организация, travel reception, и Служебни пътувания - организация. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  2. PROFI SCHNELLDIENST FACHÜBERSETZUNGEN

    Германия

    Предприятието PROFI SCHNELLDIENST FACHÜBERSETZUNGEN, e Производител, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Превод, Технически превод, Устен превод, Превод, Технически превод, и Устен превод. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. ALEJANDRO BOYE

    Германия

    Предприятието ALEJANDRO BOYE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Превод, Технически превод, Юридически превод, Устен превод, Превод, Технически превод, Юридически превод, и Устен превод. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. ERIC PALMER

    Германия

    Предприятието ERIC PALMER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Превод, Технически превод, Устен превод, Превод, Технически превод, и Устен превод. Седалището му е в/ъв Sachsenheim, Германия.

  5. BÜRO F. TECHN DOKUMENTATION, FACHÜBERSETZUNGEN A. SCHAUER

    Германия

    Предприятието BÜRO F. TECHN DOKUMENTATION, FACHÜBERSETZUNGEN A. SCHAUER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. DANIELA SCHEELE

    Германия

    Предприятието DANIELA SCHEELE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Чужди езици - институти, Превод, Технически превод, Търговски превод, Чужди езици - институти, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Riegel, Германия.

  2. ZEYNEP ASMIN AKAY

    Германия

    Предприятието ZEYNEP ASMIN AKAY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Набиране на персонал в международен план, Превод, Технически превод, Юридически превод, Набиране на персонал в международен план, Превод, Технически превод, и Юридически превод. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  3. JOANNA CHWAT

    Германия

    Предприятието JOANNA CHWAT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  4. SIT - DOTT. ING. GIACOMO PICICCI

    Германия

    Предприятието SIT - DOTT. ING. GIACOMO PICICCI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Ditzingen, Германия.

  5. DIAZ FLORES - FACHÜBERSETZUNGEN

    Германия

    Предприятието DIAZ FLORES - FACHÜBERSETZUNGEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  1. TNAJA BORGMAN SPRACHENDIENST

    Германия

    Предприятието TNAJA BORGMAN SPRACHENDIENST, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Remseck, Германия.

  2. SWETLANA PURSCHE

    Германия

    Предприятието SWETLANA PURSCHE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Рекламни агенции, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Превод, Технически превод, Рекламни агенции, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв Überlingen, Германия.

  1. BRODERSEN IMKE DIPLOM-ÜBERSETZERIN

    Германия

    Предприятието BRODERSEN IMKE DIPLOM-ÜBERSETZERIN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Управляващ софтуер за предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв Waldbronn, Германия.

  2. EXACT! SPRACHENSERVICE UND INFORMATIONSMANAGEMENT GMBH

    Германия

    Предприятието EXACT! SPRACHENSERVICE UND INFORMATIONSMANAGEMENT GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Чужди езици - институти. Освен това развива дейност и в сферата на Технически превод, Юридически превод, Официални преводачи, Технически превод, Юридически превод, и Официални преводачи. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  3. DIPL.-ÜBERS. BRITA DORER

    Германия

    Предприятието DIPL.-ÜBERS. BRITA DORER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Превод, Технически превод, Търговски превод, Юридически превод, Превод, Технически превод, Търговски превод, и Юридически превод. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  4. NEUE SPRACHENWELT GMBH

    Германия

    Предприятието NEUE SPRACHENWELT GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Чужди езици - институти, Превод, Технически превод, Търговски превод, Чужди езици - институти, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Heidenheim, Германия.

  5. ÜBERSETZUNGEN VOSS & ZEPPENFELD

    Германия

    Предприятието ÜBERSETZUNGEN VOSS & ZEPPENFELD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  6. VERLAGSBÜRO JÖRG EXNER

    Германия

    Предприятието VERLAGSBÜRO JÖRG EXNER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Превод. Освен това развива дейност и в сферата на Технически превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

  7. GET ACROSS TRANSLATION SERVICES - JACOBSON & JACOBSON GBR

    Германия

    Предприятието GET ACROSS TRANSLATION SERVICES - JACOBSON & JACOBSON GBR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги по маркетингова стратегия. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, Превод, Технически превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, Превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  8. DIPL.-ÜBERSETZERIN REGINA GRAF

    Германия

    Предприятието DIPL.-ÜBERSETZERIN REGINA GRAF, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Превод, Технически превод, Търговски превод, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  1. MARTINE AMBS-LESURE

    Германия

    Предприятието MARTINE AMBS-LESURE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Превод, Технически превод, Търговски превод, Юридически превод, Превод, Технически превод, Търговски превод, и Юридически превод. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  2. ÜBERSETZUNGSBÜRO ELISABETH HERLINGER

    Германия

    Предприятието ÜBERSETZUNGSBÜRO ELISABETH HERLINGER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

  3. JBM-TRANSLATIONS

    Германия

    Предприятието JBM-TRANSLATIONS, e Производител, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Чужди езици - институти, Превод, Технически превод, Търговски превод, Чужди езици - институти, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Tettnang, Германия.

  4. POLNISCH-ÜBERSETZER HEILBRONN UND UMGEBUNG

    Германия

    Предприятието POLNISCH-ÜBERSETZER HEILBRONN UND UMGEBUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Превод, Устен превод, Превод, и Устен превод. Седалището му е в/ъв Lauffen Am Neckar, Германия.

  5. ÜBERSETZUNGSBÜRO KAIWORDS

    Германия

    Предприятието ÜBERSETZUNGSBÜRO KAIWORDS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Превод. Освен това развива дейност и в сферата на Устен превод, translation agencies, и Устен превод. Седалището му е в/ъв Lörrach, Германия.

  6. DIPL.-ÜBERS. HEIDEROSE KERN

    Германия

    Предприятието DIPL.-ÜBERS. HEIDEROSE KERN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Управляващ софтуер за предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  7. LJUBOV MITTAG DIPLOM-ÜBERSETZERIN FÜR RUSSISCH, DEUTSCH UND ENGLISCH

    Германия

    Предприятието LJUBOV MITTAG DIPLOM-ÜBERSETZERIN FÜR RUSSISCH, DEUTSCH UND ENGLISCH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Превод, Технически превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв Haßmersheim, Германия.

  8. LUDOVIC ALLAIN, ÜBERSETZER & DOLMETSCHER

    Германия

    Предприятието LUDOVIC ALLAIN, ÜBERSETZER & DOLMETSCHER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  9. DOLMETSCHER UND ÜBERSETZER, BENJAMIN JEDLICSEK (M.A.)

    Германия

    Предприятието DOLMETSCHER UND ÜBERSETZER, BENJAMIN JEDLICSEK (M.A.), e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Набиране на персонал в международен план, Превод, Технически превод, Търговски превод, Набиране на персонал в международен план, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Tettnang, Германия.

  10. DOROTHEE ESSIG

    Германия

    Предприятието DOROTHEE ESSIG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Чужди езици - институти, Превод, Технически превод, Търговски превод, Чужди езици - институти, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Vaihingen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Технически устен превод

Брой резултати

197 Фирми