• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • шампанско и пенливи вина

Резултати за

Шампанско и пенливи вина

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. WUNSCHKARTON

    Германия

    Предприятието WUNSCHKARTON, e Разпространител, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Готови ястия и деликатеси, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Шампанско и пенливи вина, Готови ястия и деликатеси, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, и Шампанско и пенливи вина. Седалището му е в/ъв Neuhausen, Германия.

  2. SCHWARZWÄLDER HAUSBRENNEREI ROSER

    Германия

    Предприятието SCHWARZWÄLDER HAUSBRENNEREI ROSER, e Производител, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Бира, Шампанско и пенливи вина, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Бира, и Шампанско и пенливи вина. Седалището му е в/ъв Ohlsbach, Германия.

  3. KAISERSTUHLSHOP BERNHARD MAURER INH. BERNHARD MAURER

    Германия

    Предприятието KAISERSTUHLSHOP BERNHARD MAURER INH. BERNHARD MAURER, e Разпространител, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Бира, Шампанско и пенливи вина, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Бира, и Шампанско и пенливи вина. Седалището му е в/ъв Vogtsburg, Германия.

  4. KEKSWERKSTATT GMBH

    Германия

    Предприятието KEKSWERKSTATT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Захарни изделия без шоколад. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Шампанско и пенливи вина, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Шампанско и пенливи вина, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  5. CHAMPAGNER-KONTOR

    Германия

    Предприятието CHAMPAGNER-KONTOR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Шампанско и пенливи вина, Вина - Франция, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Шампанско и пенливи вина, и Вина - Франция. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GPS SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието GPS SERVICE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Шампанско и пенливи вина, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Информатика - софтуер, Алкохолни и спиртни напитки, Шампанско и пенливи вина, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Weinheim, Германия.

  2. HOTEL- RESTAURANT ZUM WEISSEN RÖSSEL

    Германия

    Предприятието HOTEL- RESTAURANT ZUM WEISSEN RÖSSEL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Вина, Шампанско и пенливи вина, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Вина, Шампанско и пенливи вина, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Walldorf, Германия.

  3. ALDE GOTT WINZER EG.

    Германия

    Предприятието ALDE GOTT WINZER EG., e Производител, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Бира, Шампанско и пенливи вина, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Бира, и Шампанско и пенливи вина. Седалището му е в/ъв Sasbachwalden, Германия.

  4. PFINZTAL-IMKEREI

    Германия

    Предприятието PFINZTAL-IMKEREI, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Мед, Шампанско и пенливи вина, Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Мед, и Шампанско и пенливи вина. Седалището му е в/ъв Remchingen, Германия.

  5. GEMMRICH GBR

    Германия

    Предприятието GEMMRICH GBR, e Производител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Шампанско и пенливи вина, Газирани безалкохолни напитки, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, и Шампанско и пенливи вина. Седалището му е в/ъв Beilstein, Германия.

  1. BAUER LEBENSART

    Германия

    Предприятието BAUER LEBENSART, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Готови ястия и деликатеси, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Шампанско и пенливи вина, Готови ястия и деликатеси, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, и Шампанско и пенливи вина. Седалището му е в/ъв Langenau, Германия.

  2. DIE WEINSCHULE

    Германия

    Предприятието DIE WEINSCHULE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Шампанско и пенливи вина, Вина - Франция, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Шампанско и пенливи вина, и Вина - Франция. Седалището му е в/ъв Biberach, Германия.

  1. GERHARD WÖSSNER

    Германия

    Предприятието GERHARD WÖSSNER, e Производител, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Шампанско и пенливи вина, Вина - Франция, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Шампанско и пенливи вина, и Вина - Франция. Седалището му е в/ъв Aichhalden, Германия.

  2. BEZIRKSKELLEREI MARKGRÄFLERLAND EG

    Германия

    Предприятието BEZIRKSKELLEREI MARKGRÄFLERLAND EG, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Шампанско и пенливи вина, Газирани безалкохолни напитки, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, и Шампанско и пенливи вина. Седалището му е в/ъв Ballrechten-Dottingen, Германия.

  3. ÖRG MARKETING & WARENVERTRIEBS GMBH

    Германия

    Предприятието ÖRG MARKETING & WARENVERTRIEBS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Вина, Шампанско и пенливи вина, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Игри и играчки, Вина, Шампанско и пенливи вина, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Игри и играчки. Седалището му е в/ъв Leinfelden-Echterdingen, Германия.

  4. WEINGUT KERN IRMGARD UND MICHAEL KERN GBR

    Германия

    Предприятието WEINGUT KERN IRMGARD UND MICHAEL KERN GBR, e Производител, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Бира, Шампанско и пенливи вина, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Бира, и Шампанско и пенливи вина. Седалището му е в/ъв Oberderdingen, Германия.

  5. HISTORIA GMBH

    Германия

    Предприятието HISTORIA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Вина, Шампанско и пенливи вина, Вина, и Шампанско и пенливи вина. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  6. TOPGLAS INH. ANTON LORENZ DREHER

    Германия

    Предприятието TOPGLAS INH. ANTON LORENZ DREHER, e Производител, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Шампанско и пенливи вина, Вина - Франция, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Шампанско и пенливи вина, и Вина - Франция. Седалището му е в/ъв Lahr, Германия.

  7. SEKT- & WEINDEPOT DLASK

    Германия

    Предприятието SEKT- & WEINDEPOT DLASK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Шампанско и пенливи вина, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Шампанско и пенливи вина, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Gmünd, Германия.

  8. CHAMP

    Германия

    Предприятието CHAMP, e Производител, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Шампанско и пенливи вина, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Шампанско и пенливи вина, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  1. BADISCHER WINZERKELLER EG

    Германия

    Предприятието BADISCHER WINZERKELLER EG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Шампанско и пенливи вина. Седалището му е в/ъв Breisach, Германия.

  2. WEINKELLEREI HOHENLOHE EG

    Германия

    Предприятието WEINKELLEREI HOHENLOHE EG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Шампанско и пенливи вина. Седалището му е в/ъв Bretzfeld, Германия.

  3. BEZIRKSKELLEREI MARKGRÄFLERLAND E.G.

    Германия

    Предприятието BEZIRKSKELLEREI MARKGRÄFLERLAND E.G., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Шампанско и пенливи вина. Седалището му е в/ъв Efringen-Kirchen, Германия.