• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • ювелирство

Резултати за

Ювелирство

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. MPS RAPID PROTOTYPING GMBH

    Германия

    Предприятието MPS RAPID PROTOTYPING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Информатика - софтуер, Пасивни електронни компоненти и печатни платки, Бижутерия и ювелирство, Пластмаси - подови настилки, Информатика - софтуер, Пасивни електронни компоненти и печатни платки, и Бижутерия и ювелирство. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  2. SEASIDE EDELMETALLE

    Германия

    Предприятието SEASIDE EDELMETALLE, e Разпространител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Злато, Неорганична химия - изходни материали и производни, Златарство и сребърни съдове, Бижутерия и ювелирство, Злато, Неорганична химия - изходни материали и производни, Златарство и сребърни съдове, и Бижутерия и ювелирство. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  3. DER GOLDENE SCHNITT CHRISTIANE IKEN

    Германия

    Предприятието DER GOLDENE SCHNITT CHRISTIANE IKEN, e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Златарство и сребърни съдове, Бижутерия и ювелирство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Златарство и сребърни съдове, и Бижутерия и ювелирство. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  4. RAMIS DIAMANTEN GMBH

    Германия

    Предприятието RAMIS DIAMANTEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Освен това развива дейност и в сферата на Диаманти, Шлифовани диаманти, Диаманти, и Шлифовани диаманти. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  5. JUWELENFASSERWERKSTATT DIRK NONNENMACHER

    Германия

    Предприятието JUWELENFASSERWERKSTATT DIRK NONNENMACHER, e Производител, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Седалището му е в/ъв Kieselbronn, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CAMPUR GMBH

    Германия

    Предприятието CAMPUR GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Gmünd, Германия.