• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • cast iron plates

Резултати за

Cast iron plates

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. NETH MASCHINENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието NETH MASCHINENBAU GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Сурови и специални чугуни, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Чугун - изделия, Сурови и специални чугуни, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Чугун - изделия. Седалището му е в/ъв Mössingen, Германия.

  2. KARL BARTH SCHLEUDERGUSS GMBH

    Германия

  3. SIBAI CONSULTING

    Германия

    Предприятието SIBAI CONSULTING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Сурови и специални чугуни, Чугун - изделия, Сурови и специални чугуни, и Чугун - изделия. Седалището му е в/ъв Allmersbach, Германия.

  4. RW PROTOTYPENGIESSEREI

    Германия

    Предприятието RW PROTOTYPENGIESSEREI, e Производител, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Сурови и специални чугуни, Леене на алуминий, Чугун - изделия, Промишлени научноизследователски бюра, Сурови и специални чугуни, Леене на алуминий, Чугун - изделия, и Промишлени научноизследователски бюра. Седалището му е в/ъв Pfedelbach, Германия.