• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • coffee and tea

Резултати за

Coffee and tea

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. SCHIETINGER GMBH

    Германия

    Предприятието SCHIETINGER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кафе-машини, Автомати, Професионални кафе-машини, и Автомати. Седалището му е в/ъв Stutensee, Германия.

  2. KAFFEERÖSTEREI AR-OMA - ANDREAS HALDER UND RENE ZIESCHANK GBR

    Германия

    Предприятието KAFFEERÖSTEREI AR-OMA - ANDREAS HALDER UND RENE ZIESCHANK GBR, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Какао и шоколад, Газирани безалкохолни напитки, Алкохолни и спиртни напитки, Подправки, Какао и шоколад, Газирани безалкохолни напитки, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Wangen, Германия.

  3. ANDREA'S WELT CHRISTOPH JAEGER

    Германия

    Предприятието ANDREA'S WELT CHRISTOPH JAEGER, e Разпространител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Кафе и чай, Газирани безалкохолни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Риби, Кафе и чай, Газирани безалкохолни напитки, и Плодови и зеленчукови сокове. Седалището му е в/ъв Uttenweiler, Германия.

  4. KAFFEEPLANET24 OLAF BATSCHAT

    Германия

    Предприятието KAFFEEPLANET24 OLAF BATSCHAT, e Разпространител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Довършителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Wangen, Германия.

  5. FUTECH

    Германия

    Предприятието FUTECH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Ilsfeld, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GUND SERVICE + COMMERCE GMBH

    Германия

    Предприятието GUND SERVICE + COMMERCE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Диетичнa и биологичнa хранa, Кафе и чай, Подправки, Плодове, Диетичнa и биологичнa хранa, Кафе и чай, и Подправки. Седалището му е в/ъв Walzbachtal, Германия.

  2. ORAN-BY

    Германия

    Предприятието ORAN-BY, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Алкохолни и спиртни напитки, Вина - Франция, Поставяне на знаци и етикети - машини, Газирани безалкохолни напитки, Алкохолни и спиртни напитки, Вина - Франция, и Поставяне на знаци и етикети - машини. Седалището му е в/ъв Remseck, Германия.

  3. RUDOLF-KAFFEE

    Германия

    Предприятието RUDOLF-KAFFEE, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Подправки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Schorndorf, Германия.

  4. SÜSSE-OASE / SCHÖNBUCH-KAFFEE

    Германия

    Предприятието SÜSSE-OASE / SCHÖNBUCH-KAFFEE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Алкохолни и спиртни напитки, Вина - Франция, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Газирани безалкохолни напитки, Алкохолни и спиртни напитки, Вина - Франция, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Dettenhausen, Германия.

  5. PROVENERO GMBH

    Германия

    Предприятието PROVENERO GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Steißlingen, Германия.

  1. WELT-AUTOMATEN

    Германия

    Предприятието WELT-AUTOMATEN, e Разпространител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Hartheim, Германия.

  2. ESPRESSO + MORE GMBH

    Германия

    Предприятието ESPRESSO + MORE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  1. VAS VERPFLEGUNGS-AUTOMATEN-SERVICE ARMIN KRAUSS E.K.

    Германия

    Предприятието VAS VERPFLEGUNGS-AUTOMATEN-SERVICE ARMIN KRAUSS E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Автомати, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, и Автомати. Седалището му е в/ъв Kehl, Германия.

  2. OBERSCHWABENGOLD IMKEREI

    Германия

    Предприятието OBERSCHWABENGOLD IMKEREI, e Разпространител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Мед, Кафе и чай, Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Мед, и Кафе и чай. Седалището му е в/ъв Aulendorf, Германия.

  3. KRONEN GMBH KAFFERÖSTEREI-GASTRONOMIEBEDARF

    Германия

    Предприятието KRONEN GMBH KAFFERÖSTEREI-GASTRONOMIEBEDARF, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Чайове, Подправки, Какао и шоколад, Захарни изделия без шоколад, Чайове, Подправки, Какао и шоколад, и Захарни изделия без шоколад. Седалището му е в/ъв Stutensee, Германия.

  4. JUERS PHARMA IMPORT-EXPORT GMBH

    Германия

    Предприятието JUERS PHARMA IMPORT-EXPORT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Кафе и чай, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Основни и помощни материали за лекарства, Фармацевтични изделия, Кафе и чай, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Основни и помощни материали за лекарства, и Фармацевтични изделия. Седалището му е в/ъв Müllheim, Германия.

  5. KK SIBOR GMBH

    Германия

    Предприятието KK SIBOR GMBH, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Електричество - строителни работи, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Електричество - строителни работи, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Schallstadt, Германия.

  6. SNÄCK-BÄR VERTRIEB

    Германия

    Предприятието SNÄCK-BÄR VERTRIEB, e Разпространител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Автомати, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, и Автомати. Седалището му е в/ъв Deißlingen-Lauffen, Германия.

  7. BERTHOLD TRONSER OHG

    Германия

    Предприятието BERTHOLD TRONSER OHG, e Разпространител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Довършителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  8. ERICH KLOOS

    Германия

    Предприятието ERICH KLOOS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  1. HAID GASTRO-AUSSTATTER

    Германия

    Предприятието HAID GASTRO-AUSSTATTER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кафе и чай. Седалището му е в/ъв Schemmerhofen, Германия.

  2. BWI ABFÜLL- UND VERPACKUNGS GMBH

    Германия

    Предприятието BWI ABFÜLL- UND VERPACKUNGS GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Кафе и чай, Плодови и зеленчукови сокове, Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Кафе и чай, и Плодови и зеленчукови сокове. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  3. RM SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието RM SERVICE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Кафе и чай, Чайове, Подправки, Какао и шоколад, Кафе и чай, Чайове, Подправки, и Какао и шоколад. Седалището му е в/ъв Empfingen, Германия.

  4. SPEZIALITÄTEN-COMPAGNIE MÖSSINGEN INH. HANS NILL

    Германия

    Предприятието SPEZIALITÄTEN-COMPAGNIE MÖSSINGEN INH. HANS NILL, e Производител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Кафе и чай, Газирани безалкохолни напитки, Готови ястия и деликатеси, Риби, Кафе и чай, Газирани безалкохолни напитки, и Готови ястия и деликатеси. Седалището му е в/ъв Mössingen, Германия.

  5. COFFEE-FULL-SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието COFFEE-FULL-SERVICE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Furtwangen, Германия.

  6. KMS SCHUEMLI GMBH

    Германия

    Предприятието KMS SCHUEMLI GMBH, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Подправки, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кафе-машини. Седалището му е в/ъв Stutensee, Германия.

  7. TABAKWARENGROSSHANDEL GLÜCK

    Германия

    Предприятието TABAKWARENGROSSHANDEL GLÜCK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Кафе и чай, Напитки - концентрати и прах, Готови ястия и деликатеси, Риби, Кафе и чай, Напитки - концентрати и прах, и Готови ястия и деликатеси. Седалището му е в/ъв Dornhan, Германия.

  8. PIÙ CAFFÈ DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието PIÙ CAFFÈ DEUTSCHLAND GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Млечни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Кафе и чай, Подправки, Какао и шоколад, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Кафе и чай, Подправки, Какао и шоколад, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв March, Германия.

  9. BÜYÜKASIK GMBH

    Германия

    Предприятието BÜYÜKASIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Кафе и чай, Подправки, Пикантни подправки, Замразени и дълбоко замразени продукти, Кафе и чай, Подправки, и Пикантни подправки. Седалището му е в/ъв Aalen, Германия.

  10. COFFEE HOTLINE INH. O. TILLER

    Германия

    Предприятието COFFEE HOTLINE INH. O. TILLER, e Разпространител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Автомати, Електродомакински уреди - големи уреди, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Автомати, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Fellbach, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно