• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • flexible metal tubes

Резултати за

Flexible metal tubes

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. GKE-EDELSTAHL GMBH

    Германия

    Предприятието GKE-EDELSTAHL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Специални стомани, Тръби от черни метали, Съединители за тръбни системи от черни метали, Производство на болтове, Специални стомани, Тръби от черни метали, Съединители за тръбни системи от черни метали, и Производство на болтове. Седалището му е в/ъв Tettnang, Германия.

  2. ESA - ROHRTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието ESA - ROHRTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Тръби от черни метали, Тръби - цветни метали, Строителство на промишлени сгради, Стомани и метали - машинно обработване, Тръби от черни метали, Тръби - цветни метали, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Rottenburg, Германия.

  3. MUT AUTOMOTIVE

    Германия

    Предприятието MUT AUTOMOTIVE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Тръби от черни метали, Тръби от стомана, Тръби - цветни метали, Стомани, Тръби от черни метали, Тръби от стомана, и Тръби - цветни метали. Седалището му е в/ъв Renchen, Германия.

  4. ULMO VERFAHRENSTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието ULMO VERFAHRENSTECHNIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Тръби от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби - цветни метали, и Тръби - цветни метали. Седалището му е в/ъв Nagold, Германия.

  5. AKATHERM FIP GMBH

    Германия

    Предприятието AKATHERM FIP GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Тръби - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Съединители за тръбни системи от цветни метали, и Съединители за тръбни системи от цветни метали. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.