• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • furniture for kitchens

Резултати за

Furniture for kitchens

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. D&Y KÜCHEN PARADIES GMBH

    Германия

    Предприятието D&Y KÜCHEN PARADIES GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кухненски мебели. Седалището му е в/ъв Fellbach, Германия.

  2. KÜCHENPARADIES HOLSTAR

    Германия

    Предприятието KÜCHENPARADIES HOLSTAR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на kitchen furniture design studios, и Unit kitchens. Седалището му е в/ъв Kornwestheim, Германия.

  3. RALF HENNING IMMLER

    Германия

    Предприятието RALF HENNING IMMLER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Мебел за заведенията за обществено хранене, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, и Мебел за заведенията за обществено хранене. Седалището му е в/ъв Bietigheim, Германия.

  4. SÖHNLE GMBH

    Германия

    Предприятието SÖHNLE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на Мебел за заведенията за обществено хранене, и Мебел за заведенията за обществено хранене. Седалището му е в/ъв Fellbach, Германия.

  5. HILDEBRAND GMBH

    Германия