• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • plastic materials

Резултати за

Plastic materials

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. OVE PLASMATEC GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    OVE specialises in the activation of plastic parts and the coating and treatment of surfaces of elastomers, moulded parts and O-rings used in industry. Our specialist knowledge of how to reduce friction and wear on elastic components aims to achieve functional, economic and environmentally friendly optimisation of seals which are subjected to dynamic stress in accordance with our customers' individual specifications. Modern plasma technology allows us to adjust the tribological properties of a wide range of elastomers in terms of all customer-specific variables using sophisticated, custom-controlled computer technology.

  2. RUDOLF GUTBROD GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Rudolf Gutbrod GmbH in Dettingen an der Erms, Swabia is constantly setting new standards in innovative coating technology. The company is a European leader in fluoropolymer processing. Founded in 1964, it is one of Germany's pioneers in fluoropolymer surface technology and, as a licensee of well-known raw materials manufacturers, is among the first companies in Europe to be contacted regarding functional layers with non-stick properties, low friction, chemical resistance and corrosion protection. The company's continuous efforts in development ensure state-of-the-art processes. It coats raw materials around the world. It is engaged in constant knowledge sharing on an international level to guarantee the highest quality in future solutions that will satisfy a wide range of customer requirements.

  3. CEMIG

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието CEMIG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка на пластмаси. Седалището му е в/ъв Weil Im Schönbuch, Германия.

  4. DONGGUAN RUNBOND MOULD CO., LTD.

    Германия

    Предприятието DONGGUAN RUNBOND MOULD CO., LTD., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Köngen, Германия.

  5. RENA POLSKA SP. Z O.O.

    Германия

    Предприятието RENA POLSKA SP. Z O.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Gütenbach, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ACRYL DESIGN

    Германия

    Предприятието ACRYL DESIGN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Magstadt, Германия.

  2. PB SOLUTIONS GMBH

    Германия

    Предприятието PB SOLUTIONS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмаси - събиране и рециклиране. Освен това развива дейност и в сферата на waste plastic material reclamation and recycling systems. Седалището му е в/ъв Schömberg, Германия.

  3. FRÖBEL KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието FRÖBEL KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмаси - изделия за мебелната промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на moulding of plastic materials, tool manufacturing, и construction of moulds for plastic materials. Седалището му е в/ъв Blaufelden, Германия.

  4. SER KUNSTSTOFFVERARBEITUNGS GMBH

    Германия

    Предприятието SER KUNSTSTOFFVERARBEITUNGS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Löchgau, Германия.

  5. DS-FASERTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието DS-FASERTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията, Авиационна и космическа индустрия - строителство, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - машини за индустрията, Авиационна и космическа индустрия - строителство, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Grosselfingen, Германия.

  1. RIEDMÜLLER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието RIEDMÜLLER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Radolfzell, Германия.

  2. G. SCHMID GMBH

    Германия

    Предприятието G. SCHMID GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Bissingen, Германия.

  1. POLYPLUS MATERIALMANAGEMENT

    Германия

    Предприятието POLYPLUS MATERIALMANAGEMENT, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Полимери, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Полимери, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Trossingen, Германия.

  2. OBERSTEBRINK GMBH

    Германия

    Предприятието OBERSTEBRINK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. KUNSTSTOFFBAUTECHNIK GRESS GMBH

    Германия

    Предприятието KUNSTSTOFFBAUTECHNIK GRESS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Deißlingen, Германия.

  4. MATVANCED SOLUTIONS GMBH

    Германия

    Предприятието MATVANCED SOLUTIONS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Полимери, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Полимери, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  5. OPUS FORMENBAU GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието OPUS FORMENBAU GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Преносими механични инструменти, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Schönau, Германия.

  6. HEMA KUNSTSTOFF BEARBEITUNGSTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието HEMA KUNSTSTOFF BEARBEITUNGSTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  7. S + E KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието S + E KUNSTSTOFFE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Heidenheim, Германия.

  8. RAUCH CNC-MANUFAKTUR GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието RAUCH CNC-MANUFAKTUR GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Baden-Baden, Германия.

  1. TELE GÄRTNER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието TELE GÄRTNER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Steinenbronn, Германия.

  2. MKE ENTWICKLUNG|BERECHNUNG

    Германия

    Предприятието MKE ENTWICKLUNG|BERECHNUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - опаковки, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Immenstaad, Германия.

  3. F. J. PFEFFER FORMENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието F. J. PFEFFER FORMENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Wernau, Германия.

  4. PRESTAMO GMBH

    Германия

    Предприятието PRESTAMO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Органична химия - изходни материали и производни, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Walldürn, Германия.

  5. GRÄSSLIN SÜD GMBH

    Германия

    Предприятието GRÄSSLIN SÜD GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Органична химия - изходни материали и производни, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  6. TECHFORM GBR

    Германия

    Предприятието TECHFORM GBR, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Aichhalden, Германия.

  7. PROTON GMBH

    Германия

    Предприятието PROTON GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Kißlegg, Германия.

  8. MTK MAIN-TAUBER KUNSTSTOFF GMBH

    Германия

    Предприятието MTK MAIN-TAUBER KUNSTSTOFF GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Wertheim, Германия.

  9. P. LAMBRECHT KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието P. LAMBRECHT KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  10. JAUDAS GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието JAUDAS GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Bodelshausen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Plastic materials

Брой резултати

134 Фирми

Категория