• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • precious metal

Резултати за

Precious metal

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. PROBAS.PLATING GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    An innovative spirit and precision are our strengths. As a young company, we produce high-quality electroplating products for the international market. We are experts in precious metal coating of micro parts up to large-scale geometrically challenging parts in decorative and technical applications. With our team and managing director Daniel Proba, who has a background working at a long-established electroplating company in Southern Germany, we meet your individual requirements using state-of-the-art processes and systems engineering. Our company site, comprising 5800 square metres, is located in Böbingen an der Rems, a location in Southern Germany providing optimal infrastructure and thriving nature. Our production area comprises 1400 square metres and is equipped with one of the largest fully automatic electroplating plants in Europe for precious metal coatings at the rack, enabling us to produce various gold and bronze coatings with maximum workpiece sizes of up to 16 metres – tailor-made for your projects.

  2. SYCHOLD GMBH GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието SYCHOLD GMBH GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Седалището му е в/ъв Neuenbürg, Германия.

  3. WALTER MUTTER METALLTECHNIK GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието WALTER MUTTER METALLTECHNIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Седалището му е в/ъв Wutöschingen, Германия.

  4. PFISTERMETALL GMBH & CO. KG

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието PFISTERMETALL GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Седалището му е в/ъв Burladingen, Германия.

  5. HVD PRODUKTION GMBH & CO. KG

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието HVD PRODUKTION GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Седалището му е в/ъв Hettingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. E. BÜHNER GMBH & CO. KG

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието E. BÜHNER GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Седалището му е в/ъв Baiersbronn, Германия.

  2. SCHWABENTECHNIK OHG

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието SCHWABENTECHNIK OHG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Седалището му е в/ъв Leutenbach, Германия.

  3. FÜRST LASER- UND EDELSTAHLTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието FÜRST LASER- UND EDELSTAHLTECHNIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Седалището му е в/ъв Ostrach, Германия.

  4. GIENGER-METALLBAU E.K.

    Германия

    Предприятието GIENGER-METALLBAU E.K., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Седалището му е в/ъв Neckartenzlingen, Германия.

  5. MKS METALLBAU SCHREIBER GMBH

    Германия

    Предприятието MKS METALLBAU SCHREIBER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Седалището му е в/ъв Wolfschlugen, Германия.

  1. G + K LASERTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието G + K LASERTECHNIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  2. BLC GMBH

    Германия

    Предприятието BLC GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Седалището му е в/ъв Gammertingen, Германия.

  1. B & S BLECH & STAHL GMBH

    Германия

    Предприятието B & S BLECH & STAHL GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Седалището му е в/ъв Achberg, Германия.

  2. HOH METALLBEARBEITUNG GMBH

    Германия

    Предприятието HOH METALLBEARBEITUNG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Седалището му е в/ъв Vöhringen, Германия.

  3. KUNZMANN MASCHINENVERKLEIDUNG GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието KUNZMANN MASCHINENVERKLEIDUNG GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Седалището му е в/ъв Neulingen, Германия.

  4. FERROTEC GMBH

    Германия

    Предприятието FERROTEC GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Седалището му е в/ъв Stutensee-Blankenloch, Германия.

  5. WALTER KÖNIG GMBH

    Германия

    Предприятието WALTER KÖNIG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Седалището му е в/ъв Hochdorf, Германия.

  6. MWB DITTRICH GMBH

    Германия

    Предприятието MWB DITTRICH GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Седалището му е в/ъв Leingarten, Германия.

  7. EBERLING GMBH

    Германия

    Предприятието EBERLING GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Седалището му е в/ъв Leingarten, Германия.

  8. KARL DINGLER GMBH

    Германия

    Предприятието KARL DINGLER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Седалището му е в/ъв Eningen, Германия.

  1. INTRATEC SCHMOCK GMBH

    Германия

    Предприятието INTRATEC SCHMOCK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Седалището му е в/ъв Altshausen, Германия.

  2. KLETT METALLTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието KLETT METALLTECHNIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Седалището му е в/ъв Dußlingen, Германия.

  3. PHS GALVANOTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието PHS GALVANOTECHNIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Singen, Германия.

  4. GALVANOTECHNISCHE OBERFLÄCHEN GMBH

    Германия

    Предприятието GALVANOTECHNISCHE OBERFLÄCHEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Stutensee, Германия.

  5. HOHL GMBH ALUMINIUM-VEREDELUNG

    Германия

    Предприятието HOHL GMBH ALUMINIUM-VEREDELUNG, e Производител, и работи в сферата на Алуминий и сплави. Освен това развива дейност и в сферата на Благородни и ценни метали, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Благородни и ценни метали, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, и Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Седалището му е в/ъв Birkenfeld, Германия.

  6. ROLF ROTTLER

    Германия

    Предприятието ROLF ROTTLER, e Производител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Königsfeld, Германия.

  7. MBW GMBH

    Германия

    Предприятието MBW GMBH, e Производител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Rheinmünster, Германия.

  8. KREATIVE METALLGESTALTUNG SEBASTIAN MOCZYGEBA

    Германия

    Предприятието KREATIVE METALLGESTALTUNG SEBASTIAN MOCZYGEBA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, и Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Eggenstein-Leopoldshafen, Германия.

  9. METALLVEREDELUNG DANIEL PROBA

    Германия

    Предприятието METALLVEREDELUNG DANIEL PROBA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Галванизация на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Heuchlingen, Германия.

  10. HELMUT AST METALLGIESSEREI GMBH

    Германия

    Предприятието HELMUT AST METALLGIESSEREI GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Сурови и специални чугуни, Алуминий и сплави, Леене на алуминий, Благородни и ценни метали, Сурови и специални чугуни, Алуминий и сплави, Леене на алуминий, и Благородни и ценни метали. Седалището му е в/ъв Meßstetten, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Precious metal

Брой резултати

98 Фирми