• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • raw materials

Резултати за

Raw materials

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. HELMUT KÄLBERER GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието HELMUT KÄLBERER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Седалището му е в/ъв Süßen, Германия.

  2. HARTSTOFFTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието HARTSTOFFTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Керамика - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Огнеупорни керамични изделия, Суровини за керамичната промишленост, ceramics, electrical ceramics, technical, Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Огнеупорни керамични изделия, и Суровини за керамичната промишленост. Седалището му е в/ъв Jestetten, Германия.

  3. RENA POLSKA SP. Z O.O.

    Германия

    Предприятието RENA POLSKA SP. Z O.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Gütenbach, Германия.

  4. DONGGUAN RUNBOND MOULD CO., LTD.

    Германия

    Предприятието DONGGUAN RUNBOND MOULD CO., LTD., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Köngen, Германия.

  5. CALISKAN GMBH

    Германия

    Предприятието CALISKAN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Седалището му е в/ъв Rudersberg, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ACRYL DESIGN

    Германия

    Предприятието ACRYL DESIGN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Magstadt, Германия.

  2. KRAMMER & MAHL GMBH

    Германия

    Предприятието KRAMMER & MAHL GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Енергия и суровини - услуги за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Газ и нефт - добив, Вода - добив и снабдяване, и Газ и нефт - добив. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  3. ZORKO GMBH

    Германия

    Предприятието ZORKO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Енергия и суровини - услуги за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Газ и нефт - добив, Вода - добив и снабдяване, Газ и нефт - добив, heating components, и Renewable energies. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  4. ROLEFF GMBH & CO. KG INDUSTRIEINSTANDHALTUNG

    Германия

    Предприятието ROLEFF GMBH & CO. KG INDUSTRIEINSTANDHALTUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Енергия и суровини - услуги за промишлеността. Седалището му е в/ъв Altbach, Германия.

  5. PROFI-MARKT, BAU- GARTEN- UND HEIMWERKERBEDARFS- UND VERTRIEBSGMBH

    Германия

    Предприятието PROFI-MARKT, BAU- GARTEN- UND HEIMWERKERBEDARFS- UND VERTRIEBSGMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Суровини за строителството, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, Вода - добив и снабдяване, Суровини за строителството, Санитарна тръбна арматура, и Водопроводни и канализационни инсталации. Седалището му е в/ъв Neckargemünd, Германия.

  1. TERRA TÖPFEREIBEDARF CHARLOTTE LOEBBERT

    Германия

    Предприятието TERRA TÖPFEREIBEDARF CHARLOTTE LOEBBERT, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени пещи и огнища, Бои и лакове, Емайли, Кристални съдове, Промишлени пещи и огнища, Бои и лакове, Емайли, и Кристални съдове. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  2. HANS MARKUS

    Германия

    Предприятието HANS MARKUS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Смазване - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Нефтени горива и добавки, Промишлени смазки, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Нефтени горива и добавки, и Промишлени смазки. Седалището му е в/ъв Waldenbuch, Германия.

  1. FALLERT GMBH

    Германия

    Предприятието FALLERT GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, Железници - поставяне и поддръжка, Груб строеж, Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, и Железници - поставяне и поддръжка. Седалището му е в/ъв Seebach, Германия.

  2. PYROTECHNISCHE BETRIEBE ROHR

    Германия

    Предприятието PYROTECHNISCHE BETRIEBE ROHR, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Взривни вещества и пиротехнически средства, Пиротехнически артикули, Хотел, Органична химия - изходни материали и производни, Взривни вещества и пиротехнически средства, Пиротехнически артикули, и Хотел. Седалището му е в/ъв Dettingen, Германия.

  3. DIETER MUMMERT

    Германия

    Предприятието DIETER MUMMERT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Ketsch, Германия.

  4. ORTENAUER BAUSCHUTT-RECYCLING GMBH

    Германия

    Предприятието ORTENAUER BAUSCHUTT-RECYCLING GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Груб строеж, Довършителни работи, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Груб строеж, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Appenweier, Германия.

  5. SER KUNSTSTOFFVERARBEITUNGS GMBH

    Германия

    Предприятието SER KUNSTSTOFFVERARBEITUNGS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Löchgau, Германия.

  6. STEININGER STRASSENBAUPRODUKTE GMBH

    Германия

    Предприятието STEININGER STRASSENBAUPRODUKTE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Тавани, Груб строеж, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Тавани, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Pfinztal, Германия.

  7. APEX GMBH SCHÄDLINGSBEKÄMPFUNG

    Германия

    Предприятието APEX GMBH SCHÄDLINGSBEKÄMPFUNG, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Торове и препарати за обогатяване на почвите, Храна за животновъдството, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Торове и препарати за обогатяване на почвите, Храна за животновъдството, Неорганична химия - изходни материали и производни, и Органична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Waiblingen, Германия.

  8. ALLES STEIN GMBH

    Германия

    Предприятието ALLES STEIN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  1. RÖSCH GMBH

    Германия

    Предприятието RÖSCH GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника, Контейнери, Груб строеж, Довършителни работи, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Контейнери, Груб строеж, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Ingersheim, Германия.

  2. MATTHIAS DÖBELE

    Германия

    Предприятието MATTHIAS DÖBELE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Изделия от бетон и строителни брикети, Пътен транспорт, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Изделия от бетон и строителни брикети, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Laufenburg, Германия.

  3. MARKUS HANDEL BRANDSCHUTZTECHNIK

    Германия

    Предприятието MARKUS HANDEL BRANDSCHUTZTECHNIK, e Разпространител, и работи в сферата на Пожари - техника и инсталации за защита. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Домашно осветление и аксесоари, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, и Домашно осветление и аксесоари. Седалището му е в/ъв Nürtingen, Германия.

  4. GEYER CONSULTING

    Германия

    Предприятието GEYER CONSULTING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Професионални сапуни и препарати за миене, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Професионални сапуни и препарати за миене. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. FUGENTECHNIK OTT

    Германия

    Предприятието FUGENTECHNIK OTT, e Разпространител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, Лепила, слепващи вещества и апликатори, Пенокаучук и пенопластмаси, Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, Лепила, слепващи вещества и апликатори, и Пенокаучук и пенопластмаси. Седалището му е в/ъв Riedlingen, Германия.

  6. RSK STOLL KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

    Германия

    Предприятието RSK STOLL KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Преносими механични инструменти, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Neulingen, Германия.

  7. KUNSTSTOFFTECHNIK WEISSER

    Германия

    Предприятието KUNSTSTOFFTECHNIK WEISSER, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Eschbronn, Германия.

  8. MKE ENTWICKLUNG|BERECHNUNG

    Германия

    Предприятието MKE ENTWICKLUNG|BERECHNUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - опаковки, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Immenstaad, Германия.

  9. ALBA AG

    Германия

    Предприятието ALBA AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Burgrieden, Германия.

  10. HAUSHOFER SPRITZGUSSTECHNIK INH. KARL-HEINZ HUG

    Германия

    Предприятието HAUSHOFER SPRITZGUSSTECHNIK INH. KARL-HEINZ HUG, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Zell, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Raw materials

Брой резултати

938 Фирми