• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • refrigeration plants and equipment- commercial and industrial

Резултати за

Refrigeration plants and equipment- commercial and industrial

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. AMETEK PRECISION MOTION CONTROL

    Германия

    Предприятието AMETEK PRECISION MOTION CONTROL, e Производител, и работи в сферата на Помпи. Освен това развива дейност и в сферата на Вакуумпомпи, Топлообменници, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Аеродинамични тръби, Вакуумпомпи, Топлообменници, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Аеродинамични тръби. Седалището му е в/ъв Bonndorf, Германия.

  2. CARBLAST FAHRZEUGTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието CARBLAST FAHRZEUGTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Промишлено почистване - машини, Струйно почистване - съоръжения, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Промишлено почистване - машини, Струйно почистване - съоръжения, и Органична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Welzheim, Германия.

  3. LTM GMBH

    Германия

    Предприятието LTM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Груб строеж, Вода - добив и снабдяване, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  4. HEATEC THERMOTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието HEATEC THERMOTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Информатика - софтуер, Консултантски услуги в областта на управлението, Комуникация, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Информатика - софтуер, Консултантски услуги в областта на управлението, и Комуникация. Седалището му е в/ъв Uhingen, Германия.

  5. ECOTES JOSCHKA STEFFAHN

    Германия

    Предприятието ECOTES JOSCHKA STEFFAHN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника, Бутилиране и пълнене - машини и обурудване, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Промишлено почистване - машини, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Бутилиране и пълнене - машини и обурудване, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Промишлено почистване - машини. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ELEKTRO PIETACK GMBH

    Германия

    Предприятието ELEKTRO PIETACK GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Груб строеж, Вода - добив и снабдяване, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  2. LANSYSTEMS GESELLSCHAFT FÜR KOMMUNIKATIONSNETZWERKE GMBH

    Германия

    Предприятието LANSYSTEMS GESELLSCHAFT FÜR KOMMUNIKATIONSNETZWERKE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Довършителни работи, Вода - добив и снабдяване, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  3. CAT CLEAN AIR TECHNOLOGY GMBH

    Германия

    Предприятието CAT CLEAN AIR TECHNOLOGY GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Системи и процедури за стерилни стаи, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Системи и процедури за стерилни стаи, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Превозни средства - високотехнологични навигационни системи. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. MBI MANFRED BÖSER INDUSTRIEVERTRIEB GMBH

    Германия

    Предприятието MBI MANFRED BÖSER INDUSTRIEVERTRIEB GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Измерване и регулиране на температурата - уреди и инструменти, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Измерване и регулиране на температурата - уреди и инструменти, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Forst, Германия.

  5. STRAUBMÜLLER JUN. ISOLIERTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието STRAUBMÜLLER JUN. ISOLIERTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Акустична изолация - материали, Топлинна изолация - материали, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Акустична изолация - материали, и Топлинна изолация - материали. Седалището му е в/ъв Lahr, Германия.

  1. WOLFGANG DIEHR

    Германия

    Предприятието WOLFGANG DIEHR, e Разпространител, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хладилни витрини и изложбени поставки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хладилни витрини и изложбени поставки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Offenburg, Германия.

  2. INDUSTRIEVERTRETUNGEN HANS-PETER LEHNARDT

    Германия

    Предприятието INDUSTRIEVERTRETUNGEN HANS-PETER LEHNARDT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали, Топлообменници, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Внос-износ - агенти, Филтриране - уреди и помощни материали, Топлообменници, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  1. HGR FAHRZEUGTECHNIK

    Германия

    Предприятието HGR FAHRZEUGTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Автомобили, Вода - добив и снабдяване, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, и Автомобили. Седалището му е в/ъв Weinstadt, Германия.

  2. MANFRED ARMBRUSTER GMBH

    Германия

    Предприятието MANFRED ARMBRUSTER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Вода - добив и снабдяване, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Fluorn-Winzeln, Германия.

  3. WINDISCH-ING - BERATUNG MASCHINENSICHERHEIT STUTTGART -

    Германия

    Предприятието WINDISCH-ING - BERATUNG MASCHINENSICHERHEIT STUTTGART -, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Маркиране - различни изделия, Качествен контрол и сертификати, Промишлени научноизследователски бюра, Информатика - софтуер, Маркиране - различни изделия, Качествен контрол и сертификати, и Промишлени научноизследователски бюра. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. APURIO UMWELTTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието APURIO UMWELTTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

  5. BAUER-GASTRO-TECH JOACHIM BAUER

    Германия

    Предприятието BAUER-GASTRO-TECH JOACHIM BAUER, e Разпространител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Meßstetten, Германия.

  6. BS INDUSTRIEVERTRETUNGEN BURKHARD SCHAAB E.K.

    Германия

    Предприятието BS INDUSTRIEVERTRETUNGEN BURKHARD SCHAAB E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Holzgerlingen, Германия.

  7. BAUTROCKNUNG KREHER INH. MARTIN KREHER

    Германия

    Предприятието BAUTROCKNUNG KREHER INH. MARTIN KREHER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Пластмаси - подови настилки, Паркети, Груб строеж, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Пластмаси - подови настилки, Паркети, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  8. TBV DIETRICH ELSER

    Германия

    Предприятието TBV DIETRICH ELSER, e Производител, и работи в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Неорганична химия - изходни материали и производни, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Неорганична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Abtsgmünd, Германия.

  1. ZISCH FRISCH GETRÄNKE E. RÜBELMANN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ZISCH FRISCH GETRÄNKE E. RÜBELMANN GMBH & CO. KG, e Разпространител, и работи в сферата на Бира. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Напитки - машини и техника за индустрията, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Tuttlingen, Германия.

  2. ALEXANDER EHM REGENERIERSTATION STUTTGART

    Германия

    Предприятието ALEXANDER EHM REGENERIERSTATION STUTTGART, e Производител, и работи в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Неорганична химия - изходни материали и производни, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Оттичане на водите - инсталации и техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Неорганична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. GAPLATEC GMBH

    Германия

    Предприятието GAPLATEC GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни мебели, Мебели за преподавателската дейност, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Мебели и рафтове за офиса, Домашни мебели, Мебели за преподавателската дейност, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, и Мебели и рафтове за офиса. Седалището му е в/ъв Kirchheim, Германия.

  4. EISELE BAUTROCKNUNG - MATTHIAS EISELE

    Германия

    Предприятието EISELE BAUTROCKNUNG - MATTHIAS EISELE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Пластмаси - подови настилки, Груб строеж, Довършителни работи, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Пластмаси - подови настилки, Груб строеж, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Besigheim, Германия.

  5. WOLF ENGINEERING GMBH

    Германия

    Предприятието WOLF ENGINEERING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Промишлени научноизследователски бюра, Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра, Информатика - софтуер, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Промишлени научноизследователски бюра, и Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Седалището му е в/ъв Ravensburg, Германия.

  6. REINLUFT UMWELTTECHNIK INGENIEURGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието REINLUFT UMWELTTECHNIK INGENIEURGESELLSCHAFT MBH, e Производител, и работи в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Топлообменници, Пречистване на въздуха - уреди и инсталации, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Пластмасови материи - домашни артикули, Топлообменници, Пречистване на въздуха - уреди и инсталации, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  7. BRATZ SCHANKTECHNIK

    Германия

    Предприятието BRATZ SCHANKTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Бира, Газ и нефт - добив, Вода - добив и снабдяване, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Бира, Газ и нефт - добив, Вода - добив и снабдяване, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  8. OSRAM SYLVANIA - PSG

    Германия

    Предприятието OSRAM SYLVANIA - PSG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Домашно отопление - техника и инсталации, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Промишлено отопление - инсталации и техника, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Домашно отопление - техника и инсталации, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  9. A. UMMINGER LUM-AIR ELEKTRO- UND FILTERTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието A. UMMINGER LUM-AIR ELEKTRO- UND FILTERTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Топлообменници, Филтриране на въздуха - съоръжения, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Превозни средства - механични компоненти и части, Топлообменници, Филтриране на въздуха - съоръжения, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Превозни средства - механични компоненти и части. Седалището му е в/ъв Vaihingen, Германия.

  10. DÖLCO GMBH

    Германия

    Предприятието DÖLCO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Поглъщане на влага - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Груб строеж, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Поглъщане на влага - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Refrigeration plants and equipment- commercial and industrial

Брой резултати

65 Фирми