• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • дървообработване - машини и техника

Резултати за

Дървообработване - машини и техника

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. WEGOMA GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Since 1970, the WEGOMA® brand has stood for reliable, precise and innovative machines and power tools for woodworking and window construction. As a second-generation family business, we feel it is our duty to provide our customers not only with high-quality products, but also with the best possible advice and outstanding service . From the planning stage to the provision of replacement parts, we accompany our customers in every phase of the value-creation process. We want to facilitate their long-term success – only then can we too deal with the competition in the future. WEGOMA stands for precision and innovation in the fields of woodworking and window construction technology. WEGOMA GmbH develops and manufactures special solutions and standard machines for woodworking.

  2. KLINGELE-TECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието KLINGELE-TECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Schönau, Германия.

  3. ZUANI DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието ZUANI DEUTSCHLAND GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Преносими механични инструменти за дървообравотването. Освен това развива дейност и в сферата на Дървообработване - машини и техника, Ръчни инструменти за дървообработването, Дървообработване - машини и техника, Ръчни инструменти за дървообработването, window manufacturers, и wood-aluminium door. Седалището му е в/ъв Hohenstein, Германия.

  4. HOLZ-HOBEL-IMPRÄGNIERWERK JOACHIM LEHMANN E. K.

    Германия

    Предприятието HOLZ-HOBEL-IMPRÄGNIERWERK JOACHIM LEHMANN E. K., e Производител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Дървообработване и мебелна промишленост - обработка и предпазване, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, и Дървообработване и мебелна промишленост - обработка и предпазване. Седалището му е в/ъв Oberharmersbach, Германия.

  5. GERD DENNINGER VERPACHTUNGEN

    Германия

    Предприятието GERD DENNINGER VERPACHTUNGEN, e Разпространител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Дъскорезници - машини и техника, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Дъскорезници - машини и техника, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Дървени панели. Седалището му е в/ъв Mosbach, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TLS TRADE & LIQUIDATION SERVICE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието TLS TRADE & LIQUIDATION SERVICE GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Обработващи машини за формоване. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, Дървообработване - машини и техника, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, и Дървообработване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Massenbachhausen, Германия.

  2. BEPO ELEKTROWERKZEUGE GMBH

    Германия

    Предприятието BEPO ELEKTROWERKZEUGE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Дървообработване - машини и техника, Тавани, Груб строеж, Довършителни работи, Дървообработване - машини и техника, Тавани, Груб строеж, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Tettnang, Германия.

  3. OPTOSIC GMBH

    Германия

    Предприятието OPTOSIC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Стъкла за очила, контактни лещи и аксесоари, Оптика - инструменти, Лазер - уреди и инструменти, Фармацевтични изделия, Стъкла за очила, контактни лещи и аксесоари, Оптика - инструменти, и Лазер - уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Baden-Baden, Германия.

  4. CUTTEC GMBH

    Германия

    Предприятието CUTTEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Дървообработване - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Дървообработване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Nellingen, Германия.

  5. SCHREINEREI MARKUS ANDE

    Германия

    Предприятието SCHREINEREI MARKUS ANDE, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за формоване. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, Дървообработване - машини и техника, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, и Дървообработване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Talheim, Германия.

  1. SAURER MARKING SOLUTIONS INH. MICHAEL SAURER

    Германия

    Предприятието SAURER MARKING SOLUTIONS INH. MICHAEL SAURER, e Производител, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Маркиране - машини, Дървообработване - машини и техника, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Внос-износ на обработващи машини, Маркиране - машини, Дървообработване - машини и техника, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, и Внос-износ на обработващи машини. Седалището му е в/ъв Wehingen, Германия.

  2. PETER LÜCK E.K.

    Германия

    Предприятието PETER LÜCK E.K., e Производител, и работи в сферата на Фураж и слама. Освен това развива дейност и в сферата на Дървообработване - машини и техника, Коркови запушалки, Дървен материал - изделия, Рамки за картини и поставяне в рамки, Дървообработване - машини и техника, Коркови запушалки, Дървен материал - изделия, и Рамки за картини и поставяне в рамки. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  1. ZIMMERMANN BEFESTIGUNGSTECHNIK INH. KURT ZIMMERMANN

    Германия

    Предприятието ZIMMERMANN BEFESTIGUNGSTECHNIK INH. KURT ZIMMERMANN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Закрепване - материал, Пневматични - инсталации и инструменти, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Дървообработване - машини и техника, Закрепване - материал, Пневматични - инсталации и инструменти, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Дървообработване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Engstingen, Германия.

  2. WEISS HOLZMASCHINEN GMBH

    Германия

    Предприятието WEISS HOLZMASCHINEN GMBH, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на wood treatment machines, и electric tools. Седалището му е в/ъв Walzbachtal, Германия.

  3. HOLZMA PLATTENAUFTEILTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието HOLZMA PLATTENAUFTEILTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Дъскорезници - машини и техника, Преносими механични инструменти, Дъскорезници - машини и техника, и Преносими механични инструменти. Седалището му е в/ъв Calw, Германия.

  4. INPROQ GM GMBH

    Германия

    Предприятието INPROQ GM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Дървообработване - машини и техника, Измерване и регулиране на температурата - уреди и инструменти, Дървообработване - машини и техника, и Измерване и регулиране на температурата - уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Ettlingen, Германия.

  5. H2B PHOTONICS GMBH

    Германия

    Предприятието H2B PHOTONICS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Оптика - инструменти, Лазер - уреди и инструменти, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Оптика - инструменти, и Лазер - уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Häg-Ehrsberg, Германия.

  6. EISENMANN AG

    Германия

    Предприятието EISENMANN AG, e Производител, и работи в сферата на Дървени панели. Освен това развива дейност и в сферата на Дървообработване - машини и техника, Фурнировани плоскости и многопластов шперплат, Дървообработване - машини и техника, и Фурнировани плоскости и многопластов шперплат. Седалището му е в/ъв Böblingen, Германия.

  7. GEFI GERHARD FISCHER E.K.

    Германия

    Предприятието GEFI GERHARD FISCHER E.K., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Дърводелски работи - машини и техника, и Дърводелски работи - машини и техника. Седалището му е в/ъв Achern, Германия.

  8. NEGELE MÖBELWERKSTÄTTEN GMBH

    Германия

    Предприятието NEGELE MÖBELWERKSTÄTTEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за мебелно производство, и Машини и техника за мебелно производство. Седалището му е в/ъв Korb, Германия.

  1. HK-PRÄZISIONSTECHNIK GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Германия

    Предприятието HK-PRÄZISIONSTECHNIK GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, e Производител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения, и Производство на шперплат - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Oberndorf, Германия.

  2. LOGOSOL GMBH

    Германия

    Предприятието LOGOSOL GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Дъскорезници - машини и техника, и Дъскорезници - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bad Saulgau, Германия.

  3. KARL AYEN MASCHINENFABRIK GMBH

    Германия

    Предприятието KARL AYEN MASCHINENFABRIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Бормашини за дървен материал, и Бормашини за дървен материал. Седалището му е в/ъв Mössingen, Германия.

  4. HOLITSCH GMBH

    Германия

    Предприятието HOLITSCH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Дърводелски работи - машини и техника, и Дърводелски работи - машини и техника. Седалището му е в/ъв Tettnang, Германия.

  5. LEDERMANN GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието LEDERMANN GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Дървообработване - машини и техника, Металургия - машини и инсталации, Дървообработване - машини и техника, и Металургия - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Horb, Германия.

  6. ESTERER WD GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ESTERER WD GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Дъскорезници - машини и техника, и Дъскорезници - машини и техника. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  7. MÖBEL - GRAF GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Германия

    Предприятието MÖBEL - GRAF GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Дърводелски работи - машини и техника, и Дърводелски работи - машини и техника. Седалището му е в/ъв Berglen, Германия.

  8. BÜHLER SPANKORBFABRIK LÖRCH, KOHLER, SCHLEMMER FURNIERWERK GMBH

    Германия

    Предприятието BÜHLER SPANKORBFABRIK LÖRCH, KOHLER, SCHLEMMER FURNIERWERK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фурниране - машини и техника, и Фурниране - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bühl, Германия.

  9. METABOWERKE GMBH

    Германия

    Предприятието METABOWERKE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Nürtingen, Германия.

  10. FEIX GMBH

    Германия

    Предприятието FEIX GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Дървообработване - машини и техника

Брой резултати

1584 Фирми

Категория