• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • запечатване на опаковки - машини

Резултати за

Запечатване на опаковки - машини

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. HT-VERPACKUNGEN INH. H. KAHRAMAN

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието HT-VERPACKUNGEN INH. H. KAHRAMAN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Запечатване на опаковки - машини. Седалището му е в/ъв Leinfelden-Echterdingen, Германия.

  2. PUREPACK GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието PUREPACK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Запечатване на опаковки - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Cleanroom film, Clean room packaging, Anti-static film, Continuous package sealing machinery, Package sealing machinery for sterile material packaging, Hot sealing machines for medical products, Hot sealing machines for clean rooms, Plastic bags, sterile, и Plastic bags, sterilisable. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  3. WILLI KOPP E.K. VERPACKUNGSSYSTEME, INH. FLORIAN GOLLER

    Германия

    Предприятието WILLI KOPP E.K. VERPACKUNGSSYSTEME, INH. FLORIAN GOLLER, e Производител, и работи в сферата на Запечатване на опаковки - машини. Седалището му е в/ъв Reichenbach, Германия.

  4. ESWE VERSANDPACK GMBH

    Германия

    Предприятието ESWE VERSANDPACK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Запечатване на опаковки - машини. Седалището му е в/ъв Sternenfels, Германия.

  5. PEMAX KUNSTSTOFF GMBH

    Германия

    Предприятието PEMAX KUNSTSTOFF GMBH, e Производител, и работи в сферата на Запечатване на опаковки - машини. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MOOSMANN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието MOOSMANN GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Запечатване на опаковки - машини. Седалището му е в/ъв Ravensburg, Германия.

  2. HAWO GERÄTEBAU GMBH

    Германия

    Предприятието HAWO GERÄTEBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Спояване на пластмаси - машини, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Запечатване на опаковки - машини, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Спояване на пластмаси - машини, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Запечатване на опаковки - машини, и Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Седалището му е в/ъв Mosbach, Германия.

  3. AFTECH INH. JÜRGEN FETZER

    Германия

    Предприятието AFTECH INH. JÜRGEN FETZER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Опаковане с бандероли - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Репрография - машини и техника, Машина за метални опаковки, Репрография - машини и техника, и Машина за метални опаковки. Седалището му е в/ъв Zimmern O.r., Германия.

  4. TKM SPRÜH- UND DOSIERGERÄTE GMBH

    Германия

    Предприятието TKM SPRÜH- UND DOSIERGERÄTE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Промишлени смазки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Промишлени смазки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. MHS - ETIKETTEN GMBH

    Германия

    Предприятието MHS - ETIKETTEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Етикети - хартиени канцеларски изделия, Информатика - софтуер, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Етикети - хартиени канцеларски изделия. Седалището му е в/ъв Wangen, Германия.

  1. ETIS-ETIKETTEN ETIKETTIERSYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието ETIS-ETIKETTEN ETIKETTIERSYSTEME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Етикети - хартиени канцеларски изделия, Информатика - софтуер, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Етикети - хартиени канцеларски изделия. Седалището му е в/ъв Weil Am Rhein, Германия.

  2. DEST GERMAN ENGINEERING

    Германия

    Предприятието DEST GERMAN ENGINEERING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Проектантски бюра - ПГС, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, и Проектантски бюра - ПГС. Седалището му е в/ъв Waiblingen, Германия.

  1. BANDORAS GMBH

    Германия

    Предприятието BANDORAS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Weil Am Rhein, Германия.

  2. LANDIG + LAVA GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието LANDIG + LAVA GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Изолиращи опаковки от пластмаса, vacuum sealing machines, counter top air tight packaging machines, vacuum packing machines, и Изолиращи опаковки от пластмаса. Седалището му е в/ъв Bad Saulgau, Германия.

  3. SCHWARZWALD-ETIKETTEN GMBH

    Германия

    Предприятието SCHWARZWALD-ETIKETTEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Етикети - хартиени канцеларски изделия, Етикети и знаци на производителя, облекло, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Етикети - хартиени канцеларски изделия, и Етикети и знаци на производителя, облекло. Седалището му е в/ъв Villingen, Германия.

  4. HAFFER TAMPONDRUCKTECHNIK

    Германия

    Предприятието HAFFER TAMPONDRUCKTECHNIK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  5. VAC-STAR DEUTSCHLAND / LERCH WERKSVERTRETUNGEN GMBH

    Германия

    Предприятието VAC-STAR DEUTSCHLAND / LERCH WERKSVERTRETUNGEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмаси - подови настилки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  6. PETER STANZTECHNIK GBR

    Германия

    Предприятието PETER STANZTECHNIK GBR, e Производител, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Набор, фотонабор и фотогравиране, Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, и Набор, фотонабор и фотогравиране. Седалището му е в/ъв Rastatt, Германия.

  7. GANZ GMBH

    Германия

    Предприятието GANZ GMBH, e Производител, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Набор, фотонабор и фотогравиране, Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, и Набор, фотонабор и фотогравиране. Седалището му е в/ъв Baden-Baden, Германия.

  8. ELIP GMBH

    Германия

    Предприятието ELIP GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - микро-компютри, Информатика - софтуер, Информатика - артикули и принадлежности, Опаковки от хартия и картон, Информатика - микро-компютри, Информатика - софтуер, Информатика - артикули и принадлежности, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Heiligkreuzsteinach, Германия.

  1. RA-GAS RAUCH- UND GASWARNANLAGEN GMBH

    Германия

    Предприятието RA-GAS RAUCH- UND GASWARNANLAGEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Сигнализация - пана и табели. Освен това развива дейност и в сферата на Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Kernen, Германия.

  2. KNOP-ETIKETTEN

    Германия

    Предприятието KNOP-ETIKETTEN, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Етикети - хартиени канцеларски изделия, Информатика - софтуер, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Етикети - хартиени канцеларски изделия. Седалището му е в/ъв Spaichingen, Германия.

  3. STEFAN ZEEH

    Германия

    Предприятието STEFAN ZEEH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електрически и електронни компоненти - машини за производството. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - компоненти и части, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Електричество - компоненти и части, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. CE-PRINT OFFSETDRUCK GMBH

    Германия

    Предприятието CE-PRINT OFFSETDRUCK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Набор, фотонабор и фотогравиране, Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, и Набор, фотонабор и фотогравиране. Седалището му е в/ъв Metzingen, Германия.

  5. ANTON GLASER INH. MARTIN RUSTIGE

    Германия

    Предприятието ANTON GLASER INH. MARTIN RUSTIGE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Офисно оборудване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Копиране на документи - офисна техника, Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Копиране на документи - офисна техника, Хартия - производство, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  6. OR-PRESS

    Германия

    Предприятието OR-PRESS, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пластмаси - опаковки, Електродомакински уреди - внос-износ, Опаковки от хартия и картон, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пластмаси - опаковки, Електродомакински уреди - внос-износ, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Ladenburg, Германия.

  7. EMATEX

    Германия

    Предприятието EMATEX, e Производител, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмаси - подови настилки, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Mühlhausen, Германия.

  8. A. M. ETIKETTENDRUCK

    Германия

    Предприятието A. M. ETIKETTENDRUCK, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Етикети - хартиени канцеларски изделия, Набор, фотонабор и фотогравиране, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Етикети - хартиени канцеларски изделия, и Набор, фотонабор и фотогравиране. Седалището му е в/ъв Gammertingen, Германия.

  9. PRE-WE PRODUKTAUSZEICHNUNGSSYSTEME INH. FRANK NIEDERSTÄTTER E. K

    Германия

    Предприятието PRE-WE PRODUKTAUSZEICHNUNGSSYSTEME INH. FRANK NIEDERSTÄTTER E. K, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Horb, Германия.

  10. BUDAY GMBH

    Германия

    Предприятието BUDAY GMBH, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Етикети - хартиени канцеларски изделия, Информатика - софтуер, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Етикети - хартиени канцеларски изделия. Седалището му е в/ъв Weil Der Stadt, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Запечатване на опаковки - машини

Брой резултати

99 Фирми