• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • карти с чип

Резултати за

Карти с чип

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. LAMINACARD GERL GBR

    Германия

    Предприятието LAMINACARD GERL GBR, e Производител, и работи в сферата на Карти с чип. Седалището му е в/ъв Renningen, Германия.

  2. CARDDESIGN GMBH

    Германия

    Предприятието CARDDESIGN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Карти с чип. Седалището му е в/ъв Fellbach, Германия.

  3. GIS GESELLSCHAFT FÜR INFORMATIK UND STEUERUNGSTECHNIK MBH

    Германия

    Предприятието GIS GESELLSCHAFT FÜR INFORMATIK UND STEUERUNGSTECHNIK MBH, e Разпространител, и работи в сферата на Карти с чип. Седалището му е в/ъв Lenningen, Германия.

  4. RAFI ELTEC GMBH

    Германия

    Предприятието RAFI ELTEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Карти с чип. Седалището му е в/ъв Überlingen, Германия.

  5. NEXUS TECHNOLOGY GMBH

    Германия

    Предприятието NEXUS TECHNOLOGY GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Идентификация и разпознаване - програми, Карти с чип, Входен контрол - инсталации и техника, Идентификация и разпознаване - програми, Карти с чип, и Входен контрол - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Ettlingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HTS-ELEKTRONIK GMBH

    Германия

    Предприятието HTS-ELEKTRONIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Кредитни и лични карти - производство. Освен това развива дейност и в сферата на Карти с чип, и Карти с чип. Седалището му е в/ъв Epfenbach, Германия.